Hamilelere

ulkupekmez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
4
3
1
28
Merhaba arkadaşlar benim 2 tane oğlum var ve şuan hamileyim 2 aylık ve kızım olmasını istiyorum inşallah hayırlısıyla birde ben 2 gebeligimde ben hiç böyle olmadım bulantim olurdu sadece ama bunda evim bana kokuyo odalara giremiyorum çamaşır tozu kokuyo yumuşatıcı kokuyo evin duvarlarını farklı deterjan larla sildim ama hala kokuyo sizde hiç böyle birşey oldumu. Birde kızın olur diyorlar

Bunu asla tahmin edemezsiniz etrafımda benzer belirtilerle oğlu olan bir çok kişi var

Bence buna bu kadar kafa yormayin hayırlı sağlıklı bir evlat olsun da cinsiyete çok takılmıyorum ben.. Hamile kalabilmek için çok uğraştım hala uğraşan kişiler de var burada gözleri getirin aklınıza ve 3. Kere evlat sahibi olacağınız için şükredin

Bana da dün bir arkadaşım 'cinsiyet değişikliğinde bulantı çok olur' derlermiş dedi ama bana eskilerden kalma bir söz gibi geldi, zaten ben de pek bir farklılık yaşamadım.
Allah gönlünüze göre versin. İnsan iki cinsten de çocuğa sahip olmak istiyor tabii.

Tabikide kafama takmıyorum sadece istiyorum ama tabkide Allah hayırlısını versin çok şükür bana 2 tane evlat verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…