Erkeğe benziyor ama bir sonraki fotoyu atarsanız net söylerimBiz biraz küçüğüz ama yinede tahmin yaparsanız çok sevinirim :))
Bir sonraki kontrolden sonra hemen atıcam sağlıkla gelsin umarım çok teşekkür ederimErkeğe benziyor ama bir sonraki fotoyu atarsanız net söylerim
Tahminin tutmadı canım kızmış bebeğimizErkek :)
Kızlar cinsiyet tahmini yapıyorum genellikle %99 doğru çıkıyor ama linç edecekler allah aşkına yazmasın sayfama zaten 3gündür sayfam kapalıydı linçler yüzünden baktırmak isteyen varsa buyurun gelin :)
Merhaba 10 haftalık oldukKızlar cinsiyet tahmini yapıyorum genellikle %99 doğru çıkıyor ama linç edecekler allah aşkına yazmasın sayfama zaten 3gündür sayfam kapalıydı linçler yüzünden baktırmak isteyen varsa buyurun gelin :)
Daha net Fatoş’u var mıMerhaba 10 haftalık oldukilk bebeğimde tahmininiz doğru çıkmıştı bunda da alabilirmiyim
Haftalık farkediyor mu bende ilk gözüktüğünde aranılırımKızlar cinsiyet tahmini yapıyorum genellikle %99 doğru çıkıyor ama linç edecekler allah aşkına yazmasın sayfama zaten 3gündür sayfam kapalıydı linçler yüzünden baktırmak isteyen varsa buyurun gelin :)
En net haliDaha net Fatoş’u var mı
Yok farketmiyor atabilirsinizHaftalık farkediyor mu bende ilk gözüktüğünde aranılırımayrıca takmayın burda fikrinizi söylüyorsunuz ( meyve veren ağaç taşlanır)
Kız gibi
Tamam kese gözüktüğü hafta alacağım resimYok farketmiyor atabilirsiniz ♥
Kız gibi
Çok merak ediyorum düşünmekten mideme ağrılar giriyor lütfen yardımcı olunmerhaba zelihamm ben yeni kayıt oldum nasıl mesaj yazılacak onu bile bilmiyorum bende 9 haftalık hamileyim elimde 8 haftalık ultrason resmî var atsam cinsiyet tahmini yapar mısınız
Ücretli cinsiyet tahmini yaptırdım erkek çıktı ama bütün belirtiler kızı gösteriyor kafam çok karıştıÇok merak ediyorum düşünmekten mideme ağrılar giriyor lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?