Hamileler Buraya,Bugün Ne giydin-Çek Görelim!

böylece kalmış burası,kapanışı biz yapmışız anlaşılan.

ben 33+1im ama beni koskoca bir göbüşüm var 7,5 kilo almısım bebegim kaç kilo oldu çok merak ediyorm koca göbüs oldum ben:94:

Canım maaşallah ne kadar az kilo almışsın toplamda kaç kilo aldın. Benim 23 haftalık ama göbişim seninki kadar neredeyse

Az mııı almşımm yok canım yaa şaka gibi ama 19 martta tam 15 kilo almıştım ozamandan beri hiç tartılmadım ama yani 20 günde kesin almışımdır bi 4-5 daha..doktorum diet yapman lazım dedi ama ben dayanamıyorum..iştahım acayip açıkk.. ama tüm kilo sanırım göbeğimde halen eski pantalonumu giyebiliyorum bazıları kapanmıyo ama :=)) tahminimce doğuma kadar bi 90 kilo olacam 64 ile hamile kaldım :82:

Ne güzel bir konu bu
Devamını diliyoruz

Ben de şimdi gördüm konuyu makinem de yanımdaydı hemen bir foto çektim.Bugün biraz özensiz giyindik ama idare ediverin artık :))
16+5 bu arada

çok güzel bi topik olmuş herkesin bebekleri hayırlı uğurlu olsunn şu resim eklemeyi bi bulıyım bende resimlerimi ekliyim uzun zamandır k ya resim eklemedim unutmuşum :S

benden de bir fotograf.. gobegim fazla cikmadi gibi geliyo bana ama doktor her sey normal diyo. 21 haftaligim, bugun cektim:)

Eklentiler

• $IMG_0709.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 102
Ay maşallah annişer. Çok kıskandım ben de istiyorum bu gobişlerden :) Bakalım kaç hafta sonra çıkacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…