Hamileler Buraya,Bugün Ne giydin-Çek Görelim!

kızlar bi kaç ay sonra bende çekerim inş. ikizlere hamileyim koccaman bi göbişim olucak sanırım zaten kilolu hamile kaldım 84 düm şu an 8 haftalık hamileyim

selam arkadaşlar bizde bu gün 10+4 olduk. çok hafiften göbek var ama henüz minik bebeişim. cinsiyeti bile belli değil. bakalım azcık büyüyelim bizde koyucaz foto.. çok güzel bir topik olmuş.

Ayy ne güzel konuymuş bizde bebiş düşünmeye başladık hanımlar bu ay içinde doktora gidecez ins 1 sene 1 ay oldu evliligimiz zamanı geliyo diye düşünmeye başladık hayırlısıyla nasip ederse rabbim bende ilk öğrendiğim günden resim eklemeye başlarım ins.hepinizi rabbim nazarlarda n korusun sağlık mutlulukla kucağınıza almayı nasip eder ins

bende böyle foto çekip koymak istiyorum ama bi türlü göbişim çıkmıyo. 22 haftamız bitti hala bende göbek felan yok ( bugünlerde göhüsten oturtmalı kıyafetler giyiyorum hamile gibi durayım diye ama kimse aa sen hamilemisin demiyo. iş yerindekiler oğluşumu doğunca öğrenecek artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…