HAMILELİĞİ 3 AY GİZLEYİN

4. Ayımıza yeni girdik içim içimi yiyor herkese duyurmak istiyorum ama aileden bilen kişiler ısrarla 3 4ay en azından karnın belli olana kadar kimseye söyleme, bebeğe eşya bile alma diyorlar. Çok canımı sıkıyor ama hak veriyorum da hayırlısıyla alalım da kucağımıza her şeyi beklemeye değer

Bende söylemek istemiyorum ama o sevincle paylasmadan durabilir miyim bilmiyorum zaten herkse yayicak birine söyle gerisi tamamdır duymayan kalmaz hatta basarabilirsem kalp atisini duymadan ailelere bile soylemeyi düşünüyorum tabi bir hamile kalabilsem Allahin izniyle

İlk gebeligimde hemen yaydim. İkinci gebeligim bu, 3. Ayı doldurdum. Hiç kimse bilmiyor. Annem hariç, kayinvalidem bile bilmiyor. Daha da söylemiyorum. 14. haftayı geçeyim. Basın toplantısı yapıcam. Valla gizlenebiliyormuş. Söyleyince kizacaklar ama bebeğim önemli...

gözüm ilk gebelikten sanırım biraz korktuğu için şu an 2. Gebeligimde kimseyle paylaşamyrm
cnm çok üzüldüm bebeğine başın s
Ilk 3 ay gerçekten gizleyebilen var mı çok merak ediyorum
cnm bizde söylemeyi düşünmüyorduk ama kayınvalidem sayesinde sağır sultan duymuş hatta eşim çok kızdı daha eşim iş yerinde kimseye söylememiş arkadaşı var samimi onlarında olmuyor arkadaşıma nasıl söyleyeceğim diyor üzülmesinden korkuyor Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bana kalsa bende söylemicektim inşallah Allah tamamına erdirir hepimizinkini

Seni korkutmak istemem ama bizim yan tarafdaki ablada hep düsürüyodu bebeginii.. daha sonra hocadan muska yazdirmisdi, bebegini kucagina alana kadar cikartma demis.. simdi oglu var 1 yasinda masaAllah..

Seni korkutmak istemem ama bizim yan tarafdaki ablada hep düsürüyodu bebeginii.. daha sonra hocadan muska yazdirmisdi, bebegini kucagina alana kadar cikartma demis.. simdi oglu var 1 yasinda masaAllah..
Yok canım zaten bende de çıktı o olay hocaya gittim var dedi zaten bir sürü şey verdi muska dahil bakalım hayirlisi

Ben soyledm. Birine soleyince yayiliyo zaten . Ama nebilm ole solemeyenleere kiziyorum ben.
Kendi acimdan bir sikinti olsa kimseye konismicak oldugum icindir belki.

Eşim, ablam ve en yakın arkadaşım dışında kimseye söylemedim, cinsiyeti öğrendikten sonra ailelerle paylaşmayı düşünüyoruz, karnım iyice belli olunca da diğer kişiler anlar zaten :) ailelere söyleyince zaten direkt akraba eş-dost duyar. Bana değişik geliyor herkesin duyacak, bilecek olması fikri, elimde olsa doğup şöyle 7-8 aylık olana kadar kimseye söylemem :)

ne güzel bir şabırmış o ah bizde de olsa maşallah

Canım uzman doktor görüşü bu yönde. Psikolojik olarak onermiyorlar

Allah korusun olumsuz bir durum olduğunda insanlar tarafından psikolojik baskıya maruz kalabiliyorsun bu da insanın yaralarını daha çok kanatiyor insanların bazıları destek değil köstek olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…