Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet iyi düşünelim güzel düşünelim öyle olsun dua edeceğim ben de

Yaa canım aklına kötüyü getirme sakın, biz seni pozitifliğinle tanıdık örnek aldık. Sen doktorun tavsiyelerine uy benim arkadaşımda öyle oldu 5 haftalıktı, 2 hafta yattı sadece tuvalete gitti ama sonuç bebişi inşallah 2 haftaya gelecek. İnanıyorum ben sana sen de kavuşacaksın, hiç kendini strese sokma olur mu

Çok geçmiş olsun inşallah değerin yükselir sağlıkla kucağına almak nasip olur

Evet iyi düşünelim güzel düşünelim öyle olsun dua edeceğim ben de
Amin canım benim
Ayy ne güzel bir örnek, darısı başıma inşallah canım devem ederse de etmezse de başım gözüm üstüne, Allah hayırlısını nasip etsin üzüldüm elbet ama kısmet işte

Aranıza yeni katıldım bende bu ay ilk denememi gerçekleştirdim. 14 haziran adet olmam gerekiyordu kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ama hala adet olmadım normaldr 1 gün bile gecikmez. Negatifi görünce kafamda rahatlamıştı halbuki. Kısmet gelecek aya:)

Ayyy canımmm yat dinlen bol bol uzat ayaklarını

canm benm insalah bisey olmaz korkma . sen sadece bol bol dinlen baska bsey yapma .strwsten uzak dur herseyin guzel olacagina inan ve dua et bol bol..senin guzel enerjinle moral bulup birbirimze destek ve yardmci oluyorz .enerjini dusurme. bol bol dua edecem senin icin

Gittinnmi doktora ne dedi benim 3 gün erken geldi canım çok kötüyüm üstelik eşimle ayrılmak üzereyiz sıkıntıdan diyorum erken oldum sanırım
Ayyy canımmm yat dinlen bol bol uzat ayaklarını
Canım neler oldu öyle, sen iyi misin?? Atlatamayacağınız bir sorun yoldur inşallah

iyiyim kuzum yatıyorum yeni uyandım hatta kanama kahverengiye dönmüş azalmış görünüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…