Hamileler dışarıda yemek yiyor musunuz?

Ben hamile.degilim ama soyle soyliyim zehirlenmedinn büyük ihtimal böyle dusundugunicin vücut tepkiyor yada isteksiz yediysen çok yediysen olur bende hep azcık fazla kaçırsam yada bir yemeğin üstüne tatlı falan yesem aynı sen gibi olurum hemen ishal baslar birde ende psikolojik malesef moralim bozukken acayip calisiyor

Doktora gittim canım doktor hiçbi tahlil yapmadan şikayetlerimi dinleyip besin zehirlenmesi dedi. İlaç yazdı ama korktum kullanmadım , bugun karnım biraz daha iyi gibi. Ama haklı olabilirsin yerken korkarak yemiştim belki ondan olmuştur

Dışarda yiyorsan en azından iyi pişmiş olsun dersen daha az sıkıntı çekersin diye düşünüyorum. Bende dışarda yiyorum evde yemek yapmak dert oluyor ama daha sıkıntı yaşamadım. Allah yardımcın olsun.

Yediğim yemek iyi pişmişti ama geldiğinde biraz soğuktu etler. Belki beklemiştir dışarıda diye düşündüm. Yani etin içine baktığımda hiç pembelik yoktu ama yine de sorun yarattı malesef

Besmele çekip yiyoruz mecbur. Paketli ürünlerden güven olmuyor. Çantamızda beslenme taşımalıyız :)) ben meyve alıyorum yanıma ama anca bastırıyor

Yediğim yemek iyi pişmişti ama geldiğinde biraz soğuktu etler. Belki beklemiştir dışarıda diye düşündüm. Yani etin içine baktığımda hiç pembelik yoktu ama yine de sorun yarattı malesef
Özellikle belirtin siz pişmiş gibi görünsede iyi pişmemiş olabiliyor.birde ishal olmak veya son haftalarda kabız olmak doğum belirtileri arasında lütfen dikkat edin siz. İshal ve kabız uyarıyor çünkü

Özellikle belirtin siz pişmiş gibi görünsede iyi pişmemiş olabiliyor.birde ishal olmak veya son haftalarda kabız olmak doğum belirtileri arasında lütfen dikkat edin siz. İshal ve kabız uyarıyor çünkü
Canım sadece ishal değil bulantı ateş ve baş dönmesi de vardı. Doktor direk gıda zehirlenmesi dedi

Dışarıda evet yemek yiyorum ,bazen evede dışarıdan söylediğimiz oluo ama salata asla yemiorum, iyi yikadiklarina inanmiyorum çünkü. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…