Hamilelerin ilk hamilelik belirtileri...

merhaba bende kendi belirtilerimi yazayım şuan 31 hafatlaık hamileyim benim ilk belirtim şiddetli bir karın ağrısıydı gaz sancısı gibi birde idrarda koyulaşma ve kum zerrecikleri gibi tortular vardı

ha birde aşırı uyku hali vardı bende normalde öğlen uykusu falan kesinlikle olmaz bende uykuyu sevmem bile birde sık sık tuvalet ihtiyacı duyuyordum aradan zaman geçtiği için unutmuşum bunları :))

Gerçekten çok faydalı bir link olmuş :) Ellerinize sağlık kızlar..

İlksen canım bende 18 Aralık tarihini bekliyorum.Kasıklarım,belim,bacaklarım,ayak bileklerim bile ağrıyo ayrıca hafif mide bulantısı ve halsizlik var.Dün korktum artık hamile olmasamda üşütmüş olmayayım dedim.Neyseki herşey normal.Rahim duvarı kalınlaşmış şimdi testte bişey çıkmaz bekle 18ni.1-2 gün geçir sonra test yapalım dedi

Gene bekleme vakti.
Hepimiz için hayırlısı

kuzenimden dolayi biliyorum.. gögüslerinde sislik ve mide bulantisi yasamis, kasiklarinda agri ve beyaz bir akinti böyle yapis yapis? demisti..

Ya benimde 9 gün geçti ama bende göğüs ağrısı yok biliyorum bu ayda yok offf offff

kızlar bende anlatmak istiyorum..Çok komık bı hamılelık belırtısı yasadım ben felaket bır karın agrım vardı benım ıdrarda acayıp bır koyulasma .ben enfeksıyon gecırıyorum zannettım hastaneye gıttım hıc bıse yok dedıler ertesı gun azıcık bı kanama yasadım tam reglı gunumde ama hemen gectı .sonra aradan bır ay gectı ıkıncı regkım geldı ben adet olmadımtest yaptım hamişim hastaneye gıttım bırbuçuk aylık hamıleydım oturdum bı guzel agladım sonra

ben yeni üyeyim ve belirtilerimi yazayım. ilk kasıgım da bi ağrı oldu iki gün sürdü sonra belim o felaketti oturup kalkamıyodum o hiç geçmedi. migdem kazınıyodu.aşırı gaz vardı uyku hafif çok yoktu.ama biraz hislerim kuvvetli olduğu için ben hissettim hamile olduğumu agzımda kuruluk o bi kaç gün sürdü. hastalığıma üç gün kala idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı. sonra kan işte hamileyimmmm. daha 6 haftalık felan

unuttu bide benim hastalığıma bir gün kala kahverngi akıntım oldu. bi kaç damla bidahada gelmedi.

Reactions: iiz
bugün ablamla görüşücem o da bekliyo beraber yapıcaz galiba testi :)

:44:sonucunu merak ettim canim insallah hamissindir..

öncelikle tebrik ederim canim,allah saglikli güzel bir hamilelik gecirmeni ve bebisini saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah.. belirtilerini bizimle paylastigin icin de tesekkürler.. benim yumurtlama günümden bu yana kasiklarimdaki batmalar ve belimdeki agri giderek artti bugün daha cok agriyor..hayirlisi insallah..

tebrikler canim,Allah sanada saglikli güzel bir hamilelik gecirmeni ve bebisini saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah..
belirtilerini paylastigin icin de tesekkürler..

Hosgeldin belfü.. :)) aynen canim benim de özellikle ayaktayken belim daha cok siddetli agriyor ve sanirim bel ile baglantili olarak sag bacagim da agriyor.. bugün alisverise ciktim yürüyerek gittim yaklasik 1 saat ayaktaydim eve zor attim kendimi.. bir de bi halsizlik sanki oldugum yere yigilivereckmisim gibi.. yüzüme ates basiyor ara ara.. sag kasigimda ara ara ama özellikle bugün daha sIk batmalar oluyor.. bence de gününün gecmesini bekle derim canim negativ cikabilir hayal kirikligi olmasin.. ben 2 gün önce Dr. tedavsine baslayacagim icin kan testi istedim sonuc negativ di ama ben hala umutluyum.. dün nette arastirma yaptim ve bir uzaman tavsiyesi kesinlikle gününüz gecmeden kan testi yaptirmayin hamilelik varsa bile gec döllenme vs. degerler cok düsük cikabilir ve hayal kirikligi yasarsiniz mutlaka gününüzün gecmesini bekleyin diyor.. sunun surasinda ne kaldi ki :) sabredelim insallah 1 haftaya kalmaz güzel haberlerimizi paylasiriz.. Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah AMIN ..

