- 10 Mart 2016
- 398
- 137
- 103
- 31
- Konu Sahibi Denizhifam
-
o zamn bende bakayım bir bugun erken gebeliktesti diğerlerine göre daha mı belirgin sonuc veriyor acaba?Ben 9 gün önce yaptım, 1 tane erken gebelik testi 2 tane de normal test almıştım hepsinde görünür bi silik çizgi çıktı, hemen gittim kan verdim onda da değer pozitif çıktı baya erken öğrenmiş oldum. Geç döllenme yoksa 3 gün kala muhtemelen görürsün sonucu. Artıyor mu diye görmek için adet günüme kadar idrar testi yaptım, adete 3 gün kala oldukça belirgindi çizgi :)
Açıkçası daha belirgin değildi normal teste göre. Ama iki tane al yine garanti olsun çünkü bir tanesinde o kadar silikti ki biri pozitif çıkmasa ondaki çizgiyi hayatta göremezdim negatif sanardım.o zamn bende bakayım bir bugun erken gebeliktesti diğerlerine göre daha mı belirgin sonuc veriyor acaba?
çok teşekkür ederim yardımların için canım inş güzel haber cıkarsa burdan yazıcam :)Açıkçası daha belirgin değildi normal teste göre. Ama iki tane al yine garanti olsun çünkü bir tanesinde o kadar silikti ki biri pozitif çıkmasa ondaki çizgiyi hayatta göremezdim negatif sanardım.
Ne demek rica ederim :) İnşallah güzel haberlerle gelirsin, merakla bekliyorum. Ama her ihtimale hazırla kendini üzülme hiç. O geleceği zamanı çok iyi biliyor buna inan :)çok teşekkür ederim yardımların için canım inş güzel haber cıkarsa burdan yazıcam :)
Ne demek rica ederim :) İnşallah güzel haberlerle gelirsin, merakla bekliyorum. Ama her ihtimale hazırla kendini üzülme hiç. O geleceği zamanı çok iyi biliyor buna inan :)
adetime 5 gün vardı, karnımdaki garip ağrılar ve şişlik belirtisi üzerine evde erken gebelik testi yaptım. biraz silik pembe çizgi çıktı. 1 gün sonra kan testi yaptım beta 217 çıktı. şüpheleniyosan bence önce kendin evde test yap.
son adetim 26 ağustostu ve aradan 2 gün geçti pembe kan geldi 3 gün sürdü. karnım genişledi, halsizlik vardı. soluma yatamıyordum gebelik kesesi solumdaymış. gece rahat yatamazdım. tıraş losyonu ağır erkek parfümleri çok tiksinmeye başlamıştım. gerinemiyordum. karnımda gerilme uyuşma tarzında ağrılar vardı. adet belirtilerim bi hafta önceden başlardı. sivilce, göğüs şişliği, alt karında ağrılar aşırı sinir stres ve migren bunları yaşamadım hiç. herkes sonraki zamanlarda desede 5 hafta başlangıcında gögüslerim büyümeye başladı ve esmer olmama rağmen farkettim uçları karardı. 3 hafta önce hafif bulantılar oldu. 1 aydır yumurta akı gibi yoğun beyaz ve hafif sarı akıntılar oldu. bendeki belirtiler bunlar canım.
9 gun once yaptigin testte belli oldu mu pekiAma bu stresle de adet gecikmesi yaşayıp daha çok ümitlenme ihtimalin de var. Ben olsam dayanamazdım sanırım :) Kaldı ki adete 9 gün kala test yaptım düşün o kadar dayanamadımNegatifse en azından gelecek aya diyip yoluna da bakabilirsin. Kişiden kişiye değişir gerçi :)
Evet 9 gün önce 3 test yaptım 2 tanesinde bariz silik çizgiyi gördüm, var mı ben mi hayal görüyorum şüphesine bile girmedim. Fotoğrafını attım arkadaşlarım da gördüler rahatça. bhcg 25 çıkmıştı kanda da.9 gun once yaptigin testte belli oldu mu peki
Allah sag salim kucagina almayı nasip etsin canim cok mutlu oldum benim bat 10 ekim dun beta 1.20 çıktı adetime su anda 6 gun var sen 9 gun deyince alip denesem mi sürekli tek görmekten usandım zaten 1.20 çıkmış denemeye deger mi onu bile bilmiyorumEvet 9 gün önce 3 test yaptım 2 tanesinde bariz silik çizgiyi gördüm, var mı ben mi hayal görüyorum şüphesine bile girmedim. Fotoğrafını attım arkadaşlarım da gördüler rahatça. bhcg 25 çıkmıştı kanda da.
