- 10 Mart 2016
- 398
- 137
- 103
- 31
- Konu Sahibi Denizhifam
-
ya bende o kadar şiddetli göğüs agrısı yok sadece uç kısmı cok sızlıyor duş alırken suyun değmesii bile acıtıyorcanım ben bütün belirtilerimi öğrendikten sonra yaşamaya başladım tek şüphelendiren şey adetten iki gün önce pembe lekelenme oldu sonrasında göğüs hassasiyetim falan başladı özellkle göğüslerin kenarları koltuk altına doğru çok acıyordu sancı giriyordu lekelendiğim gün karın ağrım olmuştu bir de hafif
herkeste belirtiler farklı olabiliyor ben de hamilelik belirtilerini yaşayanlara baktığım zaman hiç ihtimal vermemiştim kendime çünkü öncesinde ben de hiç belirti yoktu inşallah hamilesindir.ya bende o kadar şiddetli göğüs agrısı yok sadece uç kısmı cok sızlıyor duş alırken suyun değmesii bile acıtıyor
yani idrar yolu enf.varsa da bu belirtiler olur diyosunuz
inşallah öyledir ama arkadaş dedi ya idrar yollarına baktır acaba üşüttüğüm içinde olabilir mi diye şüpheye düştümzaten umutlanmak istemiyordum iyice tuz biber olduherkeste belirtiler farklı olabiliyor ben de hamilelik belirtilerini yaşayanlara baktığım zaman hiç ihtimal vermemiştim kendime çünkü öncesinde ben de hiç belirti yoktu inşallah hamilesindir.
aksşne cok su içemeye başladım 1 bardak bişi içsem tuvalete gidiyorum. her zamna aynı koyulukta olmuyor sabahları oluyor gundğzleri sık sık gittiğimden olmuyoaz su içtiğin için idrarın koyu renk olabilir,günde en az 1,5 litre su içmen gerekir canım..
aksşne cok su içemeye başladım 1 bardak bişi içsem tuvalete gidiyorum. her zamna aynı koyulukta olmuyor sabahları oluyor gundğzleri sık sık gittiğimden olmuyo
Birde korkuyorum acıkcası ya negatif sonuc görürsem diye adet olursam en azından oldm derim diyorımTest yapmadan o belirtilerin hamilelik mi başka sebepten mi olduğunu anlamak çok zor çünkü belirtiler adet olacakmış gibi oluyor. Ben hissetmiştim kendimdeki farklılığı çünkü bebek beklentimiz yoktu kafamda kurmuş olamam diyordu içimden bir ses. Özellikle kasıkta tek bir noktadaki iğne batması ve bunun eğilip kalkarken artması beni şüphelendirdi. Adete 3 gün kala idrar testi sonuç verebilir bir bak istersen :)
sabahları herkesin öyledir genelde endişelenme
Ama bu stresle de adet gecikmesi yaşayıp daha çok ümitlenme ihtimalin de var. Ben olsam dayanamazdım sanırım :) Kaldı ki adete 9 gün kala test yaptım düşün o kadar dayanamadımBirde korkuyorum acıkcası ya negatif sonuc görürsem diye adet olursam en azından oldm derim diyorım
çıkar mı ki üç gün var doğru sonuç?Ama bu stresle de adet gecikmesi yaşayıp daha çok ümitlenme ihtimalin de var. Ben olsam dayanamazdım sanırım :) Kaldı ki adete 9 gün kala test yaptım düşün o kadar dayanamadımNegatifse en azından gelecek aya diyip yoluna da bakabilirsin. Kişiden kişiye değişir gerçi :)
idrarda yanma falan var mı peki hani sadece belirtilere bakarak hamilesin ya da enfeksiyonun var diyemeyiz istersen reglin bi geçsin sonra ona göre bir yol izlersininşallah öyledir ama arkadaş dedi ya idrar yollarına baktır acaba üşüttüğüm içinde olabilir mi diye şüpheye düştümzaten umutlanmak istemiyordum iyice tuz biber oldu
Ben 9 gün önce yaptım, 1 tane erken gebelik testi 2 tane de normal test almıştım hepsinde görünür bi silik çizgi çıktı, hemen gittim kan verdim onda da değer pozitif çıktı baya erken öğrenmiş oldum. Geç döllenme yoksa 3 gün kala muhtemelen görürsün sonucu. Artıyor mu diye görmek için adet günüme kadar idrar testi yaptım, adete 3 gün kala oldukça belirgindi çizgi :)çıkar mı ki üç gün var doğru sonuç?
hayır yok sadece sık gidiyorum tuvalete sabahları koyu normal zamanda ise acıkidrarda yanma falan var mı peki hani sadece belirtilere bakarak hamilesin ya da enfeksiyonun var diyemeyiz istersen reglin bi geçsin sonra ona göre bir yol izlersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?