Ya benimde 9 gün geçti ama bende göğüs ağrısı yok biliyorum bu ayda yok offf offff

canim BAT'indanmi 9 gün gecti?? eger öyleyse hemen test yap derim.. illaki herkeste belirti olacak diye birsey yokki.. benim annem hicbir hamileliginde hicbir belirti yasamazmis.. adeti gecince süphelenip test yapinca ögrenirmis.. insallah hamissindir..iyi haberlerini bekliyoruz..

tebrikler canim.. ne mutlu sana :)) kac aylik hamilesin su anda ?

hosgeldin nikolay.. öncelikle tebrik ederim Allah saglikli,mutlu bir hamilelik ve hayirli dogumlar nasip etsin canim..
belirtiler herekeste farklilik gösteriyor elbette ama bizlerde her bir paylasimdan kendimize pay cikartip umut baliyoruz iste :) tesekkürler bizlerle paylastigin icin..

kızlar bugün kan testinde hamile olduğum kesinleşti,benim belirtilerimi de yazayım,
1-bel ağrısı
2-kasıklarda batmalar
3-göğüslerde şişlik ve ağrı
4-ağızda aşırı kuruluk
5-iştah artışı
6-yorgunluk,halsizlik
7-su gibi akıntının olması
8-aşırı duygu değişimleri aynı adet belirtilerine benziyor yani

Aaa ne güzel bir haberr.Tebrikler canımm :) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah ... Hamile haberlerini duyunca inanılmaz mutlu oluyorum.

Güzel gelişmeler olsun hepimiz için inşallah

tebrikler canim,hayirli ugurlu olsun.. insallah saglikli,mutlu güzeel bir hamilelik gecirmeni diliyorum Allahtan.. vee sonrasindada hayirlisiyla kolay bir dogum :)

bende de sirasiyla 1,2,3,4,6 ve 8 mevcut .. umutla bekliyorum hayirlisi Allahtan :97:

merhaba;arkadaslae ne olur bana bir ceavap verin....
ben 1 aralikta regl olmaya basladim,ama bu ay,herzamanki aylar gibi olamadi 7 sine kadar ya normalden cok az regl oldum yada lekelenme seklinde geldi.simdi reglim bittiginden beri,sanirim 2 3 gun sonra ,surekli akintim var,ve bu akintilari baslardan beri karin agrisi takip etti,midem bulaniyor ama akintidan sanirim,cunku akinti olunca bu bulanti hissi geliyor..iki gunden beri agriyan karnimin icinde sanki bir yumru varmis gibi biseyler hissediyorum.agri bel ve kasiklarimada vuruyor.icimde sanki hamiymsim gibi bir his var ama bu belirtiler yaniltici olabilir.tecrubeli olanlar cevap versin lutfen,fikirlerinize ihtiyacim var,acaba kist falan mi olustu nedir?

ya herkeste gogus acisi olmus demekki en buyuk belirti o cunku ben 6 ay boyunca yazdiginiz belirtileri yasadim gogus agrisi haric o yuzden o olmadan umutlanmicm

canim biliyormusun cogu belirtiler psikolojik,soyle diyeyim sana,bugune kadar regl zamanlarima dogru en ufak bir gogus sizisi cekmisligim yoktu..ama ne zaman ki,bir cocugum olsun istedim ve deli gibi belirti aramaya basladim o gunden beri hep bi taraflarim agirir..ben de bu urumu hic iyi gormuyorum,kafayi yiyecem sanki,bazen kendimi sinir harbi icinde buluyorum..ne olacak bilmiyorum..dusunmemeye,belirti aramamak icin cabalasamda,biseyler durtuyor iste...ve sen de umutsuzluga kapilma lutfen,hic belirti yasamadan hamile kalan cok insan var..allah gonlune gore versin insallah..

24 haftalık hamileyim, ilk belirtilerimde fiziksel olarak pek fazla bir şeyim yoktu.

kasıklarımda hafif hafif ağrılar
ayaklarımda şişlik
yorgunluk hissi
akıntının birden fazlalaşması
agresiflik ve gerginlik

ilk haftalarımda bunları gördüm

fiziksel hissettiğimiz şeyler bazen yanıltıcı olabiliyor, adet düzensizliğim olduğu için ben adetimin gelmemesinden anlayamamıştım. daha çok hissediyorsunuz, tüm enerjiniz gitmiş, daha endişeli bir hal almışsınızdır genellikle. yani duygusal olarak belirtiler daha fazla oldu bende. bir şekilde hissediyor insan. :)

adetime 10 gün var 3 gündür gögüslrim şiş ve agrıyor.. 5.ayım denemede.. geri kan belirtilerim adet olcagım zamandakiler gibi kasık baması.arada bel agrısı karın agrısı akıntı.. bunlar adetten öncede olurdu.. ama gögüslerim adetime bi kaç gün kala agrırdı..şimdi çok erken başladı.. bakalım hamiş kalırsam en büyük belirtim gögüslerim olcak

5+3 haftalık hamileyim ilk olarak göğüs ağrısı adete 10-15 gün kala başladı ama normal olmayan bi ağrı ve hassasiyet ara ara sızlama yatakta yan dnemiyorum okadar yani.sonracımaaa uyku hali yorgunluk sık idrara çıkma her gdişimdede afedersiniz sıkışarak gidiyodum tutmadığım halde:)şimdilik bunlar geldi aklıma:)

ben kasim ayinda hamile kaldim
tum belirtilerim adet gunu basladi
*her an adet olacakmisim gibi kasik agrisi, tamamen adet agrisi ama kanama yok, onun yerine bol sulu akinti
*adet gunu goguslerim sismeye basladi ve gogus ucumda acayip bir hassasiyet oldu, o gunden sonra yuzustu yatmam imkansiz oldu
*kokusuz beyaz akinti asiri yogundu
*adet gecikmesiyle birlikte cok sIk idrara cikmaya basladim
*cok sevdigim tatlidan igrendim, tatli hicbir sey yiyemez oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…