- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
Butun hamişlerden yardim istiyorum belirtileriniz nelerdir.... yardimci olun lutfen.. adetime 1 hafta var kasigima bisey batiyo adet olcam saniyorum akintim oluyo sadece..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 5+2 haftalik hamileyim. Bat. Yaklasik 1hafta kala kasigimda bicak saplanir gibi agrilar olmaya basladi, aradan 2 3 gun gecti ve goguslerim sisti ve gun boyu devam eden asiri mide bulantilarim oldu. Aslina bakarsan bunlarin hepsini adet belirtisi olarak yordum, adetim 2gun gecince hem idrar hem kan testlerim pozitif cikti. Ve kasigimdaki batma ve bulantim ayni siddetiyle devam ediyor hala.. insallah yardimci olabilmisimdir. Rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah..Butun hamişlerden yardim istiyorum belirtileriniz nelerdir.... yardimci olun lutfen.. adetime 1 hafta var kasigima bisey batiyo adet olcam saniyorum akintim oluyo sadece..
Cok tesekkur ederim bnde o zamn gunumu beklim olmazsam test yaparm cok sagol allah hayirlisiyla kucagina almayi nsdip etsin ins. Banada dua et cnmMerhaba 5+2 haftalik hamileyim. Bat. Yaklasik 1hafta kala kasigimda bicak saplanir gibi agrilar olmaya basladi, aradan 2 3 gun gecti ve goguslerim sisti ve gun boyu devam eden asiri mide bulantilarim oldu. Aslina bakarsan bunlarin hepsini adet belirtisi olarak yordum, adetim 2gun gecince hem idrar hem kan testlerim pozitif cikti. Ve kasigimdaki batma ve bulantim ayni siddetiyle devam ediyor hala.. insallah yardimci olabilmisimdir. Rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah..
Insallah hamilesindir canim:) ben gebeligimi ogrendigimden beri her gun dua ediyorum isteyen herkese nasip olur insallah.. olmamasi, bunu beklemek o kadar zor ki. Cok sukur Rabbime 1yil yasadik bekleme surecini ve sonunda aldik o guzel haberi, insallah saglikli sihhatli kucagimiza almakta nasip olur. Senin de guzel haberlerini bekliyorum insallah canim:)Cok tesekkur ederim bnde o zamn gunumu beklim olmazsam test yaparm cok sagol allah hayirlisiyla kucagina almayi nsdip etsin ins. Banada dua et cnm
Amin cnm ins.Insallah hamilesindir canim:) ben gebeligimi ogrendigimden beri her gun dua ediyorum isteyen herkese nasip olur insallah.. olmamasi, bunu beklemek o kadar zor ki. Cok sukur Rabbime 1yil yasadik bekleme surecini ve sonunda aldik o guzel haberi, insallah saglikli sihhatli kucagimiza almakta nasip olur. Senin de guzel haberlerini bekliyorum insallah canim:)
Selam, battan 1 hafta öncesinde geceleri sıcak basması, aşırı gaz , mknik minik batmalar ve normalde adet oncesi olmadığı kadar akintiButun hamişlerden yardim istiyorum belirtileriniz nelerdir.... yardimci olun lutfen.. adetime 1 hafta var kasigima bisey batiyo adet olcam saniyorum akintim oluyo sadece..
Ben de önceki aylarda kendimi dinlediğimdn mi bilmem yok kasık ağrısı yok şu var hamile miyim acaba diye düşünüyordum. Ama adet geliyordu. Hamile kaldığım ay ise hiçbir belirti olmamıştı. Adet günüm bir gün geçince idrar testi yapmıştım da o şekilde anladım.Butun hamişlerden yardim istiyorum belirtileriniz nelerdir.... yardimci olun lutfen.. adetime 1 hafta var kasigima bisey batiyo adet olcam saniyorum akintim oluyo sadece..
Yaaaaa ins. Dua edinSelam, battan 1 hafta öncesinde geceleri sıcak basması, aşırı gaz , mknik minik batmalar ve normalde adet oncesi olmadığı kadar akintihadi inşallah sende hamilesindir
![]()
Birazda pikolojik dimi cnm dogru du edin bnadaBen de önceki aylarda kendimi dinlediğimdn mi bilmem yok kasık ağrısı yok şu var hamile miyim acaba diye düşünüyordum. Ama adet geliyordu. Hamile kaldığım ay ise hiçbir belirti olmamıştı. Adet günüm bir gün geçince idrar testi yapmıştım da o şekilde anladım.
