- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 333
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
cnm çok üzüldüm bebeğine başın sgözüm ilk gebelikten sanırım biraz korktuğu için şu an 2. Gebeligimde kimseyle paylaşamyrm
cnm bizde söylemeyi düşünmüyorduk ama kayınvalidemIlk 3 ay gerçekten gizleyebilen var mı çok merak ediyorum
Hahahaha:)))3 ay gizleyip yuzyuze baktigin kisiler neden bize soylemedin diye trip atarlarsa da 3 ay adet gordum yeni ogrendimmi diyelim dizilerde oluyooo yaa...!
Seni korkutmak istemem ama bizim yan tarafdaki ablada hep düsürüyodu bebeginii.. daha sonra hocadan muska yazdirmisdi, bebegini kucagina alana kadar cikartma demis.. simdi oglu var 1 yasinda masaAllah..Benimde de çenem hiç durmaz o yönden 3 gebeliğimide söyledim sonuç hüsran ama ona bağlanıyorum tabi bir sürü nedeni var bu sefer daha tedbirli olurum ama sırf hamileyim arkasından düştü demekten yoruldum:)
Yok canım zaten bende de çıktı o olay hocaya gittim var dedi zaten bir sürü şey verdi muska dahil bakalım hayirlisiSeni korkutmak istemem ama bizim yan tarafdaki ablada hep düsürüyodu bebeginii.. daha sonra hocadan muska yazdirmisdi, bebegini kucagina alana kadar cikartma demis.. simdi oglu var 1 yasinda masaAllah..
Hayirlisi olsun cnm.. bundan sonra dualarima sende katilcaksin insallah. Cok dua et seytanlara ve seytanlasmis insanlara firsat vermeyeYok canım zaten bende de çıktı o olay hocaya gittim var dedi zaten bir sürü şey verdi muska dahil bakalım hayirlisi
ne güzel bir şabırmış o ah bizde de olsa maşallahEşim, ablam ve en yakın arkadaşım dışında kimseye söylemedim, cinsiyeti öğrendikten sonra ailelerle paylaşmayı düşünüyoruz, karnım iyice belli olunca da diğer kişiler anlar zaten :) ailelere söyleyince zaten direkt akraba eş-dost duyar. Bana değişik geliyor herkesin duyacak, bilecek olması fikri, elimde olsa doğup şöyle 7-8 aylık olana kadar kimseye söylemem :)
Bilimsel olarak da bunun daha dogru olduğu kanıtlanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?