- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.161
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
inşallah bir daha kayıp acısı yaşamazsin Allah im artık sana selamet versinBenimde de çenem hiç durmaz o yönden 3 gebeliğimide söyledim sonuç hüsran ama ona bağlanıyorum tabi bir sürü nedeni var bu sefer daha tedbirli olurum ama sırf hamileyim arkasından düştü demekten yoruldum:)
Yok canım hamile değilim yani olsa söylerdim emin olunŞimdi bir şey var mı magnolia
Yok canım hamile değilim yani olsa söylerdim emin olun
melina mi ismin ? Ilk defa duydum ne demek ?2 buçuk aylıkta söyledik biz.
O da sadece aile bireylerine. Hala çok kişi ve arkadaşlarım bilmiyor 3 buçuk ay oldu
canım 3 kayıp diyosun arastirdiniz mi neyden oluyormusTest yaptırdım haftaya sonuç alacagim tabiki sonu iyi olacaksa hamile kalinsin
Ben 4,5 ay gizledim uzakta olanlardanda 9 ay gizledim :)Ilk 3 ay gerçekten gizleyebilen var mı çok merak ediyorum
ne sabırmıs masaALLAH benim içimde kurt kaynarBen 4,5 ay gizledim uzakta olanlardanda 9 ay gizledim :)
melina mi ismin ? Ilk defa duydum ne demek ?
Bende hamile kaldığımda anneme kayınvalideme ve yakın bulduğum arkadaşlarıma söylemiştim. Kalp atışını duyduktan sonra herkese söylerim diyordum ama malesef kalp atışını bile duyamadık kürtaj olmak zorunda kaldım. Kayınvalidem ve annem herkese söylemiş tabi. Sonrasında millete açiklamak kürtajdan daha zorduBen ilk hamileliğimde sadece kan tahlilinde pozitif çıktı diye herkese söylemiştim hatta ilk neden bana söylemedin kavgalarina maruz kalmıştım 6 ay içinde sağır sultan bile duymuştu ama gebeligim sonlanmak zorunda kaldı ve ne kadar kişi biliyorsa o kadar kişiyi dinlemek zorunda kalıyorsun. O daha zordu bazen oluyordu onlar seni değil sen onları teselli ediyodum,)
Haftaya sonucum gelicekcanım 3 kayıp diyosun arastirdiniz mi neyden oluyormus
Ay nasil basariosun ya bn o kadar halsizimki ne makyaj ne sac deli gibi geziniom etraftaHamile olsakda bakimliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?