Hamileler bugün ne giydiniz?

frambuaz

SIKINTI ve MUZ KABUĞU
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.217
25
358
Hamileliğimin 3. ayındayım ve göbeğim her geçen gün büyüyor. Eminim ki benimle aynı durumda olup tarzına uygun hamile kıyafeti bulmakta zorlanan arkadaşlar vardır.
İstedim ki biz hamilelerin de bir vitrini olsun... Hem kıyafetlerimizi burdan paylaşalım hem de benim gibi kararsızlara bir fikir versin bu topik.
E hadi o zaman :CüvCüv:

süpersin tatlııımmm yanımda makine olsaydı çekip koyardım bundan sonra eklerim artık...ben hamile pantolonu aldım bitane siyah mecbur kaldım karnımız çıkmasa bile inanılmaz bir gaz var sanki 5 aylık gibiyim...doktora gittiğimde eski kot pantolonumun sıktığını gördü doktorum çok kızdı ama dedim havaya girmek için çok erken değilmi...olurmu hiç sakın sıkıştırma öyle bebişi al canın sağolsun iki pantolon ondan kıymetlimi dedi çıkışta koştuk hamile giyime...ucuzdu 60 liraya siyah kumaş aldım eğer patlamazsam kilodan bubu uzun süre giyerim canım...
alın alın bir sürü kıyafet alın bisde burdan bakalım...ekicem söz...

Bizde carsamba tam 12 haftaligiz ama bende henüz hic bisey belli degil kizlar...
Hatta hamile oldugumu ögrenmeden önce göbegim vardi simdi o bile kalmadi...
Bi kac gün önce cekindigim resim var...bulursam eklerim birazdan...

Benim de kotlarım dar gelmeye başladı ama hamile kıyafetleri konusunda hiç bi fikrim yok...
Pantolonların belleri lastikli falan mı oluyo?
En kısa zamanda iki pantolonunla da fotoğraflarını bekliyorum ona göre ..

Bizde carsamba tam 12 haftaligiz ama bende henüz hic bisey belli degil kizlar...

Bekliyoruz canım.. :CüvCüv:

Bak bizim burdaki hamile kiyafetleri böyle...beli lastikli
TRde hic bakmadim bilmiyorum...

evet tatlım tıpkı aşağıdaki kot gibi öyle rahatki düğme derdi yok hiç bişi yok bedenlari var onunda sadece göbek kısmı lastikli bir kumaş öyle rahatki inanamazsın normal zamandada giyilir yani...çalışanlar için neler neler yapmışlar etekler gömlekler hepsinde aklım kalıyo...

Iste buda ben...:CüvCüv:
Hafta ici gezmeye gittigimizde esim cekmisti...
Herkes zayifladin diyor ama masaallah bebegimiz büyük
]

Son düzenleme:
hamimelik eritti mi seni hemsom,
yakinda cikar gobusun merak etme

ÇatladaPatla hamilelikte en rahat kıyafet böyle tunikler heralde. Sana da çok yakışmış. Güle güle giy..

hamimelik eritti mi seni hemsom,
yakinda cikar gobusun merak etme

Valla hemso yaa...
4kg verdim...gerci 2 kilosunu geri aldim ama...

En gec bir aydan iyicene sismeye baslarim artik herhalde...kafamçokkarıştı

ÇatladaPatla hamilelikte en rahat kıyafet böyle tunikler heralde. Sana da çok yakışmış. Güle güle giy..

Rahat oluyor evet gercektende...
Zaten sicakda kot felan giyilmiyor oda var :icecream:

o ayağındaki topukluysa çıkar at bebişim beline baskı yaparr....

Musyas cnm sorun olur mu ne demek...
Çoook cici çıkmışsın. Maşallah sarı şeker olmuşsun..
Ya ben de böyle olduğum günleri görebilecek miyim acaba??

kızlar hamile kıyafetleri çok pahalı yada bulunduğu yerde hamile kıyafeti olmayanlar için bi adres veriyorum int. siparişte verilebiliyor her yere yolluyorlar ürünleri.... ben burdan alıyorum kotlar kumaş pantolonlar çok uygun fiyatları.... bilginize...

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bazı terzilerin normalde kullanılan pantolonları hamile pantolonu yaptıklarını duydum....bazı çok sevdiğiniz ya da gözden çıkardığınız pantolonları bu şekilde değerlendirebilirsiniz...araştırmaya değer bence :)

1 numarada giydiğim hamile elbiselerini çıkarınca onlarıda eklerim sonra....

Elbiselerin modeline göre ne kadar farkediyo göbeğin.
Birinci de hiç yok gibi.
İkincisi robadan büzgülü galiba. Onda epey bi belli oluyo.
Ama iki elbise de çok güzelmiş.
Güle güle kullan.. Bebişimize nazar değmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…