Ya zaten anlamadığım birşeyde bebeğin ne kadarlık olduğu bir gidiyorum 15 hafta bir gidiyorum 14+4 anlayamıyorum şimdi 16 oldu sözde ama doktor yine değil diyor17. Haftada hissetim ama çok küçük bir kıpırtı olduğundan insan acaba o mu değil mi diye eminde olamıyor belki durum sizde öyledir .
Ben sabırsızlık ediyorum galiba19-20. hafta gibi belli belirsiz hissetmeye başladım. Sonra öyle büyük bir hızla arttı ki hareketleri, 22. hafta biterken içeride ninjacılık oyunuyordu, hala da öyle. Endişelenmeyin yani, 22-23. haftalarda hissetmeye başlayan bile var.
Hepimiz ettik o sabırsızlığı. Ben de her hafta doktora gittiğimde sorardım ne zaman hissedeceğim hareketlerini diye. Bir de ultrasonda görüyorum, resmen içeride dört dönüyor pıtırcık, ama bende hiçbir his yok. Azıcık daha sabredin, sonraki ayları eliniz göbeğinize yapışık geçirip, doyacaksınız miniğinizin kıpraşmalarına. =)Ben sabırsızlık ediyorum galiba
Aynen ultrason da görüyorum okadar oynuyor ki dönüyor filan nolur diyorum azcıkda bana hissettir :)Hepimiz ettik o sabırsızlığı. Ben de her hafta doktora gittiğimde sorardım ne zaman hissedeceğim hareketlerini diye. Bir de ultrasonda görüyorum, resmen içeride dört dönüyor pıtırcık, ama bende hiçbir his yok. Azıcık daha sabredin, sonraki ayları eliniz göbeğinize yapışık geçirip, doyacaksınız miniğinizin kıpraşmalarına. =)
Bende oğlan dediler iki doktor kendi doktorum prenses dedi ben şok oldum pipiyide gördüm dedim doğunca sorarsın hani pipin diye şakalaştı bide emin olamıyorum kız mı oğlan mı13 haftada hissettim oglumu kimseye inandiramiyodum dr sordum bn hissediyorum diye hissedersin demisti erkekler daha erken canlaniyomus
İnşallah canım :)Ben 24. Haftada cok hafif hissetmeye baslamistimm. Cok gec tam net hissettim bende sizin gibi korkuyordum surekli doktora gitmek istiyordum bazen haftalik gittigim oluyordu doktor hep iyi diyordu hareketli diyordu ama ben hissetmiyordum kolay kolay cokk sukur cok saglikli kilosu yerinde dunyaya geldi biricik oglum.
Hic uzulme canim insallah saglikla alirsin kucagina :)
Bilmiyorum anlayamıyorum belkide hissettiğim onun hareketleri fakat ben ayırt edemiyorum14.hftada hissediyodum.bebegim kizdi.yani cnsiyetle bi ilgisi oldugunu sanmiyrm.ama zayif insanlarin daha cabuk hissettgni duymustum.once tam anlayamadm bebek hareketi oldugunu.ama sıklasinca emin olmustum.zaten ondan sonrada cok hareketliydi sezeryana girerken bile tekmeler donmeler devam ediyodu..herkesn hamileligi farklidir canim..cok yakinda daha net hissedersn..
smdi ayirt edemiyo olabilirsin.ama dedigim gbi o hareketler tekrarlandikca bebisinn hareketlerini oldugunu anlarsin.alah saglikla kucagina almayi nasip etsin..Bilmiyorum anlayamıyorum belkide hissettiğim onun hareketleri fakat ben ayırt edemiyorum
için rahat olsun ben 6 aylık falandı hissettiğimde o da azıcık belli belirsizdiKorkuyorum aslında elimden gelse iki günde bi ultrasona girerim birşey olur korkusunu yaşıyorum sebebini bilmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?