ikinizi de tebrik ediyorum.. ne güzel anlatmissiniz :) allah saglikli ve sorunsuz bir hamilelik ve kolay dogumlar nasip etsin insallah..
benim de yumurtlama günümden bu güne sürekli belim agriyor kasiklarima igneler batip cikiyor sanki,agzim kuruyor cok,su icme istegim artiyor dolayisiylada wc'ye cok sIk cikiyorum ve karnimin alti yani kasik bölgem sisti biraz ama bugün BAT'tan 8 gün öncesine kadar sonuc veren erken test yaptim sonuc negativama ben yine de umutluyum BAT'im 18 Aralik..insallah gelmez beklenmeyenler...
ayrica cemrecik e tesekkürler gercekten güzel bir topic acmissininsallah bizlerde en kisa zamanda hamis kalir da ilk berlirtilerimizi yazariz :)
bugün ablamla görüşücem o da bekliyo beraber yapıcaz galiba testi :)
slm kızlar bende yeni hamişim
ilk belirtilerimi yazayım dedim benimde göğüslerim şişti kocaman oldu hatta çamaşırlarıma sığmaz oldu resmen,bide bel ağrım oldu ara ara,bide benim şüpheli ilişkinin sabahında ciddi kasık ağrım oldu yarım saat falan sürdü bebiştenmiş meğer Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun Nazar
merhaba bende kendi belirtilerimi yazayım şuan 31 hafatlaık hamileyim benim ilk belirtim şiddetli bir karın ağrısıydı gaz sancısı gibi birde idrarda koyulaşma ve kum zerrecikleri gibi tortular vardı
ha birde aşırı uyku hali vardı bende normalde öğlen uykusu falan kesinlikle olmaz bende uykuyu sevmem bile birde sık sık tuvalet ihtiyacı duyuyordum aradan zaman geçtiği için unutmuşum bunları :))
Gerçekten çok faydalı bir link olmuş :) Ellerinize sağlık kızlar..
İlksen canım bende 18 Aralık tarihini bekliyorum.Kasıklarım,belim,bacaklarım,ayak bileklerim bile ağrıyoayrıca hafif mide bulantısı ve halsizlik var.Dün korktum artık hamile olmasamda üşütmüş olmayayım dedim.Neyseki herşey normal.Rahim duvarı kalınlaşmış şimdi testte bişey çıkmaz bekle 18ni.1-2 gün geçir sonra test yapalım dedi
Gene bekleme vakti.
Hepimiz için hayırlısı
Ya benimde 9 gün geçti ama bende göğüs ağrısı yok biliyorum bu ayda yok offf offff
kızlar bende anlatmak istiyorum..Çok komık bı hamılelık belırtısı yasadım benfelaket bır karın agrım vardı benım ıdrarda acayıp bır koyulasma .ben enfeksıyon gecırıyorum zannettım hastaneye gıttım hıc bıse yok dedıler ertesı gun azıcık bı kanama yasadım tam reglı gunumde ama hemen gectı .sonra aradan bır ay gectı ıkıncı regkım geldı ben adet olmadımtest yaptım hamişim hastaneye gıttım bırbuçuk aylık hamıleydım oturdum bı guzel agladım sonra
ben yeni üyeyim ve belirtilerimi yazayım. ilk kasıgım da bi ağrı oldu iki gün sürdü sonra belim o felaketti oturup kalkamıyodum o hiç geçmedi. migdem kazınıyodu.aşırı gaz vardı uyku hafif çok yoktu.ama biraz hislerim kuvvetli olduğu için ben hissettim hamile olduğumu agzımda kuruluk o bi kaç gün sürdü. hastalığıma üç gün kala idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı. sonra kan işte hamileyimmmm. daha 6 haftalık felan
kızlar bugün kan testinde hamile olduğum kesinleşti,benim belirtilerimi de yazayım,
1-bel ağrısı
2-kasıklarda batmalar
3-göğüslerde şişlik ve ağrı
4-ağızda aşırı kuruluk
5-iştah artışı
6-yorgunluk,halsizlik
7-su gibi akıntının olması
8-aşırı duygu değişimleri aynı adet belirtilerine benziyor yani
kızlar bugün kan testinde hamile olduğum kesinleşti,benim belirtilerimi de yazayım,
1-bel ağrısı
2-kasıklarda batmalar
3-göğüslerde şişlik ve ağrı
4-ağızda aşırı kuruluk
5-iştah artışı
6-yorgunluk,halsizlik
7-su gibi akıntının olması
8-aşırı duygu değişimleri aynı adet belirtilerine benziyor yani
ya herkeste gogus acisi olmus demekki en buyuk belirti o cunku ben 6 ay boyunca yazdiginiz belirtileri yasadim gogus agrisi haric o yuzden o olmadan umutlanmicm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?