Rabbim isteyen tüm kullarına sağlıkla tez vakitte hamilelik nasip etsin. Öyle güzel,sağlıklı hamilelik dönemi geçirelim ki hep şükredelim. Vakti saati geldiğinde de yavrularimizi kolay,ağrısız doğumla bir avazda sağlıklı şekilde kucagimiza alalım. Ona kardeş istediğimizde de Rabbim aratmadan nasip etsin inşaAllah. Amiiin.![]()
Butun hamişlerden yardim istiyorum belirtileriniz nelerdir.... yardimci olun lutfen.. adetime 1 hafta var kasigima bisey batiyo adet olcam saniyorum akintim oluyo sadece..[/QUgunum ılkbelırtım sadece ve sadece uykuydu işyerınde uyukluordum:)
Dediğin belirtilerin hepsi bende var yaa. İnşallaj hayırlısıyla bende hamileyimdir. Adetime normale göre 3 gün var, kürtaj olduğum güne göre bakarsak 5-6 gün var. Halsizliğim var sanki ayaklarım uyuşuyor. Ve bugün kasığıma bikaç defa feci şekilde bıçak saplanır gibi oldu. Bi ara hastalandım sandım geldi işte diyip üzüldüm tuvalete gittim çok az beyaz bi akıntı gelmişMerhaba 5+2 haftalik hamileyim. Bat. Yaklasik 1hafta kala kasigimda bicak saplanir gibi agrilar olmaya basladi, aradan 2 3 gun gecti ve goguslerim sisti ve gun boyu devam eden asiri mide bulantilarim oldu. Aslina bakarsan bunlarin hepsini adet belirtisi olarak yordum, adetim 2gun gecince hem idrar hem kan testlerim pozitif cikti. Ve kasigimdaki batma ve bulantim ayni siddetiyle devam ediyor hala.. insallah yardimci olabilmisimdir. Rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah..
Insallah hamilesindir canim. Allah isteyen herkesi bu guzellikle sevindirsin. Herkese saglikli sihhatli evlatlar nasip olsun insallah..Dediğin belirtilerin hepsi bende var yaa. İnşallaj hayırlısıyla bende hamileyimdir. Adetime normale göre 3 gün var, kürtaj olduğum güne göre bakarsak 5-6 gün var. Halsizliğim var sanki ayaklarım uyuşuyor. Ve bugün kasığıma bikaç defa feci şekilde bıçak saplanır gibi oldu. Bi ara hastalandım sandım geldi işte diyip üzüldüm tuvalete gittim çok az beyaz bi akıntı gelmiş
İnşallah canım duanı eksik etmeInsallah hamilesindir canim. Allah isteyen herkesi bu guzellikle sevindirsin. Herkese saglikli sihhatli evlatlar nasip olsun insallah..
Can'ım gebeliğimi öğreneli iki gün oldu günüm geçmeden kanda baktırdım bi hafta öncesinde karnımda kasıklara ve belime doğru çok hafif bir ağrı hissettim göğüslerde aşırı bir dolgunluk yok ama Zaman Zaman uçlarında bir an gelip geçen bir acıma oluyor bir de sıcak basmasıButun hamişlerden yardim istiyorum belirtileriniz nelerdir.... yardimci olun lutfen.. adetime 1 hafta var kasigima bisey batiyo adet olcam saniyorum akintim oluyo sadece..
Yerleşme kanaması olabilir inşallahta öyledir bende 4hafta+2günlük gebişim :) bende yerleşme kanaması olmadı ama kimisinden oluyormuşHerkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi bugun tekrar 1damlacik kahve rengi leke geldi acaba hamilelik belirtisi mi ?????
canım benimde iki günüm var .İNŞALLH HAMİLESİNDİR..benzer belirtilerimiz varArzuaktaş benimde bat yarın ama bende göğüslerde dolgunluk ve uçlarına dokununca hafif bi sızı var ha bide biraz bel ağrısı ama ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim günler geçmiyo cuma günü kan vercem adetim gelmezse kaç aydır korunmuyosun sen
Ne guzel rabbim sag saglim kucağına almayi nasip etsin canim bizim icin de dua et ne olurYerleşme kanaması olabilir inşallahta öyledir bende 4hafta+2günlük gebişim :) bende yerleşme kanaması olmadı ama kimisinden oluyormuş