Forumda hamilelik belirtileri uzerine yeteri kadar topik olsa da sadece gercekten hamile olanlarin yazdigi belirtileri bir yerde toplamak faydali olur diye dusundum...Eger buraya sadece hamileligi kesinlesen ya da daha once hamilelik yasamis olanlar yazarsa cok makbule gecer...
Forumda hamilelik belirtileri uzerine yeteri kadar topik olsa da sadece gercekten hamile olanlarin yazdigi belirtileri bir yerde toplamak faydali olur diye dusundum...Eger buraya sadece hamileligi kesinlesen ya da daha once hamilelik yasamis olanlar yazarsa cok makbule gecer...
bende hamileliği yeni kesinleşenlerdenim
Adet tarihim öncesi haftalarda mide bulantısı ile uyanıyordum üşüttüm heralde diye düşündüm. Aşırı bel Ağrım vardı göğüslerim kocaman olmuştu ve çok ağrıyordu dokunamıyordum, adetim yakın ondandır dedim. Genelde adet öncesi göğüslerimde öyle hassaslık oluyordu. Çok aşırı duygusala bağlamıştım eşim birşey dese gözlerim doluyo ağlıyordum. Akşam otururken uyuyordum onuda sabah erken kalkıyorum diye ona bağlamıştım :) :) :) :)
Bunca belirtiye rağmen hiç tahmin bile etmemiştim.
Adet sancılarım vardı sürekli hala da var.Adet günümde lekelerim filan gelmeye başladı tamam oluyorum dedim iki gün sonra kesildi. Sancılarım devam ediyordu bu nedenle hiç hamilelik düşünmüyordum. Annemin uyarmasıyla gittim eczaneden 2 tane test aldım . İlkinde 2. çizgi silik çıktı bir kaç gün sonra tekrar yaptım yine silik çıktı ve kan testi için s.ocağına gittim :26:
Normalden yüksek bir değerle hamileliğim kesinleşti. Kesemizede baktırdık biraz düşük tehlikemiz var ama ben birşey olmayacağından eminim.
ben de çok taze bir hamileyim
ama size bendeki belirtileri yazayım..
benim çok büyük 2 belirtim oldu;
1.si; adetime 10 gün kadar kala başlayan anlamsız bir üşüme, inanın ne yapsam ısınamıyordum, sürekli kat kat giyinmeme rağmen tirtir titriyordum, geceleri bile aniden içim titreyerek uyanıyordum..gerçi hala bu durum devam ediyor
2.si; normalde olan göğüs ağrısından çok farklı bir ağrı..
şöyle ki; benim normalde adete 1 hafta kala göğüslerim ağrımaya başlar, özellikle yanlardan bastırınca.. ama bu sefer tam meme uçları acımaya başladı, kaşınıyordu, sızlıyordu, ama sadece uçları dediğim gibi..
bunun dışında adet günüme yakın normal bel ve kasık sancıları, ama hafif oldu bende..
mide bulantısı, baş dönmesi gibi belirtileri hala çok fazla yaşadığımı söyleyemem, hafif hafif daha yeni başlıyor bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?