- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 28
- Konu Sahibi Hayalim2121
Merhaba ben 6+3 günlük hamileyim ne yesem atıyorum migdem alt üst kaynıyor resmen iki parça ekmek yiyemedim çok açım ama yediğim gibi atıyorum bununla nasıl basedebilirim bebeğim gelismezse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısın canım ama inanki o kadar kötüyüm ki çok açım ama yediğim gibi atıyorum bu çok kötü rengim sapsarı suyun bile kokusu geliyor ama içiyorum su önemli diyeEvet ben 9 ay kustum hatta doğum yaparken bile kustum. Ama sağlıklıydı yavrum. Stres yapma iyi sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun ☺
Doktorundan ilaç vermesini istedin mi?Çok haklısın canım ama inanki o kadar kötüyüm ki çok açım ama yediğim gibi atıyorum bu çok kötü rengim sapsarı suyun bile kokusu geliyor ama içiyorum su önemli diye
Benim doktorum prilam verdi.Merhaba ben 6+3 günlük hamileyim ne yesem atıyorum migdem alt üst kaynıyor resmen iki parça ekmek yiyemedim çok açım ama yediğim gibi atıyorum bununla nasıl basedebilirim bebeğim gelismezse
Canım bebeğinin cinsiyeti belli olduğunda beni bulur musunMerhaba ben 6+3 günlük hamileyim ne yesem atıyorum migdem alt üst kaynıyor resmen iki parça ekmek yiyemedim çok açım ama yediğim gibi atıyorum bununla nasıl basedebilirim bebeğim gelismezse
Hayır henüz gitmedim gitsem isteyecegimDoktorundan ilaç vermesini istedin mi?
Tamam canım şimdi seni izlemeye alicam bulurumCanım bebeğinin cinsiyeti belli olduğunda beni bulur musunbebeğin kız gibi geldi bana
![]()
Haklısın tamam canım ama elimde olsa neler yemem şimdi migdem alt üst yiyemiyorum görmeye tahammül edemiyorumSen yemek yemesen de, bebek her türlü senin depo ettiklerinden kendi ihtiyacını karşılar. Kalsiyum Demir vs... Ama sen Doğumdan sonra çok güçsüz kalırsın. Onun için beslemeye dikkat edin diyorlar. Ben de yemek yiyemeden uzun bi süre. Et,balık,yumurta... yiyemiyordum gerçi hala yiyemiyorum öyle arada bir. Ama kilosu iyi çok şükür. Sen bebek için değil kendin için düşün.