bazı insanların 10gün önceden idrardacıkıyor ama bazıları nki de cıkkmıyor bekle benceAllah sag salim kucagina almayı nasip etsin canim cok mutlu oldum benim bat 10 ekim dun beta 1.20 çıktı adetime su anda 6 gun var sen 9 gun deyince alip denesem mi sürekli tek görmekten usandım zaten 1.20 çıkmış denemeye deger mi onu bile bilmiyorum
Sağol canım sen de hayırlısıyla mutlu haberleri alırsın inşallah. Benim değerler yüksek seyretti biraz onun etkisi olabilir öğrenmemde. Adet günü 5000di değerim. Tabi yüksek hormon değeri yüksek bulantıları getirdi baya zor geçti 3 ayım. 5 üzeri gebelik var deniyor sanırım, ama geç döllenme de olabiliyormuş. Gönlünce olur inşallah :)Allah sag salim kucagina almayı nasip etsin canim cok mutlu oldum benim bat 10 ekim dun beta 1.20 çıktı adetime su anda 6 gun var sen 9 gun deyince alip denesem mi sürekli tek görmekten usandım zaten 1.20 çıkmış denemeye deger mi onu bile bilmiyorum
Tek supheye düşüren sey her ay 2 3 kere beta veriyorum hep 0 ya da 0.5 yani ustu hic cikmadi 3 aydir ilk defa 1.20 olunca cok sevindim ama netten arastirdim olabiliyormus gebelige yormamak gerekiyormuş moralim bozuldu kanda cikmayan idrarda hic cikmaz
Sen adeti bekle en iyisi. Hani varsa da artsa da şu an idrarda çıkacak aşamaya gelmemiştir.Tek supheye düşüren sey her ay 2 3 kere beta veriyorum hep 0 ya da 0.5 yani ustu hic cikmadi 3 aydir ilk defa 1.20 olunca cok sevindim ama netten arastirdim olabiliyormus gebelige yormamak gerekiyormuş moralim bozuldu kanda cikmayan idrarda hic cikmaz
canim benim belirtilerim soyle..merhaba arkadaşlar 10aylık evliyim evlendiğim günden beri bebek istiyoruz fakat nasip olmadı ve evlendikten sonra adetim düzensizleşti dr gittim prognlyn ilacı verdi üç ay kullan dedi eger hamile kalamazsan tekrar gel hemde adet düzenler dedi. ilk ay adet oldum ikinci ayda bitti şuan adetime 3 gün var fakat ben yaklaşık 10 gündür ;
1 şiddetli bel ağrısı
2sağ bacak ağrısı şiddetli
3sağ kasık batması
4ayak üşümesi
5 akşamları 3 aylık hamile gibi karnım şişiyor(normalde çok şiş değil ya da ben anlamıyorum alt karın şişliği nasıl bişi)
6gaz var
7bir saatte bir idrara çıkıyorum
8idrar rengim koyu ve kokulu
9akıntım normal her zaman ki gibi
10uyku düzensizliği uykusuzluk ve akşamları 5-6 gibi uykum geliyor ama iki güne bir uykusuz kalmama bağlıyorum
11 reflü oluyorum arada
12 geceleri açlık hissim ve sadece geceleri hafif mide bulantısı
13 bazen cok terleme bazen normal bir sıcaklık
14göğüs uçlarım arada sızlıyor ama şişliği adet olcakmısm gibi aynı yani
şimdi acaba bunlar gebelik belirtisimi yok psikolojik mi?bunları yaşayan var mı?
İste benim de 1 hafta kala 1.20 offfff yine yok galiba bu seferde olmadi tabi 5 olmasi lazım en az onu biliyirum ama ne bileyyim ilk defa karsima geldi biraz olsun umutlandımbenimde 10 gün geçtiğinde 1.20 çıkmıştı ama 5 ve üstü olmadan önemi yok
Haklısın aslinda yarın kadin doguma gidecegim 2 hafta onceden randevu almıştım ama genel kontrol icinacaba varsa görür mu?Sen adeti bekle en iyisi. Hani varsa da artsa da şu an idrarda çıkacak aşamaya gelmemiştir.
Haklısın aslinda yarın kadin doguma gidecegim 2 hafta onceden randevu almıştım ama genel kontrol icinacaba varsa görür mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?