öncelikle konuyu acandan allah razı olsun sonrada katkıda bulunan tum arkadaslardan
Allahın ıznı ıle bu ay bende hamıs olmak ıstıyordum 21 aralık det gunum hıcbı belırtı yokken adet öncesı kasık agrısı oldu moralım bozuldu takı yazılarınızı okuyana dkadar
biraz da lsa umutluyum sımdı çnkü drarımda kkoyulasma gogus sıskınlıgı ve ara ara vuran bı kasık sancım mevcut
rabbım ol derse olur ancak ol demıs olsun
dua dın bana da kızlar
ben idrar testinden hamile olduğumu bir kaç gün önce öğrendim ama inanmadım.. dün kan tsti yaptım sonuç 73'tü ama yine inanmadım.. bugün adet günüm sabah yine idrar testi yaptım yine pozitif. :)
inanasım gelmiyor çünkü fazla belirti yaşamadım.. hiç beklemedim bu ay.
ne pembe yada kahverengi akıntı oldu. ne göğüs ne kasık ağrısı..
hiçbişi hissetmiyordum.. hiç aakıntı durmu da yaşamadım. adetime 2 gün kala içime acaba düştü, içim rahatlasın diye test yaptım.. pozitifti..
ben inanmasamda şunları yaşadım :
adete 5-6 gün kala sürekli bir şişkinlik vardı.. inanlmaz bir gaz sancısı..
birde alt kirpiklerim sağa sola yatmıştı, elimle bile düzeltemedim bu bana acaba dedirtti.. daha önceki aylarda dikkat etmiştm bu belirtiye.
adete son 3-4 kala idrar sıkışıklığı başladı.. geceleri hiç kalkmam normalde ama kalkmak zorunda kaldım.. göğüs ağrım olmadı ama kahverengi olan kısım genişledi, büyüdü.
dünden beri de inanılmaz bulantım var..
sürekli canım uyumak istiyor..
yaşadıklarım belirti bile değildi, adete 5-6 gün kala hafiften başladı.. gittikçe artıyor.
6 gebelikten edindigim tecrübelerimi yazayim faydasi olur insallah
*agzimda inanilmaz metalik bir tat
*gecmek bilmeyen bas agrilarim
*kokuu hassasiyeti (marketlere girerken agzimi burnumu nasil kapatacagimi bilemezdim)
*mide bulantilarim
*mide yanmasi (ama perisan olmustum)
*sol kasigimda hafif batmalar (ama herzaman degil)
*sanki kolum kanadim kirilmis gibi tuhaf bir hal
*uyku - gözlerimi acik tutamiyordum resmen
*sucuk ve sosis gibi cig etlerden tiksinmistim
*hafif bel agrisi (sanki adet olacakmisim gibi)
*gözbebeklerimin büyümesi
*tansiyonumun düsüklügü (bu yüzden bas dönmelerim olurdu)
öncelikle tebrik ediyorum.hayırlı olsun.peki adetinden nekadar önce test yaptırdın.
evet benımde gözbebeklerım buyumus 2 gundur bakıyorum aynı
hatta netten goz resımlerıne baktım ıcımden de dıyorumkı bu kadındamı hamıle
of kafayı sıyırıcam ya :):):)
Ilk hamileligimde kaynanam söylemisti gözlerin bir baska kesin hamilesin diyip duruyordu.
Sonradan anlatti eskiden kadinlar öyle anliyorlarmis diye, hayirlisi olsun insallahhh...
sen hamıssın senın duan daha cabuk tutar allahın ıznı ıle bacım bana da bı dua et be :) ya cok ıstıyorum ya belirtileri uyuyomus gıbı
canim biliyormusun cogu belirtiler psikolojik,soyle diyeyim sana,bugune kadar regl zamanlarima dogru en ufak bir gogus sizisi cekmisligim yoktu..ama ne zaman ki,bir cocugum olsun istedim ve deli gibi belirti aramaya basladim o gunden beri hep bi taraflarim agirir..ben de bu urumu hic iyi gormuyorum,kafayi yiyecem sanki,bazen kendimi sinir harbi icinde buluyorum..ne olacak bilmiyorum..dusunmemeye,belirti aramamak icin cabalasamda,biseyler durtuyor iste...ve sen de umutsuzluga kapilma lutfen,hic belirti yasamadan hamile kalan cok insan var..allah gonlune gore versin insallah..
selamler öncelikle söyle basllim benimde bu ay 20.12 inde adet görmem gerekiyordu fakat gelmedigecen ay ise 2 gun sudu 3 gun kahverengi bir leke oldu ve bugun tam 4 cü gunum adetm gelmedi goguslerimde agri felan yok ama agzimda hafif kurluk ve birazda dilim uyusmus gibi hissediyorum Hamile ola bilirmiyim acabaa???? test yapmayi korkuyorum bundanbi kac ay öncesii yapmisdim ama negativ cikti acaba simdi yapsam positiv cikarmi cok kafam karistii :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?