- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi Zencefill90
-
Ben hamile.degilim ama soyle soyliyim zehirlenmedinn büyük ihtimal böyle dusundugunicin vücut tepkiyor yada isteksiz yediysen çok yediysen olur bende hep azcık fazla kaçırsam yada bir yemeğin üstüne tatlı falan yesem aynı sen gibi olurum hemen ishal baslar birde ende psikolojik malesef moralim bozukken acayip calisiyorCanım ben de dışarıda ızgara et yedim baya da iyi pişmişti yanında da fırında patates vardı. Baya şık ve güzel bir mekandı daha önce hep gittiğimiz. Ama diğer gün sabah kötü bi karın ağrısı ishal ve bulantıyla uyandım malesefo yüzden çok korktum psikolojim bozuldu o günden beri dışarıda su bile içemez oldum. Ben de korkmuştum acaba dışarıda yemekle hata mı ettim hamileler hiç dışarıda yemiyor mu diye burdan bi sorayım dedim. Çünkü ben hiç gittiğim yemek yediğim yerlerde kendimden başka hamile görmüyorum acaba ben mi yanlış yerlerdeyim.
Bi de hamileyken çevremde mc donalds, burgerking yiyen arkadaşlarım vardı onlara bişey olmadı ben nasıl zehirlendim anlamadım valla. Demekki korktukça üstüme çekiyorum
Doktora gittim canım doktor hiçbi tahlil yapmadan şikayetlerimi dinleyip besin zehirlenmesi dedi. İlaç yazdı ama korktum kullanmadım , bugun karnım biraz daha iyi gibi. Ama haklı olabilirsin yerken korkarak yemiştim belki ondan olmuşturBen hamile.degilim ama soyle soyliyim zehirlenmedinn büyük ihtimal böyle dusundugunicin vücut tepkiyor yada isteksiz yediysen çok yediysen olur bende hep azcık fazla kaçırsam yada bir yemeğin üstüne tatlı falan yesem aynı sen gibi olurum hemen ishal baslar birde ende psikolojik malesef moralim bozukken acayip calisiyor
Genelde oyunlarda denk geliyorduk eski nick liveindreams belki hatırlarsın:)Evet canim hamileligimin son gunleri. Nickini hatirlayamadim ben hangi konulardi acaba :)
Genelde oyunlarda denk geliyorduk eski nick liveindreams belki hatırlarsın:)
Bende tam tersi hiç unutmam insanlar turlu turlu:) neyse evladını sağ salim kucağına al inşallah canımOnu da hayirlayamadim canim. Oyunlara uzun suredir girmiyorum baya oldu sanirim. Bende de balik hafiza zaten :)
Ben de hic unutmam senin gibiyimdir.anliyorum seniBende tam tersi hiç unutmam insanlar turlu turlu:) neyse evladını sağ salim kucağına al inşallah canım
Tatlım ben çoktan dogurdum OMEGA kullanmadım hiç doktorum önermediBen de hic unutmam senin gibiyimdir.anliyorum seni
Yagmur omega 3 aliyor musun
Ben omega 3 ü balık hapı olarak alıyorum Efa Daily balık hapıBen de hic unutmam senin gibiyimdir.anliyorum seni
Yagmur omega 3 aliyor musun
Bende tam tersi hiç unutmam insanlar turlu turlu:) neyse evladını sağ salim kucağına al inşallah canım
Yediğim yemek iyi pişmişti ama geldiğinde biraz soğuktu etler. Belki beklemiştir dışarıda diye düşündüm. Yani etin içine baktığımda hiç pembelik yoktu ama yine de sorun yarattı malesefDışarda yiyorsan en azından iyi pişmiş olsun dersen daha az sıkıntı çekersin diye düşünüyorum. Bende dışarda yiyorum evde yemek yapmak dert oluyor ama daha sıkıntı yaşamadım. Allah yardımcın olsun.
Besmele çekip yiyoruz mecbur. Paketli ürünlerden güven olmuyor. Çantamızda beslenme taşımalıyız :)) ben meyve alıyorum yanıma ama anca bastırıyorBen de güvenip bildiğim yerlerden yiyorum ama insan emin olamıyoki. Geçen gün çok şık ve ünlü bi cafede yedim güvenip öbür gün ishal bylantı ve ateş başladı. Malesef dışarıda evdekş gibi özen gösterilmediği için tehlşkeli ama mecbur kalıyorum ben de senin gibi. 2-3 saat yemesem tansiyonum düşüyo hemen meccbur yiyorum dışarda
Ben de muz, ceviz,badem falan alıyorum ama 2 canlı olunca kesmiyor tabi daha çok yemek istiyorumBesmele çekip yiyoruz mecbur. Paketli ürünlerden güven olmuyor. Çantamızda beslenme taşımalıyız :)) ben meyve alıyorum yanıma ama anca bastırıyor
Ay bu günler geçince dönüp kendimize gülcez mi acabaBen de muz, ceviz,badem falan alıyorum ama 2 canlı olunca kesmiyor tabi daha çok yemek istiyorum
Özellikle belirtin siz pişmiş gibi görünsede iyi pişmemiş olabiliyor.birde ishal olmak veya son haftalarda kabız olmak doğum belirtileri arasında lütfen dikkat edin siz. İshal ve kabız uyarıyor çünküYediğim yemek iyi pişmişti ama geldiğinde biraz soğuktu etler. Belki beklemiştir dışarıda diye düşündüm. Yani etin içine baktığımda hiç pembelik yoktu ama yine de sorun yarattı malesef
Canım sadece ishal değil bulantı ateş ve baş dönmesi de vardı. Doktor direk gıda zehirlenmesi dediÖzellikle belirtin siz pişmiş gibi görünsede iyi pişmemiş olabiliyor.birde ishal olmak veya son haftalarda kabız olmak doğum belirtileri arasında lütfen dikkat edin siz. İshal ve kabız uyarıyor çünkü
Dışarıda evet yemek yiyorum ,bazen evede dışarıdan söylediğimiz oluo ama salata asla yemiorum, iyi yikadiklarina inanmiyorum çünkü. ...Kızlar merak ettiğim bi konu var. Ben hamileliğimin başından beri ne kadar dikkat etsem de, dışarıda olduğumda çok acıkmışsam ve eve gitmeme daha varsa dışarıda yemek zorunda kaldım. Şimdi de son haftalarda evde bişey olmayınca, yemek yapmaya gücüm olmayınca ya da eşim dışarıda yemek istediği için yedim. Ama son haftalarda ne zaman dışarıda yesem bağırsaklarım bozulmaya ishal olmaya başladım. Her seferinde gıda zehirlenmesi mi acaba diye korkuyorum.
Aranızda benim gibi dışarıda yiyen var mı ? Şimdiye kadar zehirlenme vb durumla karşılaşan oldu mu ? İstanbulda kimsem yok ailem aydında son haftalarda göbeğim büyüyünce iyice zorlaşıcak yemek yapmakbebek alışverişi için çıkınca mecbur avm de yiyioruz. Ama her seferinde korkarak yiyorum
Ayy geçmiş olsun.aman dikkat et bir daha kendine.Canım sadece ishal değil bulantı ateş ve baş dönmesi de vardı. Doktor direk gıda zehirlenmesi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?