Hamileler veya deneyimli olanlar bakabilir mi?

denizkizi35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
626
427
88
34
Kizlar meraba . Bilenler vardır . Şubat ayında 9 haftalik hamileligim bebegimin kalbi durduğu için kürtajla sonlandırıldı. Şuan yeniden 6 haftalik hamileyim cuma günü kalp atışları için gidecegiz. Benim çok korkularım var benim gibi bebeğinin kalbi durup kürtaj olduktan sonra hamile kalan oldu mu olduysa eğer hamileliğiniz nasıl geçti. Benim ara ara pembe lekelenmem oluyor ve cok karın kasik bel ağrım var. Progestan kullanıyorum. Denyimlerinizi yazarsanız sevinirim çok tesekkürler.

kaninizda pihtilasma var mi? bunu öğrenmelisiniz dr test yapar soylerseniz..eger varsa igne veriyorlar

Ben varım canım.
Geçen sene temmuz sonu 6 haftalıkken kaybetmiştim ben de kalbi durduğu için meleğimi.
Ocak ayında yeniden hamile kaldım şu an için Allahıma binlerce şükürler olsun sorun yok ama ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum her gün.
Allah sana da kazasız belasız hamilelik nasip etsin isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

bence korkma
korku stres daha cok zarar verır
saglıklıysa tutunur zaten hıc endıselenme
ama sen sureklı endıse stres yaparsan vucut yabancı madde sanıp dısarı atmaya calısır

hamıs olmanın keyfını cıkar guzel seyler dınle ızle guzel dusun :)

keske otopsi yaptırsaydınız aynı şeyleri inşallah yasamazsınız.kalp atışı için erken olabilir

Benimde ikizlerimin 9 haftalikken kalbi durdu. Tekrar hamile kalmadım. Zaten 3 bicirigim var. Ama ilk gebeliğim de lekeler kanamalar ara ara olurdu. Çok zor geçti. Ama yaratan Allah. Allaha güven. Hayirlisini dile.

D denizkizi35 canim nisan ayinda benimde gebeligim sonlandi simdi 10 haftalık gebeyim şükür. Bende kanamalar falanda oldu ama elhamdülillah simdi daha iyiyiz bende progestan kullanuyorum hic canini sikma sakin kalp atışlarını duydugun anda çekeceğin derin nefesini dusun :) hersey cok guzel olacak insallah benim dr um bi kere düştü diye bi daha düşecek değil canini sıkma dedi gercekten oyle hersey Allahtan sen gonlunu ferah tut insaallah bize saglikla tutunuyor minik kuzularimiz

Alti haftalikken zaten kalp atisini gosteriyor dr lar yani benimki oyle yapmistin ama kontorle gittin 1 hafta sonra o zaman dinlemistiknl sukur ki :)
Bazen geç döllenme falan oluyor ya ondan dedim Can'ım ben 8. Haftada kalp atışını duymuştum görümcem 6. Haftada daha bebeği görememişti meğer geç döllenmeymiş 2 hafta boşu boşuna üzüldü. Eğer dişini sıkabilirse bence en iyisi 8. Hafta gitmek gibi geliyor

Merhaba denizkızı,

Benim ilk çocuğum sorunsuz bir şekilde doğdu. Ne ilaç ne bir şey kullandım. Kızım 15 aylık olduğunda ikinciye hamile kaldım. 9 haftalık olana kadar bekledik, kalbi atmadı. Kürtajla aldılar. Geçen sene yine hamile kaldım. Bu sefer bebeklerim ikizdi. Onların da kalbi atmadı. Yine Kürtaj oldum. Doktorum genetik test yaptırmamı söyledi. Testler temiz çıktı. Yani genetik değildi. Doktorum trombofili paneli teşhisi koydu. Hamile kalır kalmaz gel iğneye başlayacağız dedi.
Ocak ayında hamile kaldım. Hemen doktora gittim. İlk iğnemi orada yaptı doktor (göbekten). Birde Progestan verdi.
Şuan 7 aylık hamileyim ve bebeğim gayet sağlıklı. Herşey Allahtan. Sakın korkma. Vardır elbet bir bildiği. Yaşarsa belki sakat olacaktı?? Bunu bilemeyiz. İçini ferah tut yeter. Hakkında hayırlısı...

Diğer bebegimin kalp atışını 6. Haftada duymuştum ama çok yavaştı. Sonrada durdu zaten . Doktor otopsi yapmanın çok bir faydası olmayacağını söylemişti. ( doktorum ızmirin en iyi profosölerinden birisi. )
Riskli bir hamileligim olduğu için ben her hafta kontrole gidiyorum . Hatta bazen 3 günde bir bile gittiğim oldu ilk hamileligim de kizlar ayrıca benim özel bir dururumum var tam 1 yıl önce yumurtalik kanser geçirdim ve uzun süre kemoterapi radyoterapi aldım ona rağmen tek yumurtalikla hamile kaldım. Şuanda sadece sol yumurtaligim var onuda doğumda alacaklar çünkü ondada sorun var ; ( yani bu benim son şansım Rabbim hepimizin bebislerini sağlıcakla kucağımiza almak nasip etsin inşallah .
Birbirimizi dua edelim kimin duasınının kabul olacağı belli olmaz çok tsk ederim.

Çok korkuyorum inşallah sorunsuz bir şekilde kalp atışlarını duyarım sağlıkla alırım kucağıma.
Bnm kanımda pıhtılaşma sorunum oldu yoğun bakımda yattım ölümden döndüm hamilelikte de düşük olmaması için ayarlanan bi dozaj da kan sulandırıcı iğne kullanacağım. Genetik çıktı benim. Daha önce hiç hamile kalmadım. Doğum kontrol hapı sonucu akciğerime pıhtı attı ve bu şekilde öğrendim her şeyi. Ama pıhtı sorunu varsa düşük oluyor bunu biliyorum test yapılması lazım trombofili paneli testi bu da 400 tl filan diye biliyorum ablam yaptırdı daha üçay önce filan o da yeni bebişi oldu onda yokmuş ama o da bnde var diye nolur normal diye doktorla görüşüp kullanmıştı. İnş bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza almak nasip olur :) ilk bebeğin neden kalbi durduğu araştırılmalı. Eğer pıhtı sorunu varsa sadece corasprin yetmez

Cuma günü dr gittiğim zaman söyleyeceğim canım tsk ederim bilgilerin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…