Hamilelerin ate tablolar

Kizlar buda benim tablom:kedi:
SAT 30 Ocak

regl 1. gün : 36.0
regl 2. gün : 36.0
regl 3. gün : 36.0
regl 4. gün : 36.2
regl 5. gün : 36.1
regl 6. gün : 36.1
regl 7. gün :36.1
regl 8. gün : 36.0
regl 9. gün : 36.0
regl 10.gün: 36.1
regl 11.gün :36.2 çatlama iğnesi
regl 12.gün: 36.2 Aşılama +:hulya:
regl 13.gün: 36.5 :hulya:
regl 14.gün: 36.6 :hulya:
regl 15.gün: 36.6
regl 16.gün: 36.6
regl 17.gün: 36.5
regl 18.gün: 36.6
regl 19.gün: 36.5
regl 20.gün: 36.5
regl 21.gün: 36.5
regl 22.gün: 36.7
regl 23.gün: 36.6
regl 24.gün: 36.4
regl 25.gün: 36.6
regl 26.gün: 36.7
regl 27.gün: 36.7 idrar testi pozitif

Canım hayırlısı olsun.Allah senin kucağına sağlıklı bir bebiş vermeyi nasip etsin.
Birde canım sen bu ateş ölçümünü alttan mı yapıyordun?bilmiyorumkismile

Canım hayırlısı olsun.Allah senin kucağına sağlıklı bir bebiş vermeyi nasip etsin.
Birde canım sen bu ateş ölçümünü alttan mı yapıyordun?bilmiyorumkismile

sagol canim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

benim olcumler dil altindan

Dalia sen bizim başlığımı sürekli takip ediyordun sanırım,Tebrikler çok sevndim umarım bebeğine de hayırlısıyla kavuşursun ,sen de başlıkta ismini yazdırsana :)
Ne güze lböyle üst üste haberler almak :))

Kızlar merhaba, geçen ay denedim bu yöntemi ama olmadı. Tekrar denesem mi, ovulasyon testi ile beraber kararsızım.

ilk denemede olacak diye bir şey yok biliyorsun.Hem bu senin için yumurtladığın günü belirleyici bir tablo vücudunu tanıış oluyorsun,ovulasyon kitiyle beraber daha emin olursun tabiki.

evet canim yazmasamda sizin topigin takipcisiydim cok sukur sonunda bebegime kavustum
darisi sizlerin basina insallah:Saruboceq::Saruboceq:

selam arkadaslar,

merhaba dalia:)

Daliacagim normalde ben ates olcme yontemi kullanmadim, baslayacakdim ama biraktim,

bugun 20.gunum ve atesim 36.7

yumurtlama catlamasi 15.gun oldu.

Arkadaslar benim sorum, bu gunden itibaren olcsem faydasini gorurmuyum acaba?

bide sabah yataktan kalkmadan olculuyorsunuz dimi?

evet tatlim sabah yataktan kalkmadan dil altindan olc
ben uzun zamandir olcuyorum adet olup olmiycamida boylelikle anliyordum adete yakin ates duyor ve adet oluyorsun
20.gun 36.7 iyiymis benim 36.5

:lepi::CüvCüv:

merhaba bende bu ay normal denedim.adetim10 gün gecikti ama sonra oldum malesef.bişey sormak istiyorum sana hap falanda kullandınmı yumurtalar için.????

bir güncel de benden , bu arada hamişleri tebrikler, çok sevgiler kızlar...
darısı başımıza inşallah:)))

ayyyyy bu tablo benim 10. günden 14. günüme kadar hep aynı. galiba yumurtlama aynı zamanda olmuş. ben de bugün düşük çıktı diye üzülmüştüm. inşallah yarın benim de yükselir.

slm arkadaşlar... nasılsılsınız..
her gun bır soruylar gelıyorum biliyorum ama kızmayın bana..
bugun 18. gunum oluyor.. zaten bol bol çalişma oldu bu hafta.. ancak geceden beri çözemedım kasık mı? yoksa bel agrısı mı bilmiyorum.. ateşim 36.7 ye çıktı.. agrı şu anda sag tarafımda devam ediyor.. acaba bu neden oldu... yumurtlamam benım 13. gunde oldu.. arkadaşlar...

ben de sonunda burda ateş tablomu paylaşabiliyorum darısı olmayanların başına inşallah :)

Eklentiler

• $untitled.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 428
Son düzenleme:
ben de sonuna burda ateş tablomu paylaşabiliyorum darısı olmayanların başına inşallah :)

aaaaaaaa inanmıyorum julia!!! beni hatirlar misin ates olcme topicinizden, inanamıyorum bebişin gelmiş gobegine cok ama cok sevindim en son yazısmalarınızı okuyordum son 3 gun falan yazıyordu.. cok ama cok sevindim tatlim!!! Allah kucaginda gormeyi nasip etsin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…