HAMILELİĞİ 3 AY GİZLEYİN

inşallah bir daha kayıp acısı yaşamazsin Allah im artık sana selamet versin

2 buçuk aylıkta söyledik biz.

O da sadece aile bireylerine. Hala çok kişi ve arkadaşlarım bilmiyor 3 buçuk ay oldu

suan hamileyim :) ve ailemden baska kimse bilmiyor.. nezamanki karnim iyice belirgin olur anlarlar artik banane :)

Bende hamile kaldığımda anneme kayınvalideme ve yakın bulduğum arkadaşlarıma söylemiştim. Kalp atışını duyduktan sonra herkese söylerim diyordum ama malesef kalp atışını bile duyamadık kürtaj olmak zorunda kaldım. Kayınvalidem ve annem herkese söylemiş tabi. Sonrasında millete açiklamak kürtajdan daha zordu o yüzden tekrar hamile kaldığımda kimseye söylemicem. Bu grup hariç :)

Bende öğrendiğim gün herkese sölemiştim şükür bişey olmadı ama eğer sağ sağlim doğurup tekrar hamile kalırsam sölemeyi düşünmüyorum :)

Bu konuyu acmamiz iyi olmuş söyleyenler yüzde 90 i pişman olmuş bebeğini kaybetmiş bende dahil neyse inşallah bu sefer sabırlı davraniriz

Ya bazen batıl inanç geliyor etrafımda görüyorum birak söylemeyi faceye yazıyor ultrason görüntüsü koyuyor:)) sonuç çok iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…