hamileler ve hamilelik geçirmiş olanlar

17. Haftada hissetim ama çok küçük bir kıpırtı olduğundan insan acaba o mu değil mi diye eminde olamıyor belki durum sizde öyledir .
Ya zaten anlamadığım birşeyde bebeğin ne kadarlık olduğu bir gidiyorum 15 hafta bir gidiyorum 14+4 anlayamıyorum şimdi 16 oldu sözde ama doktor yine değil diyor

hiç hatırlamıyorum haftasını 4 aylıktı sanırım...çok aptalım yaaaa

Ben sabırsızlık ediyorum galiba

13 haftada hissettim oglumu kimseye inandiramiyodum dr sordum bn hissediyorum diye hissedersin demisti erkekler daha erken canlaniyomus

Ben sabırsızlık ediyorum galiba
Hepimiz ettik o sabırsızlığı. Ben de her hafta doktora gittiğimde sorardım ne zaman hissedeceğim hareketlerini diye. Bir de ultrasonda görüyorum, resmen içeride dört dönüyor pıtırcık, ama bende hiçbir his yok. Azıcık daha sabredin, sonraki ayları eliniz göbeğinize yapışık geçirip, doyacaksınız miniğinizin kıpraşmalarına. =)

Aynen ultrason da görüyorum okadar oynuyor ki dönüyor filan nolur diyorum azcıkda bana hissettir :)

13 haftada hissettim oglumu kimseye inandiramiyodum dr sordum bn hissediyorum diye hissedersin demisti erkekler daha erken canlaniyomus
Bende oğlan dediler iki doktor kendi doktorum prenses dedi ben şok oldum pipiyide gördüm dedim doğunca sorarsın hani pipin diye şakalaştı bide emin olamıyorum kız mı oğlan mı

bende 20 ncı haftada hissetmiştim ilk gebelikse gec hıssedıyormuşsuz

14.hftada hissediyodum.bebegim kizdi.yani cnsiyetle bi ilgisi oldugunu sanmiyrm.ama zayif insanlarin daha cabuk hissettgni duymustum.once tam anlayamadm bebek hareketi oldugunu.ama sıklasinca emin olmustum.zaten ondan sonrada cok hareketliydi sezeryana girerken bile tekmeler donmeler devam ediyodu..herkesn hamileligi farklidir canim..cok yakinda daha net hissedersn..

Ben 24. Haftada cok hafif hissetmeye baslamistimm. Cok gec tam net hissettim bende sizin gibi korkuyordum surekli doktora gitmek istiyordum bazen haftalik gittigim oluyordu doktor hep iyi diyordu hareketli diyordu ama ben hissetmiyordum kolay kolay cokk sukur cok saglikli kilosu yerinde dunyaya geldi biricik oglum.
Hic uzulme canim insallah saglikla alirsin kucagina :)

İnşallah canım :)

Bilmiyorum anlayamıyorum belkide hissettiğim onun hareketleri fakat ben ayırt edemiyorum

Ilk hamileligimdi 18. haftada hissettim

20 ya da 21 haftamda tam olarak hissediyordum. Öncesinde de arada oluyordu bişeyler ama bebek mi değil mi emin olamiyordum.
Erken yani bence senin icin daha, bir kac haftaya hissedersin

Bilmiyorum anlayamıyorum belkide hissettiğim onun hareketleri fakat ben ayırt edemiyorum
smdi ayirt edemiyo olabilirsin.ama dedigim gbi o hareketler tekrarlandikca bebisinn hareketlerini oldugunu anlarsin.alah saglikla kucagina almayi nasip etsin..

Korkuyorum aslında elimden gelse iki günde bi ultrasona girerim birşey olur korkusunu yaşıyorum sebebini bilmeden
için rahat olsun ben 6 aylık falandı hissettiğimde o da azıcık belli belirsizdi
ama ben de senin gibiydim hatta senin şu dediğini doktoruma söylemiştim de kadın gülerek zaten her hamile aynı şeyi düşünür ve ellerinden gelse evlerine ultrason cihazı alıp sürekli bakarlar demişti
o zaman ne kadar cazip bi fikir gelmişti bana

Ben ilk 16. Haftada hissetmiştim hatta tatlı yedim ondan sonra.o kadar çok hareket ettiki eşimle birlikteydim gülüp çok mutlu olmuştuk öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…