- 29 Nisan 2018
- 284
- 131
- 23
Evet iyi düşünelim güzel düşünelim öyle olsun dua edeceğim ben deİnşallah kuzum inşallah ne zıkkım bir şeymiş şu ANAsanırım gebeliği de hastalık olarak algılayıp antikor üretiyor galiba sonuçta sağlıklı kısımlara saldırması ya, poff Rabbim hayırlısını nasip etsin dediğin gibi inşallah sebebi o değildir, inşallah yükselir değerim
Yaa canım aklına kötüyü getirme sakın, biz seni pozitifliğinle tanıdık örnek aldık. Sen doktorun tavsiyelerine uy benim arkadaşımda öyle oldu 5 haftalıktı, 2 hafta yattı sadece tuvalete gitti ama sonuç bebişi inşallah 2 haftaya gelecek. İnanıyorum ben sana sen de kavuşacaksın, hiç kendini strese sokma olur muDoktordan geliyorum canlarım, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi.
Vajinal ultrasonla baktı, rahim içi çok kalın çok güzel dedi ama değerim küçük olduğu için kese görünmedi tabii.. serbest mayi var, yumurtlamadan dolayı sanırım dedi Ağrı o yüzden de olabilirmiş..
Değerim 217den 604e yükselmiş 4 günde.. baba düşük geldi ama doktor iki günde %60 yeterli önemli olan üç günde en az iki katına katlaması dedi.. yani dün 400 olmuş olsa bugün 600 iyi benim için dedi. Perşembe tekrar bakılacak eğer 1200lerde çıkarsa iyi ama daha düşük çıkarsa kimyasal olabilir dedi.
Dış gebelik riski var mı diye sordum ağrım da var çünkü.. onun için henüz erken bence değil ama takiptesin zaten dedi.
Dualarınızda bana da yer verin lütfençok ihtiyacım var şu an...
Canım düne kadar hiç ağrım olmadı benim, bence gitme birkaç gün daha bekle bakalım.. yine negatif çıkarsa testin bi kan verirsinHepimizden. Canım bana ne önerirsiin, henüz adet olmadım. Sence pozitif çıkmasa da gidiyim mi kana? sEn de karın ve kasık ağrısı olmuş muydu?
Çok geçmiş olsun inşallah değerin yükselir sağlıkla kucağına almak nasip olurDoktordan geliyorum canlarım, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi.
Vajinal ultrasonla baktı, rahim içi çok kalın çok güzel dedi ama değerim küçük olduğu için kese görünmedi tabii.. serbest mayi var, yumurtlamadan dolayı sanırım dedi Ağrı o yüzden de olabilirmiş..
Değerim 217den 604e yükselmiş 4 günde.. baba düşük geldi ama doktor iki günde %60 yeterli önemli olan üç günde en az iki katına katlaması dedi.. yani dün 400 olmuş olsa bugün 600 iyi benim için dedi. Perşembe tekrar bakılacak eğer 1200lerde çıkarsa iyi ama daha düşük çıkarsa kimyasal olabilir dedi.
Dış gebelik riski var mı diye sordum ağrım da var çünkü.. onun için henüz erken bence değil ama takiptesin zaten dedi.
