Hamileler Buraya,Bugün Ne giydin-Çek Görelim!

slm kızlar bende 5 buçuk aylık hamileyim hafta sonu kuzenimin nikahındaydım rahat sade bişey giydim mecburen ekleyeyim dedim:)
elbise çizme ikilisini hamilelere çok yakıştırıyorum..gayet güzel olmuşsun..
Selm kızlar
28+2

29+2

nerdil erkek bebekmi bekliyorsun göbüş çok sivri:CüvCüv:
2 halinde çok yakışmış.yerimseniben

teşekkür ederim bende seviyorum çizme elbise ikilisini birde şu çorapların beli sıkmasa herşey daha güzel olacak:)

pentinin hamile çorapları var onlardan kullanabilirsin....
ben hamile çorabı dışında diğer opak 80 denye 120 denye 250 denye de kullanıyorum onlarında beli yüksek göğüs altına kadar çekiyorum rahat oluyo tavsiye ederim sanada olumunekankayizsmile ama ten rengi ince çoraplar malesef sıkıyo bende giymiyorum onalrı yerimseniben

31.haftam :) kızımla birlikte......

Eklentiler

• $S7303697.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 73
  • $S7303698.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 62
sağol canım. çıkar çıkar merak etme...

Son düzenleme:
Maşallah canım ya...hem yüzün ,hem fiziğin çok güzel...yoksa besyo öğrencisi misin?
evet canım ya çok iyi tahmin valla ege besyo daha yeni mezun oldum hatta kep töreni oldu geçen ay :)) çok teşekkür ederiz zemuszemus
BENCEDE MAŞALLAH ARKADAŞIM ÇOK CİCİ Bİ ANNESİN VE BU HAFTADA ÇOK İYİ GÖRÜNÜYOSUN :) ALLAH KOLAY DOĞUMLAR VERSİN HEPİMİZE :):1hug:

amin inşallah canım sağ salim atlatalım,çok teşekkür ederiz çok mutlu oldukkzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…