- 2 Mart 2011
- 468
- 229
- 123
Canım öncelikle hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin inşaallah, bende çok merak ediyorum ve hâlâ hissedemiyorum benim ilk gebeliğim hergün merak etmekten yorgun düşüyorum...Hanımlar ben hala bebeğin hareketlerini hissedemiyorum siz kaçıncı haftada hissettiniz
Tam olarak kaç haftalığım diye sorun ilginç neden farklı farklıYa zaten anlamadığım birşeyde bebeğin ne kadarlık olduğu bir gidiyorum 15 hafta bir gidiyorum 14+4 anlayamıyorum şimdi 16 oldu sözde ama doktor yine değil diyor
Şimdi mesela bu hafta takvimlerde sen 15+. görünürsün ama mesela kk daki takvimde 16. haftada görünüyorsun ki hepsi doğru.Ya zaten anlamadığım birşeyde bebeğin ne kadarlık olduğu bir gidiyorum 15 hafta bir gidiyorum 14+4 anlayamıyorum şimdi 16 oldu sözde ama doktor yine değil diyor
Ya zaten anlamadığım birşeyde bebeğin ne kadarlık olduğu bir gidiyorum 15 hafta bir gidiyorum 14+4 anlayamıyorum şimdi 16 oldu sözde ama doktor yine değil diyor
bende henüz hissetmiyorum..sabırsızlıkla bekliyorum.. 3 ayda hissettim diyenler oluyor ama internette bağırsak hareketleri bebek hareketleri zannediliyor yazıyor.. ilk hamilelikte daha geç hissediliyormuş.. bakalım bekleyip göreceğiz :) bu arada cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz ben daha öğrenemedim de
On üçüncü haftada oğlan dediler yine gittim o hafta yine oğlan dediler geçen haftada kız dediler canımbende henüz hissetmiyorum..sabırsızlıkla bekliyorum.. 3 ayda hissettim diyenler oluyor ama internette bağırsak hareketleri bebek hareketleri zannediliyor yazıyor.. ilk hamilelikte daha geç hissediliyormuş.. bakalım bekleyip göreceğiz :) bu arada cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz ben daha öğrenemedim de
4 aylık ozaman şuan dimiŞimdi mesela bu hafta takvimlerde sen 15+. görünürsün ama mesela kk daki takvimde 16. haftada görünüyorsun ki hepsi doğru.
15. haftanı doldurmuşsun 16. haftanın içindesin.
benim de öyle olmuştu her gidişimde farklı haftalar dedi en son dedim ki bu gidişimde oooo 9 aylıksınız her an doğurabilirsiniz diyecekler dedim (daha 16 haftalık falandım)Tam olarak kaç haftalığım diye sorun ilginç neden farklı farklı
Iste benim favori uyem geldi22. hafta hissettim ayrıntılı ultrasonda.
Bence ne kadar geç, o kadar iyi.
Zaten süreç çok uzun ve yorucu, ne kadar geç olursa o kadar iyi.
Sonra sürekli "Bugün hareket etmedi, hareketi yavaş, bık bık mık mık" insan stres oluyor.
Ayrıca o pıtpıtların %99'u gaz ve damarlardaki kan basıncından dolayı nabız hareketleri.
3 haftalık hamile olup, "ben pıtpıt hissediyorum" diyen vardı, utanmasa "dün seviştik, bugün pıt pıt hissediyorum" diyecek.
Pıtpıtda bir numara yok ki, asıl hareket; tekmesi, kolunu bacağını vücuttan dışarı çıkarması, göbeği zıplatması ki bunlar zaten 30. haftadan sonra oluyor, geri kalanlar çok da hareket değil zaten.
Sağlıkla stressiz kucağınıza alırsınız inşallah.
Evet 4 aylık.4 aylık ozaman şuan dimi
Hanımlar ben hala bebeğin hareketlerini hissedemiyorum siz kaçıncı haftada hissettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?