Amin canım benimEvet iyi düşünelim güzel düşünelim öyle olsun dua edeceğim ben de
Ayy ne güzel bir örnek, darısı başıma inşallah canımYaa canım aklına kötüyü getirme sakın, biz seni pozitifliğinle tanıdık örnek aldık. Sen doktorun tavsiyelerine uy benim arkadaşımda öyle oldu 5 haftalıktı, 2 hafta yattı sadece tuvalete gitti ama sonuç bebişi inşallah 2 haftaya gelecek. İnanıyorum ben sana sen de kavuşacaksın, hiç kendini strese sokma olur mu
Amin canımm inşallahÇok geçmiş olsun inşallah değerin yükselir sağlıkla kucağına almak nasip olur
Teşekkür ederim canım. Yarın da test deneyimo zamanCanım düne kadar hiç ağrım olmadı benim, bence gitme birkaç gün daha bekle bakalım.. yine negatif çıkarsa testin bi kan verirsin
Daha uzun ve koyu kumralTüh, o zaman ben seni omuzlarında siyah saçlı bir kadın olarak tasvir etmeye devam edeyim
Canım çok geçmiş olsun inşallah bu sefer sıkıntı olmaz sağlıcakla kucağına alırsınAmin canımm inşallah
Aaa gerçekten mi?Kızzlaar kanamam var yoğun kırmızı kırmızı, yine olmadı sanırım
Gittinnmi doktora ne dedi benim 3 gün erken geldi canım çok kötüyüm üstelik eşimle ayrılmak üzereyiz sıkıntıdan diyorum erken oldum sanırımKızzlaar kanamam var yoğun kırmızı kırmızı, yine olmadı sanırım
Aranıza yeni katıldım bende bu ay ilk denememi gerçekleştirdim. 14 haziran adet olmam gerekiyordu kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ama hala adet olmadım normaldr 1 gün bile gecikmez. Negatifi görünce kafamda rahatlamıştı halbuki. Kısmet gelecek aya:)Merhabaa, geçen ay yaşadığım kimyasal gebeliğin ardından bu ay ovulasyon testi, folikül takibi ve ateş ölçme yöntemi ile ovulasyonumun gerçekleştiğini öğrendim ☺
Bekleme süreci başladı benim için, ben de bu süreci birlikte bekleyip değerlendirebileceğim, karşılaştırıp fikir alabileceğim şekilde günlük gibi yazmaya karar verdim
Sonu adet de olsa bebek de olsa güzel bir paylaşım topiği olsun dedim
Bat bekleyenlerle beraber batlarımızı bekleyip, hamilelerden fikir alıp güzel haberlere birlikte sevinelim
Benim bugün ovulasyondan sonraki üçüncü günüm yani 11 var bata sanırımhafif bir kasık ağrım var ama doktorum yumurtadan dolayı serbest sıvı olduğu için ağrı normal dedi.. hadi bakalım ☺
�
Yaş Bat Son Durum@tuce_tuce 27 18.04 @Yarenimi 29 23.04 @Begonya92 25 01.06 mrssoydas 32 10.06 Nurrhanm 23 20.05@HtcL53 38 01.06@Semaes 01.06@Emine Hatayli 38 03.06@Oslemgvn 23 06.06E Eceee16 30 11.06@arzerik 30 15.06wox_90 28 15.06@dlkkydlntpl 15.06@Ipek8006 30 15.06@Semipermeable 30 16.06@Ballkaymak 24 16.06D Denizyildizi_444 17.06Peripellas 26 17.06Ebrulipapatya 34 19.06@Algernonya 30 19.06@Htc-89 19.06@sukufenazz 21.06@Prettygirl 30 21.06hayaksii 25 22.06@busra89ist 22.06@Nurov 27 23.06@duyguyigitemre 26 28.061917pinkterest 28 29.06@Canparcammm 01.07@SelesX 26 07.07Dilekdilek06 30 12.07@Eylullum1 28 15.07
Ayyy canımmm yat dinlen bol bol uzat ayaklarınıDoktordan geliyorum canlarım, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi.
OvULASYON takibi yaptınız mıAranıza yeni katıldım bende bu ay ilk denememi gerçekleştirdim. 14 haziran adet olmam gerekiyordu kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ama hala adet olmadım normaldr 1 gün bile gecikmez. Negatifi görünce kafamda rahatlamıştı halbuki. Kısmet gelecek aya:)
canm benm insalah bisey olmaz korkma . sen sadece bol bol dinlen baska bsey yapma .strwsten uzak dur herseyin guzel olacagina inan ve dua et bol bol..senin guzel enerjinle moral bulup birbirimze destek ve yardmci oluyorz .enerjini dusurme. bol bol dua edecem senin icinDoktordan geliyorum canlarım, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi.
canm neden ayrilmak uzeresnz . bebek icin miGittinnmi doktora ne dedi benim 3 gün erken geldi canım çok kötüyüm üstelik eşimle ayrılmak üzereyiz sıkıntıdan diyorum erken oldum sanırım
2 senenin yorgunluğu var üzerimde, cok yorgunum çok umutsuzCanım düne kadar hiç ağrım olmadı benim, bence gitme birkaç gün daha bekle bakalım.. yine negatif çıkarsa testin bi kan verirsin
Yok canım ben bebek isterken o beni aldatmış defalarca aylarcacanm neden ayrilmak uzeresnz . bebek icin mi
Gittinnmi doktora ne dedi benim 3 gün erken geldi canım çok kötüyüm üstelik eşimle ayrılmak üzereyiz sıkıntıdan diyorum erken oldum sanırım
Canım neler oldu öyle, sen iyi misin?? Atlatamayacağınız bir sorun yoldur inşallahAyyy canımmm yat dinlen bol bol uzat ayaklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?