- 6 Şubat 2017
- 722
- 389
- 33
- Konu Sahibi onunmeleyi
Kızlar merhaba daha yeni hamileyim ve bu ilk hamileliyim çok endişeliyim eyilip kalkınca ve ya üstümü giyerken karnıma agırlık düşüyor sanki normalmi bu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiyor zaten kendimi kötü hissediyorim ((5haftalık canım kalbini duysam rahatlarım belkiAllah butun bebekleri korusun boyle evham yaparak hayat gecmez inanki bende oyleydim biraz olsun kendimi dizginledim kalp atisini duyduktan sonra rahatladim cok sukur bebeginiz ne kadarlik
Geçmiyor zaten kendimi kötü hissediyorim ((5haftalık canım kalbini duysam rahatlarım belki
Öyle canım ama insan bi tedirgin oluyor işte(rahatlatdın beni biraz canım şimdi hamilemisin sen?Valla canım hiç kendine stres yapma bunları olacağı varsa oluyo herşey sakınan göze çöp batar derler. Ben hareketlerime hiç dikkat etmedim desem yeridir hatta ilk aylar hamile olduğumu unutup merdivenden falan atlıyodum tabi bilerek değil bu hareketler ama çok şükür hiçbişey olmadı şimdiye kadar.
İlk bebekde herkes böyle diyorlar ama insan bi tedorgin oluyor işte)) İnşAllah sag salim alırız kucagımızaInsallah saglikla kucagina alirsin daha yolun basindayiz ben de 8+3üm şuan zaman nasil gececek bilmiyorum :) ilk bebegim benimde doktorumu bile biktirdim simdiden hocam soyle mi boyle mi diye diye :)
Teşekkürler canım yardımın içinO kramplar, ağrılar bir kaç dakikada geçtiği kanama falan olmadığı sürece çok normal herkeste oluyor. Ani ve zorlayıcı hareketler yapmamaya dikkat edin.
Evet canım 37. haftadayım :)Öyle canım ama insan bi tedirgin oluyor işte(rahatlatdın beni biraz canım şimdi hamilemisin sen?
İnsanın karnı büyüdkçe bağlandkça bu tedrgnlkler artıyor:) güzel şeyler bunlar. Eğer sıkıntılı bi durumnda yoksa ani hareketlerine yüksek yere uzanmalara dikkat et canmKızlar merhaba daha yeni hamileyim ve bu ilk hamileliyim çok endişeliyim eyilip kalkınca ve ya üstümü giyerken karnıma agırlık düşüyor sanki normalmi bu?
Ay sayılı zaman kalmış sag salim al kucagına bebişini♡Evet canım 37. haftadayım :)
Yok ama tedirgin olmaya bişeyler buluyorum ben takıntı yapmışım )İnsanın karnı büyüdkçe bağlandkça bu tedrgnlkler artıyor:) güzel şeyler bunlar. Eğer sıkıntılı bi durumnda yoksa ani hareketlerine yüksek yere uzanmalara dikkat et canm
Norml canm:) ben seni tekme zamnnda dusunemiyorum. Smdiden takintilari azaltmaya basla derimYok ama tedirgin olmaya bişeyler buluyorum ben takıntı yapmışım )
Canım sen doktora gittin miGeçmiyor zaten kendimi kötü hissediyorim ((5haftalık canım kalbini duysam rahatlarım belki
İmşAllah canım bakalım)Norml canm:) ben seni tekme zamnnda dusunemiyorum. Smdiden takintilari azaltmaya basla derim