Hamileler bugün ne giydiniz?

Görünürde daha göbek yok ama bakalım beğenecek misiniz??
Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum..
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
sen yeni hamilesin galiba..hiç gööbek yokki...kaç hafftalık canım ya..ama
çççok şıokksın...ve genç bi anne olacan galibaa

Maşşallahhh daha bebişim yok yani şimdilik düşünmüyoruz ama Allah'ın izniyle yaza ınşallah şimdiden bakayım size dedim çok tatlısın frambuaz. Allah kurtarsın bacııım sağlıkla:)

Maşşallahhh daha bebişim yok yani şimdilik düşünmüyoruz ama Allah'ın izniyle yaza İnşallah şimdiden bakayım size dedim çok tatlısın frambuaz. Allah kurtarsın bacııım sağlıkla:)

Teşekkürler.. Allah istediğin zaman sana da nasip etsin inşallah...
Bu da bugünkü diil ama geçen hafta giydiklerim..

33 haftalık olduk..Karnım yırtılacak gibi geliyo artık...
[/URL][/IMG]

bitane de benden olsun ama ben şindiden 9 kilo aldım kendim de kiloluydum zati senağlama

Son düzenleme:
yaaa ne güzelsin maşallah...
sadece göbek var nasıl koruyorsunuz Allah aşkına yaa

Valla buradaki fotolara bakmak için girmiştim en çok sizin fotonuzu beğendim frambuaz maşallah gerçekten çok güzel bi hamile olmuşsunuz sadece göbek var gayet iyi kaç kilo aldınız bu zaman kadar hamilelik sürecinde?

Teşekkürler canım.. Mahçup ettin beni... Aslında basenler falan da çıktı da boydan kazanıyorum sanırım..
9kilo civarında aldım şimdiye kadar...

Teşekkürler canım.. Mahçup ettin beni... Aslında basenler falan da çıktı da boydan kazanıyorum sanırım..
9kilo civarında aldım şimdiye kadar...

canım giysilerin göbeğin beden ölçülerin süper harika bi anne olucaksın eminim günün de çok yaklaşmış doğum şeklin belli oldu mu ? ben 13 haftalık hamileyim göbiişim pek belli deil sen atlattın sayılır hamileliği bakalım sağlıkla al kucağına inş.doğumun da rahat olur dilerim

ayyy ya cok guzellllbende cıksın bıran once ıstıyorum karnım:) bugun bende bıkac bısey alcam yaklasık 12 haftalık ole cok bısey cıkmadı ama eteklerım olmuyo ya benım kalcam genıslıyo bakalım alınca bende gosterırım optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…