hamileler ve hamilelik geçirmiş olanlar

veraa34

hayırla sağlıkla ömürle gel kızım..
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
796
448
103
32
Hanımlar ben hala bebeğin hareketlerini hissedemiyorum siz kaçıncı haftada hissettiniz

Yani bismillah daha cok erken.

21, haftalarda hissetmeye baslamıştım ben

Hanımlar ben hala bebeğin hareketlerini hissedemiyorum siz kaçıncı haftada hissettiniz

17.haftada hissetmiştim ama kimisi 20.haftada 22. haftada da hissediyor. ilk gebelikte hareketler tam anlaşılmıyormuş ama ben anlamıştım, sabret bikaç hafta daha hissedersin :)) ben ilk hareketlerini pıt pıt şeklinde hissetmiştim ama ilk hareketler hafif oluyor :)

18 ci haftada hissetmeye baslamistim
aklima gelmisken anlatiyim,
hamileyken dr a gittigimde icerde bi cift vardi ve kadin israrla bebegin hareketlerini hissettigini soyluyordu .baba adayi da israrla kendisinin de dokunarak hissettigini anlatmaya calisiyordu. Dr israrla gaz hareketlenmeliridir dediyse de ikna edemedi ve akisina birakti....
ve kadin daha 5 haftalik hamileydi

Evet gazı hareket gibi hissetmiştim bende ama sora olmadığını anladım

Evet böyle pıt pıt şeklinde olur diyorlar inşallah erken hissederim bende :)

Önce erkek dediler şimdi kız dediler acaba değişiyor mu hareket erkenliği yani kızda daha erken yada erkekde daha geç mi hissediliyor

Her hamilelik kendine özeldir.
Başkalarıyla kıyaslarsan üzülürsün "neden benim böyle değil" diye.
İlaçlar bile kişiler üzerinde farklı etki/yan etki yapıyor ki DNA sı tamamen farklı insan vucudunda hamilelikte yaşananlar nasıl aynı olsun?

Ben sanırım 19 haftada falan seyirme gibi hissetmiştim ama eşime sorsan kalp atışlarını duyuyordu nasıl bir kulaksa karnımdan güyya kalbini duyuyormuş

Bebeğim sağ tarafımda orada ufak kalp atışı gibi bişiy oluyo arada ama emin olamıyorum dinliyorum filan ama yok kesin hissettiğim birşey yok

17. Haftada hissetim ama çok küçük bir kıpırtı olduğundan insan acaba o mu değil mi diye eminde olamıyor belki durum sizde öyledir .

12. haftada hissetmiştim banada gazdır demişti doktor gerçi. normalde 20 haftadan erken hissedilmiyormuş ama herkes farklı, senin iç karın yapınla alakalı bir durum. tatlı birşeyler yiyip uzan kendini dinle bir bakalım.
hamileliği boyunca hiç hareket hissedemeyen duydum, herkeste farklı işte korkacak bir durum değil

Bebeğim sağ tarafımda orada ufak kalp atışı gibi bişiy oluyo arada ama emin olamıyorum dinliyorum filan ama yok kesin hissettiğim birşey yok
bende öyle hissediyordum, o his zamanla artacak tekmelere dönüşecek hissediyorsun işte

bende öyle hissediyordum, o his zamanla artacak tekmelere dönüşecek hissediyorsun işte
:) anlayamıyorum bir saat dinlediğim oluyo sessiz ce uzanıyorum sol tarafına filan ama emin olamıyorum kiii

19-20. hafta gibi belli belirsiz hissetmeye başladım. Sonra öyle büyük bir hızla arttı ki hareketleri, 22. hafta biterken içeride ninjacılık oyunuyordu, hala da öyle. Endişelenmeyin yani, 22-23. haftalarda hissetmeye başlayan bile var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…