HAMILELIGE ENGEL OLAN BITKI CAYLARI

Ruzgariklim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
199
183
18
31
Hanimlar meraba
Yaklasik 20 gundur diyetteyim
Yesil cay ve mistik cayi disinda bitki cayi kullanmiyorum
Bebek dusunuyoruz...Bugun bi yerde gozume yesil cayin gebelige engle oldugu yazisi carpti..
Kafam cok karisti ...Acaba bunla ilgili bilgisi olan var mi
Yesil cay gebelige emgel mi acaba ?
Eger engellse hem diyete yardimci hem gebelige engel olmuycak hangi bitki caylarini tuketebilirim?

Rezene cayi icebilirsin canim ictigin caylar gebelige engel olabilir ve gebelere rezene cayi haric tum bitki caylari yasak. Rezene 2-3 kupa icilebiliyor. Diyetlerde de veriliyor, yag yakip odem atiyor

Rezene cayi icebilirsin canim ictigin caylar gebelige engel olabilir ve gebelere rezene cayi haric tum bitki caylari yasak. Rezene 2-3 kupa icilebiliyor. Diyetlerde de veriliyor, yag yakip odem atiyor
Cok tesekkur ederim sizde anlarsiniz ki baya kafam karisti ...Rezeneyide bi arastracm insallah

Suan kadinlar kulubu portalda bir doktor makalesi var ve rezenenin de yasak oldugu yaziyor.
Ben sadece ihlamur tuketiliyor diye duymustum dogrulugu konusunds bilgim yok bitki cayi tuketmedigim icin.

Hanimlar meraba
Bebek dusunuyoruz...Bugun bi yerde gozume yesil cayin gebelige engle oldugu yazisi carpti..
Eger engellse hem diyete yardimci hem gebelige engel olmuycak hangi bitki caylarini tuketebilirim?
Bilgim yok ama ben gebe kalmadan da gebelkten sonrada 1 kupa yesil cay ictim. Engel olmadi. Gebelikte de bi sikinti olmadi henuz.

Hanimlar meraba
Merhaba, hamileliğe engel olur mu bilemiyorum ama tüm bitki çayları ve maydanoz düşük sebebi olabilir. Özellikle ilk 3 ay, bitki çayları anneyi rahatlattığı için önerilmiyor. Maydanoz da bilirsiniz idrar yollarına çok iyi gelir, yine bebeğin tutunmasına engel olabilir. Ihlamur da günde gerekli durumda maksimum 1 bardak önerilir. Bildiklerim bu kadar canım.. Sağlıklı günler..

Hic bir bitki cayi tuketmiycem henuz hamile degilim ama bebek istiyorum diyet yapayim derken cocugumun gelmesine engel olacak bisey olmasin :(

Bitki cayiyla alakasi oldugunu dusunmuyorum ben hic bitki cayi icmem. Bi nescafe birde cay tuketirim. Hani benimde 11 aydir olmuyor. Denemedigim kürde kalmadi. Yeterki Allah istesin çay falan hikaye ya. Uzun zamandir olmuyorsa bi doktora gorunmeni tavsiye ederim en azindan bi sorun varsa kaynagi bulunup tedavi edilsin.

Bitki cayiyla alakasi oldugunu dusunmuyorum ben hic bitki cayi icmem. Bi nescafe birde cay tuketirim. Hani benimde 11 aydir olmuyor. Denemedigim kürde kalmadi. Yeterki Allah istesin çay falan hikaye ya. Uzun zamandir olmuyorsa bi doktora gorunmeni tavsiye ederim en azindan bi sorun varsa kaynagi bulunup tedavi edilsin.
Yok benim daha 5. Ayim gttum doktora bir sorun yok hormonlar temiz kist yok falan dedi bekliyorum Rabbim ne zaman nasip ederse olur

Back
X