Hamileler dışarıda yemek yiyor musunuz?

Bende 25 haftalık hamileyim ,hiç bir şey yapasim. Gelmiyor ya benimde ,ev işi vs hele yemek valla çürüyor dolaptaki sebzeler , dışarıdan yemek daha kolay kahvaltıya önem verin ,midye yedim ishal oldum sakatat tarzı yemeyin salata ya çok güvenmiyorum nasıl yıkarlar vs .. dikkatli olmaya kalksak varya hiç bişey yenip içilecek gibi değilde işte olabildiğince önem vermeye çalışıyor insan

Ben de düşünmekten yoruldum artık canım ya. Sürekli acaba bunu nasıl pişirdiler nasıl yıkadılar diye düşünmekten çoğunlukla aç kalıyorum bebeğimin kilosu 2 hafta geri düşmüş malesef bu yemek takıntısı yüzünden 36. Haftamdayım kilo almak yerine her hafta kilo vermeye başladım (

Sanırım konu karnı burunda olanlar için :)
Ama ona ragmen yanıtlamak istiyorum.^_^
Eşim sağlıklı beslenmem konusunda sürekli uyarılarda bulunuyor.
Pişmemis gıdalardan uzak dur. Bol bol su ve meyve tüket , diyor.
Bir kaç kez disarda öğle yemeği yedim.
Çok şükür herhangi bir sorun yaşamadım.
Sadece Gebeliği öğrendiğim günden beridir ateşim ve dinmek bilmeyen mide bulantım ve baş ağrılarım sürekli beni yoklayıp duruyor.:/ geçmiş olsun. Belki o gün çok yoğun bi gününüze denk gelmiştir.

Hamilelerin kabusu yemek yapmak.ben ilk hamileligimde de yemek yapasim gemiyordu ayy keske biri sofra hazirlasada cagirsa diyordum.o kadar useniyordum.simdi ikinci cocuguma hamileyim ve birde kizim var biraktim kendiminartik onu dusummek zorundayim.ebde mutlaka yemek olmak zorunda..cocukla daha da zor oluyor.ben yiyorum disarda zaman zaman simdiye kadar basima birsey gelmedi.

Ben şanssızım demekki ya da bağışıklığım çok zayıf. 1 aydır 3 defa dışarıda yedim hepsinde ya zehirlendim ya mideyi bozdum

Çok fazla takıntı yapmayın ,sakatat midye ,işlenmiş gida vs,yemeyin yeter . Çok yemekte iyi değil az yemekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…