Hamileler bu sorunu nasıl yendiniz

Hayalim2121

Muffin time😋🧁
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
923
867
53
28
Merhaba ben 6+3 günlük hamileyim ne yesem atıyorum migdem alt üst kaynıyor resmen iki parça ekmek yiyemedim çok açım ama yediğim gibi atıyorum bununla nasıl basedebilirim bebeğim gelismezse

bu haftalarda bebek senin yemenden içmenden etkilenmiyor merak etme. tabiki sağlıklı beslensen daha iyi ama şuan yiyemiyorsun diye bebeğin gelişmez diye bişey yok. 9 ay bulantı yaşayan, doğurana kadar serumlarla yaşayan gebeler var ve sağlıklı sıhatli doğuruyorlar. merak etme.

Evet ben 9 ay kustum hatta doğum yaparken bile kustum. Ama sağlıklıydı yavrum. Stres yapma iyi sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun ☺

Evet ben 9 ay kustum hatta doğum yaparken bile kustum. Ama sağlıklıydı yavrum. Stres yapma iyi sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun ☺
Çok haklısın canım ama inanki o kadar kötüyüm ki çok açım ama yediğim gibi atıyorum bu çok kötü rengim sapsarı suyun bile kokusu geliyor ama içiyorum su önemli diye

Merhaba ben 6+3 günlük hamileyim ne yesem atıyorum migdem alt üst kaynıyor resmen iki parça ekmek yiyemedim çok açım ama yediğim gibi atıyorum bununla nasıl basedebilirim bebeğim gelismezse
Canım bebeğinin cinsiyeti belli olduğunda beni bulur musun 🤗 bebeğin kız gibi geldi bana 🤲🏻🙈

Sen yemek yemesen de, bebek her türlü senin depo ettiklerinden kendi ihtiyacını karşılar. Kalsiyum Demir vs... Ama sen Doğumdan sonra çok güçsüz kalırsın. Onun için beslemeye dikkat edin diyorlar. Ben de yemek yiyemeden uzun bi süre. Et,balık,yumurta... yiyemiyordum gerçi hala yiyemiyorum öyle arada bir. Ama kilosu iyi çok şükür. Sen bebek için değil kendin için düşün.

Sen yemek yemesen de, bebek her türlü senin depo ettiklerinden kendi ihtiyacını karşılar. Kalsiyum Demir vs... Ama sen Doğumdan sonra çok güçsüz kalırsın. Onun için beslemeye dikkat edin diyorlar. Ben de yemek yiyemeden uzun bi süre. Et,balık,yumurta... yiyemiyordum gerçi hala yiyemiyorum öyle arada bir. Ama kilosu iyi çok şükür. Sen bebek için değil kendin için düşün.
Haklısın tamam canım ama elimde olsa neler yemem şimdi migdem alt üst yiyemiyorum görmeye tahammül edemiyorum

Back
X