Hamileler Buraya,Bugün Ne giydin-Çek Görelim!

esraaa inanamıyorum ne kadar fit bir hamileymişsin ve doğumdan sonra tığ gibi olmuşsun maşallah sana yaa

esraaa inanamıyorum ne kadar fit bir hamileymişsin ve doğumdan sonra tığ gibi olmuşsun maşallah sana yaa

canım benim teşekkür ederim,diyordum ya sana zaten,top gibi bir karnım vardı o da hızlıca gitti:))
darısı sana inşallah

güya hamilesin ama ltındaki kot 27 beden gibi duruyor :86: hakikaten kaç beden o merak ettim

güya hamilesin ama ltındaki kot 27 beden gibi duruyor :86: hakikaten kaç beden o merak ettim

36 beden diye vermişlerdi ama hamileliğe özel bi beden var mı bilmiyorum ki,ben de bakmadım içinde kaç yazıyor.ama 4. ayda aldım doğuma da onunla girdim biraz sıkmaya başlamıştı artık.

bende koycam bende

buda biz 30 haftalıkkene

sen mi kilolusunn????valla gayet hoşsun,hiç boşunaymış takıntıların ben de bişey var sandıydım
30 haftaya rağmen de nerdeyse hiç belli değil karnın,diyetler işe yaramış maşallah.

sen mi kilolusunn????valla gayet hoşsun,hiç boşunaymış takıntıların ben de bişey var sandıydım
30 haftaya rağmen de nerdeyse hiç belli değil karnın,diyetler işe yaramış maşallah.

benim karnım çok çıkmaz cnm ilkide böyleydi..azcık karnım çıkıyor sonlara doğru belli oluyor iyice.burda7-8 kilo falan almıştım herhalde.valla belim kalın sırtım geniş benim ondan sıkıntım..diyet dersen hiç uygulamıyorum ne yalan söyleyeyim..tutmaya çalışıyorum ama tadımlıkta olsa yiyorum..dayanamıyorum yoksa..şimdi ise 32 haftalığım 9 kilo falan aldım.keşke daha az olsaydı..çoğu bende biliyorum bebek yerine

Esra ınanamıyorum sana kımse ınanmaz senın 20 gunluk bır anne olduguna masallahın var ya supersın. Esınde bu durumdan cok memnundur heralde. Nasıl bır vucut yapısıdır o hayret yahuu. Tu tu tu masallah hep boyle kal ınsallah. Bebegınıde saglıkla buyut. Sımdı bebegın ne kadar oldu.

yaaa,çokk teşekkür ederim,bilseydim böyle güzel tepki alacağımı daha erken koyardım da loğusalık sendromum kısa sürerdisizden başka kimse olumlu tepki belirtmedi doğum sonrasıyla ilgili,genel olarak ayyy kurumuşsun hemen şu haline bak,azcık ye de kilo al çok zayıflamışsın şeklinde oldu tepkiler.eşime göre de anormal bi durum yok,olması gerekenin bu olduğunu düşündüğünden henüz güzel bir laf etmedi,insan bekliyor tabi ama ne bileyim hiçbişey söylemiyor
seni de Allah kurtarsın,sağ salim kavuşursun inşallah bebeğine,bizim 43. günümüz bugün

Son düzenleme:

Erkekler anlamıyorlar hıcbırseyden. Sabahtan berı burnum kanıyor soyluorum doktora gıdelım demesını beklıorum, aman nolacak benımkı hep kanıo dıo. Onlar anlamaz bıseyden.
Digrelerıde kıskanmıslardır senı senın gıbı olamayacakları ıcın kendı durumlarının normal oldugunu kabul ettıklerı ıcın kurumussundur dıolardır senı sısırmeye calısıolardır. Sen supersın hatta ınanaılmaz durumdasın. Dur on sayfaya doneyımde bır daha bakayım masallah cekeyım.

Canım ya sende harıkasın masallah. Ne yıyorsunuz ne ıcıyorsunuz sız boyle. bız 4. ayımıza gırdık ama sısmeye basladık senın dogumun yaklasmıs ama hala fıtsın supersın

bu varya bu,kilo alacağım diye hiçbir şey yemiyoye gitsin diyorum yok ı -ıh takmış kafaya

evet erkeklerden anlayış beklemek bazen yersiz oluyor malesef.
valla ciddi moral verdin çok teşekkür ederim.sen de koy da görelim 4 aylık bebişini

evet erkeklerden anlayış beklemek bazen yersiz oluyor malesef.
valla ciddi moral verdin çok teşekkür ederim.sen de koy da görelim 4 aylık bebişini

koymustum canım ama senınkınden bır oncekı sayfada sanırım. ama resım kucuk ve bol bır elbıse var bellı degıl yanı. dur sımdı cekıp koyayım. Sızınkı gıbı bır vucudum olsun cok ısterdım ama malesef hem boyum uzun degıl hemde vucut hatlarım o kadar ınce degıl. ustelıkte hamılelıgımde geregınden fazla sısıyorum. Sankı 8-9 aylık gıbı oldum

Aslında tam olarak 4 aylık sayılmam bıle cunku 4 e yenı gırdık off ya bu gobek eskı halını almaz kıııı

bu varya bu,kilo alacağım diye hiçbir şey yemiyoye gitsin diyorum yok ı -ıh takmış kafaya

Canım ya sısmeyeyım dıye yememezlık yapmamalı ama bebegı ıcın. sonra sıkı bır dıyete baslar zaten vucut yapısı musaıt hemen verır.

Eki Görüntüle 149944
Aslında tam olarak 4 aylık sayılmam bıle cunku 4 e yenı gırdık off ya bu gobek eskı halını almaz kıııı

çok tatlı görünüyor göbeğinnilk aylarda şişlik oluyor canım üzülme,vücut alışana kadar biraz süre geçiyor.benim de hep adet olacakmışım gibi şişti karnım,bebk bile değildi yani o şişlik.seninki çok sevimli duruyor maşallah.boşver kiloyu falan da hiç takma kafana,doğumdan sonra bebekle uğraşmaktan kilo falan kalmıyor.

Canım ya sende harıkasın masallah. Ne yıyorsunuz ne ıcıyorsunuz sız boyle. bız 4. ayımıza gırdık ama sısmeye basladık senın dogumun yaklasmıs ama hala fıtsın supersın
teşekkürler canım ama aynaların hilesi vallavalla herşey yiyorum hele son zamanlarda acaip iştahım açık,tadımlıkta olsa yiyorum hamur işlerinden falan
hade len atmane zaman şekerim olmadığını öğrendim içime canavar kaçtı

aman milletin alfına ne bakıyorsun sen.senin yerinde olmak isteyen binlerce kadın var.bunlardan biride benim..keşke herkes hemen atsa hamilelik kilolarını fit olsa.boşver öyle diyenler kıskanıyordur seni..söyleyenlerde şişmandır kesin

Saol canımcım ınsallah dedıgın gıbı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…