Hamileliğe hazırlık :)

nisan2005

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
132
49
298
35
Çok şükür yıllar sonra eşimle Bebek konusunda hemfikir olabildik artık bebeğimiz olsun istiyoruz bu ay çalışmalar başlicak inşallah Allah hayırlısıyla tez Zaman'da nasip eder hamilelik öncesi hazırlıklarınız neler oldu onu sormak istiyorum
Kadın doğum uzmanına göründüm testlerimi yaptırdım folik asit başladım
Cuma günü diş doktorunda birkaç ufak işlem var onları yaptıracağım
İdeal kilomdayım 3 yıldır
Başka neler yapılmalı ?
Şimdiden teşekkürler :)

Sigara vs.den zaten uzak duruyorsundur. Saçını boyatıyorsan hallet bir an önce. Bir de kendini çok kurma hamileliğe aklına geldikçe başka şeyler düşün. Çok fazla istediğinde olmuyor. Hormonlarla duygular doğru orantılıdır. Kitap falan oku psikolojik olarak takılma fazla.

Evet Can'ım sigara kullanmıyorum saçlarımda çok beyaz var sürekli dip boya yapıyorum ama yapmicam artık bi çözümü de yok yani bulamadım psikolojikmen heyecanlıyım sürekli araştırma halindeyim o biraz sıkıntılı ama çok kolay olmadığının farkındayım tevekkül ve dua diyorum ona da

Hayırlısı olsun canım. Çok fazla takılma dediğim gibi. Güzel haberlerini alalım inşallah

Hormon testlerine de baktir cnm,fsh e2 prolaktin gibi bebek dusunuyrz dersen o hepsine bakar zaten hayirla Allah nasip etsin insaAllah. yasin gencse daha kolay olur:)

Simdi okudum yaptrmissin zaten testlerini, hicbir sorun yoksa insaAllah Allah bir bebis verir.

Canım bütün değerlerin güzel olsun. Gerisi sıkıntı olmaz inş. Zaten yapman gereknleri yapmışsın. Olur inş en hayrlısyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…