- 20 Ağustos 2014
- 626
- 427
- 88
- 34
- Konu Sahibi denizkizi35
-
Corasprin kullanıyorum şuankaninizda pihtilasma var mi? bunu öğrenmelisiniz dr test yapar soylerseniz..eger varsa igne veriyorlar
bu ilacı doktormu tavsiye etti pekiCorasprin kullanıyorum şuan
Evet doktorum verdibu ilacı doktormu tavsiye etti peki
korkmana gerek yok Allahın dediği. olurEvet doktorum verdi
Kizlar meraba . Bilenler vardır . Şubat ayında 9 haftalik hamileligim bebegimin kalbi durduğu için kürtajla sonlandırıldı. Şuan yeniden 6 haftalik hamileyim cuma günü kalp atışları için gidecegiz. Benim çok korkularım var benim gibi bebeğinin kalbi durup kürtaj olduktan sonra hamile kalan oldu mu olduysa eğer hamileliğiniz nasıl geçti. Benim ara ara pembe lekelenmem oluyor ve cok karın kasik bel ağrım var. Progestan kullanıyorum. Denyimlerinizi yazarsanız sevinirim çok tesekkürler.
keske otopsi yaptırsaydınız aynı şeyleri inşallah yasamazsınız.kalp atışı için erken olabilirKizlar meraba . Bilenler vardır . Şubat ayında 9 haftalik hamileligim bebegimin kalbi durduğu için kürtajla sonlandırıldı. Şuan yeniden 6 haftalik hamileyim cuma günü kalp atışları için gidecegiz. Benim çok korkularım var benim gibi bebeğinin kalbi durup kürtaj olduktan sonra hamile kalan oldu mu olduysa eğer hamileliğiniz nasıl geçti. Benim ara ara pembe lekelenmem oluyor ve cok karın kasik bel ağrım var. Progestan kullanıyorum. Denyimlerinizi yazarsanız sevinirim çok tesekkürler.
Benimde ikizlerimin 9 haftalikken kalbi durdu. Tekrar hamile kalmadım. Zaten 3 bicirigim var. Ama ilk gebeliğim de lekeler kanamalar ara ara olurdu. Çok zor geçti. Ama yaratan Allah. Allaha güven. Hayirlisini dile.Kizlar meraba . Bilenler vardır . Şubat ayında 9 haftalik hamileligim bebegimin kalbi durduğu için kürtajla sonlandırıldı. Şuan yeniden 6 haftalik hamileyim cuma günü kalp atışları için gidecegiz. Benim çok korkularım var benim gibi bebeğinin kalbi durup kürtaj olduktan sonra hamile kalan oldu mu olduysa eğer hamileliğiniz nasıl geçti. Benim ara ara pembe lekelenmem oluyor ve cok karın kasik bel ağrım var. Progestan kullanıyorum. Denyimlerinizi yazarsanız sevinirim çok tesekkürler.
Alti haftalikken zaten kalp atisini gosteriyor dr lar yani benimki oyle yapmistin ama kontorle gittin 1 hafta sonra o zaman dinlemistiknl sukur ki :)6 haftalıkta kalp atılı duyamazsaö muhtemelen bekleyebilirsen 8. Hafta gitmeni tavsiye ederim ben öyle yapmıştım
Bazen geç döllenme falan oluyor ya ondan dedim Can'ım ben 8. Haftada kalp atışını duymuştum görümcem 6. Haftada daha bebeği görememişti meğer geç döllenmeymiş 2 hafta boşu boşuna üzüldü. Eğer dişini sıkabilirse bence en iyisi 8. Hafta gitmek gibi geliyorAlti haftalikken zaten kalp atisini gosteriyor dr lar yani benimki oyle yapmistin ama kontorle gittin 1 hafta sonra o zaman dinlemistiknl sukur ki :)
Bnm kanımda pıhtılaşma sorunum oldu yoğun bakımda yattım ölümden döndüm hamilelikte de düşük olmaması için ayarlanan bi dozaj da kan sulandırıcı iğne kullanacağım. Genetik çıktı benim. Daha önce hiç hamile kalmadım. Doğum kontrol hapı sonucu akciğerime pıhtı attı ve bu şekilde öğrendim her şeyi. Ama pıhtı sorunu varsa düşük oluyor bunu biliyorum test yapılması lazım trombofili paneli testi bu da 400 tl filan diye biliyorum ablam yaptırdı daha üçay önce filan o da yeni bebişi oldu onda yokmuş ama o da bnde var diye nolur normal diye doktorla görüşüp kullanmıştı. İnş bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza almak nasip olur :) ilk bebeğin neden kalbi durduğu araştırılmalı. Eğer pıhtı sorunu varsa sadece corasprin yetmezÇok korkuyorum inşallah sorunsuz bir şekilde kalp atışlarını duyarım sağlıkla alırım kucağıma.
Cuma günü dr gittiğim zaman söyleyeceğim canım tsk ederim bilgilerin için.Bnm kanımda pıhtılaşma sorunum oldu yoğun bakımda yattım ölümden döndüm hamilelikte de düşük olmaması için ayarlanan bi dozaj da kan sulandırıcı iğne kullanacağım. Genetik çıktı benim. Daha önce hiç hamile kalmadım. Doğum kontrol hapı sonucu akciğerime pıhtı attı ve bu şekilde öğrendim her şeyi. Ama pıhtı sorunu varsa düşük oluyor bunu biliyorum test yapılması lazım trombofili paneli testi bu da 400 tl filan diye biliyorum ablam yaptırdı daha üçay önce filan o da yeni bebişi oldu onda yokmuş ama o da bnde var diye nolur normal diye doktorla görüşüp kullanmıştı. İnş bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza almak nasip olur :) ilk bebeğin neden kalbi durduğu araştırılmalı. Eğer pıhtı sorunu varsa sadece corasprin yetmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?