Hamileler Buraya,Bugün Ne giydin-Çek Görelim!

aslında 20 kilo aldım ama kimsecikler inanmadı nereye sakladım onları bende bilmiyorum. doğumdan sonra pırtladı hepsi. teşekkür ederim canım. inşallah sizlerde sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

buralara bır gun bende ekleyebılecek mıyım acaba :1rolleyes:
cok guzel olmuş topik :)

Son düzenleme:
kızlar hepiniz harika görünyorsunuz bayıldımmm..bende 8 haftalık hamileyim göbeğim çıksınn hemen resim çekip geliyorum bu topiğeeee :)

bizim aralık kızlarıı basmış burayı :))) çok güzelsiniz hepiniz arkadaşlar maşallahh bende ekliyim biara,çok kıslandım sizi böle güzel görünce

buda bende doğuma gideceğim sabah son hazırlıklarımı yaparkeeen..
maşallah 20 kg nerede hakikaten,doğuma gidecek göbek gibi bile durmuyor.iç karnı geniş derler dimi böyle durumlar için,çok hoşsupek beğendim doğrusu
buralara bır gun bende ekleyebılecek mıyım acaba :1rolleyes:
cok guzel olmuş topik :)
inşallah canım,koyarsın tabi niye koymayasın Allah gçnlüne göre versin
göbeeem çıksın bende koycam :):CüvCüv:
koy şekerim koy,biz de bakalım,oo ne kadar güzel diyelim kaydirigubbakcemile3
hımm pek şık bir hamile bu da canım yerimseniben maşallah çok güzelsin

Hmmm ne güzel göbisler var burdayaa,özenmedim desem yalan olur.....

Tooba cım çok teşekkür ederim..
Hapşurukkum çok güzelsin maşallah,
Sporstar evet sende koy bekliyoruuuzzz..

MAŞALLAH BÜTÜN HAMİŞLERE, RABBİM İSTEYEN HERKESE TATTIRSIN BU GÜZEL DUYGUYU İNŞALLAH

24 haftalık hamileyim bi tane bile fotom yok((((( eşşek kafalı kocam,dövmeye gidiyorum şimdi onu,insan bi çeker de mi

slm kızlar bende 5 buçuk aylık hamileyim hafta sonu kuzenimin nikahındaydım rahat sade bişey giydim mecburen ekleyeyim dedim:)

Son düzenleme:
nerdilcim çok hoş olmuşsun
bu arada arkadaki kadınlar neye bakıyor merak ettim?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…