hamilelerden gebelik belirtileri lütfen bakın

o zamn bende bakayım bir bugun erken gebeliktesti diğerlerine göre daha mı belirgin sonuc veriyor acaba?

o zamn bende bakayım bir bugun erken gebeliktesti diğerlerine göre daha mı belirgin sonuc veriyor acaba?
Açıkçası daha belirgin değildi normal teste göre. Ama iki tane al yine garanti olsun çünkü bir tanesinde o kadar silikti ki biri pozitif çıkmasa ondaki çizgiyi hayatta göremezdim negatif sanardım.

Açıkçası daha belirgin değildi normal teste göre. Ama iki tane al yine garanti olsun çünkü bir tanesinde o kadar silikti ki biri pozitif çıkmasa ondaki çizgiyi hayatta göremezdim negatif sanardım.
çok teşekkür ederim yardımların için canım inş güzel haber cıkarsa burdan yazıcam :)

çok teşekkür ederim yardımların için canım inş güzel haber cıkarsa burdan yazıcam :)
Ne demek rica ederim :) İnşallah güzel haberlerle gelirsin, merakla bekliyorum. Ama her ihtimale hazırla kendini üzülme hiç. O geleceği zamanı çok iyi biliyor buna inan :)

Alışdım zaten artık tek çizgilere galiba bu seferde ölmem görünce
Ne demek rica ederim :) İnşallah güzel haberlerle gelirsin, merakla bekliyorum. Ama her ihtimale hazırla kendini üzülme hiç. O geleceği zamanı çok iyi biliyor buna inan :)

klomen + çatlatma iğnesi ile hamile kalan var mı kızlar? benim iğneden sonraki 17.günüm yarın adet olmam gereken tahmini gün.. test yapamıyorum çok korkuyorum adet olmayı beklıyorum hiç cesaretim yok ama iğneden sonra devamlı bir kasık ağrısı batma sanki ağırlık varmış gibi his hep var aşırı gazım var.o kadar kendımı kollayıp coraplarla kalın giysilerle gezdiğim halde ...su gibi akıntı mevcut. ve gögüslerim hassas özellikle sabahları ve geceleri yüz üstü yatamıyorum.ama adet öncesi belirtilerle aynı olduğu için ..sizlerin spesifik belirtilerini bekliyorum kızlar

teşekkürler

adetime 5 gün vardı, karnımdaki garip ağrılar ve şişlik belirtisi üzerine evde erken gebelik testi yaptım. biraz silik pembe çizgi çıktı. 1 gün sonra kan testi yaptım beta 217 çıktı. şüpheleniyosan bence önce kendin evde test yap.
son adetim 26 ağustostu ve aradan 2 gün geçti pembe kan geldi 3 gün sürdü. karnım genişledi, halsizlik vardı. soluma yatamıyordum gebelik kesesi solumdaymış. gece rahat yatamazdım. tıraş losyonu ağır erkek parfümleri çok tiksinmeye başlamıştım. gerinemiyordum. karnımda gerilme uyuşma tarzında ağrılar vardı. adet belirtilerim bi hafta önceden başlardı. sivilce, göğüs şişliği, alt karında ağrılar aşırı sinir stres ve migren bunları yaşamadım hiç. herkes sonraki zamanlarda desede 5 hafta başlangıcında gögüslerim büyümeye başladı ve esmer olmama rağmen farkettim uçları karardı. 3 hafta önce hafif bulantılar oldu. 1 aydır yumurta akı gibi yoğun beyaz ve hafif sarı akıntılar oldu. bendeki belirtiler bunlar canım.

senin

senin belirtilerin baya yoğunmuş canım yani adet olmadan baya bir belirti yaşamıssın
çok teşekkürler

9 gun once yaptigin testte belli oldu mu peki

9 gun once yaptigin testte belli oldu mu peki
Evet 9 gün önce 3 test yaptım 2 tanesinde bariz silik çizgiyi gördüm, var mı ben mi hayal görüyorum şüphesine bile girmedim. Fotoğrafını attım arkadaşlarım da gördüler rahatça. bhcg 25 çıkmıştı kanda da.

Allah sag salim kucagina almayı nasip etsin canim cok mutlu oldum benim bat 10 ekim dun beta 1.20 çıktı adetime su anda 6 gun var sen 9 gun deyince alip denesem mi sürekli tek görmekten usandım zaten 1.20 çıkmış denemeye deger mi onu bile bilmiyorum

bazı insanların 10gün önceden idrardacıkıyor ama bazıları nki de cıkkmıyor bekle bence

Tek supheye düşüren sey her ay 2 3 kere beta veriyorum hep 0 ya da 0.5 yani ustu hic cikmadi 3 aydir ilk defa 1.20 olunca cok sevindim ama netten arastirdim olabiliyormus gebelige yormamak gerekiyormuş moralim bozuldu kanda cikmayan idrarda hic cikmaz

Sağol canım sen de hayırlısıyla mutlu haberleri alırsın inşallah. Benim değerler yüksek seyretti biraz onun etkisi olabilir öğrenmemde. Adet günü 5000di değerim. Tabi yüksek hormon değeri yüksek bulantıları getirdi baya zor geçti 3 ayım. 5 üzeri gebelik var deniyor sanırım, ama geç döllenme de olabiliyormuş. Gönlünce olur inşallah :)

benimde 10 gün geçtiğinde 1.20 çıkmıştı ama 5 ve üstü olmadan önemi yok

Sen adeti bekle en iyisi. Hani varsa da artsa da şu an idrarda çıkacak aşamaya gelmemiştir.

canim benim belirtilerim soyle..
gögüs damarlarim asiri belirginlesmisti.halen de ayni
kasiklarimda ani batmalar oluyordu..
uyku hali baslamisti..
en belirgin olanlar bunlar ama iştah acilmasi falan yoktu

benimde 10 gün geçtiğinde 1.20 çıkmıştı ama 5 ve üstü olmadan önemi yok
İste benim de 1 hafta kala 1.20 offfff yine yok galiba bu seferde olmadi tabi 5 olmasi lazım en az onu biliyirum ama ne bileyyim ilk defa karsima geldi biraz olsun umutlandım

Yok daha bir şey göremez en erken öğrenme yolu kan değerleri. Minimum 2000 bhcg olunca kese görülebiliyor.
Haklısın aslinda yarın kadin doguma gidecegim 2 hafta onceden randevu almıştım ama genel kontrol icinacaba varsa görür mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…