esraaa inanamıyorum ne kadar fit bir hamileymişsin ve doğumdan sonra tığ gibi olmuşsun maşallah sana yaa
güya hamilesin ama ltındaki kot 27 beden gibi duruyor :86: hakikaten kaç beden o merak ettim
bende koycam bende
buda biz 30 haftalıkkene
sen mi kilolusunn????valla gayet hoşsun,hiç boşunaymış takıntıların ben de bişey var sandıydım
30 haftaya rağmen de nerdeyse hiç belli değil karnın,diyetler işe yaramış maşallah.
bende koycam bende
buda biz 30 haftalıkkene
Esra ınanamıyorum sana kımse ınanmaz senın 20 gunluk bır anne olduguna masallahın var ya supersın. Esınde bu durumdan cok memnundur heralde. Nasıl bır vucut yapısıdır o hayret yahuu. Tu tu tu masallah hep boyle kal ınsallah. Bebegınıde saglıkla buyut. Sımdı bebegın ne kadar oldu.
yaaa,çokk teşekkür ederim,bilseydim böyle güzel tepki alacağımı daha erken koyardım da loğusalık sendromum kısa sürerdisizden başka kimse olumlu tepki belirtmedi doğum sonrasıyla ilgili,genel olarak ayyy kurumuşsun hemen şu haline bak,azcık ye de kilo al çok zayıflamışsın şeklinde oldu tepkiler.eşime göre de anormal bi durum yok,olması gerekenin bu olduğunu düşündüğünden henüz güzel bir laf etmedi,insan bekliyor tabi ama ne bileyim hiçbişey söylemiyor
seni de Allah kurtarsın,sağ salim kavuşursun inşallah bebeğine,bizim 43. günümüz bugün
Canım ya sende harıkasın masallah. Ne yıyorsunuz ne ıcıyorsunuz sız boyle. bız 4. ayımıza gırdık ama sısmeye basladık senın dogumun yaklasmıs ama hala fıtsınsupersın
Erkekler anlamıyorlar hıcbırseyden. Sabahtan berı burnum kanıyor soyluorum doktora gıdelım demesını beklıorum, aman nolacak benımkı hep kanıo dıo. Onlar anlamaz bıseyden.
Digrelerıde kıskanmıslardır senı senın gıbı olamayacakları ıcın kendı durumlarının normal oldugunu kabul ettıklerı ıcın kurumussundur dıolardır senı sısırmeye calısıolardır. Sen supersın hatta ınanaılmaz durumdasın. Dur on sayfaya doneyımde bır daha bakayım masallah cekeyım.
evet erkeklerden anlayış beklemek bazen yersiz oluyor malesef.
valla ciddi moral verdin çok teşekkür ederim.sen de koy da görelim 4 aylık bebişini
bu varya bu,kilo alacağım diye hiçbir şey yemiyoye gitsin diyorum yok ı -ıh takmış kafaya
Eki Görüntüle 149944
Aslında tam olarak 4 aylık sayılmam bıle cunku 4 e yenı gırdık off ya bu gobek eskı halını almaz kıııı
teşekkürler canım ama aynaların hilesi vallaCanım ya sende harıkasın masallah. Ne yıyorsunuz ne ıcıyorsunuz sız boyle. bız 4. ayımıza gırdık ama sısmeye basladık senın dogumun yaklasmıs ama hala fıtsınsupersın
hade len atmabu varya bu,kilo alacağım diye hiçbir şey yemiyoye gitsin diyorum yok ı -ıh takmış kafaya
yaaa,çokk teşekkür ederim,bilseydim böyle güzel tepki alacağımı daha erken koyardım da loğusalık sendromum kısa sürerdisizden başka kimse olumlu tepki belirtmedi doğum sonrasıyla ilgili,genel olarak ayyy kurumuşsun hemen şu haline bak,azcık ye de kilo al çok zayıflamışsın şeklinde oldu tepkiler.eşime göre de anormal bi durum yok,olması gerekenin bu olduğunu düşündüğünden henüz güzel bir laf etmedi,insan bekliyor tabi ama ne bileyim hiçbişey söylemiyor
seni de Allah kurtarsın,sağ salim kavuşursun inşallah bebeğine,bizim 43. günümüz bugün
Saol canımcım ınsallah dedıgın gıbı olurçok tatlı görünüyor göbeğinnilk aylarda şişlik oluyor canım üzülme,vücut alışana kadar biraz süre geçiyor.benim de hep adet olacakmışım gibi şişti karnım,bebk bile değildi yani o şişlik.seninki çok sevimli duruyor maşallah.boşver kiloyu falan da hiç takma kafana,doğumdan sonra bebekle uğraşmaktan kilo falan kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?