Böyle canım belirli ama ilk çizgiden biraz daha silik gibi yani ilk çizgi gibi net değil
hamılesınnn canımmmmmm :))Ben emin olamadm kızlar yaa off kan sonucum da 133 çıktı doktor nöbetçi doktordur galiba oda emin olamadı olabilir de olmayabilir de dedi sonucu 133 çıkan var mı yada bilgisi olan
Hadi inşallah canımhamılesınnn canımmmmmm :))
İlginç bende ilk defa duyuyorum canım inşallah öyledir rabbim bütün isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah en yakın zamanda herkes olumlu sonuç alır :)Canım yeni gebeliklerde test yapıldığında bu çizgilerin zamanla belirginleştiğini okumuştum
hatta bır bayan her ay yaptığı testlerın fotoğrafını koymuştu.
çooook şukuuurr cok sevındımmmmm :))) aynen allahım ısteyen herkese versın harıka bıseymsHadi inşallah canım) çok dikkat ediyorum kendime valla bu bebeği çok istiyorduk biz bir yıldır uğraşıyoruz bir türlü iyi bir doktora denk gelememiştik. Bu doktorum çok iyi bilgili çok şükür bana söz vermişti sözünüde tuttu. İlk gittiğimde iki üç aya kalmaz hamile kalırsın dediklerimi yaparsan demişti çok şükür ilk ay tedaviye başlamadık vücut dinlesin diye ikinci ay tedaviye başladık çok şükür sözünüde tuttu bende onu dinledim ve sonuç böyle valla çok mutluyum rabbim bütün isteyenleré nasip etsin inşallah
Hadi inşallah canım) çok dikkat ediyorum kendime valla bu bebeği çok istiyorduk biz bir yıldır uğraşıyoruz bir türlü iyi bir doktora denk gelememiştik. Bu doktorum çok iyi bilgili çok şükür bana söz vermişti sözünüde tuttu. İlk gittiğimde iki üç aya kalmaz hamile kalırsın dediklerimi yaparsan demişti çok şükür ilk ay tedaviye başlamadık vücut dinlesin diye ikinci ay tedaviye başladık çok şükür sözünüde tuttu bende onu dinledim ve sonuç böyle valla çok mutluyum rabbim bütün isteyenleré nasip etsin inşallah
Canım sende yap ben Adetimden iki gün sonra yaptım testi :) belki sendede bebiş vardır Heehadı bakalım , umarım bız de ıyı haberler verırız..
ben test alıp yapmamak ıcın zor tutuyorum kendımı ...
Canım allah yardimcin olsun inşallah en kısa zamanda sende bebişiné sahip olursun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben istanbul özel çapa Hastanesine gittim canım Dr. Şifa Ayşe SAVAŞ doktorum eğer gitmek istetsen irtibata geçelim canımHayırlısı olsun arkadaşım. Bende 2 yıllık evliyim ve hiç korunmamamıza rağmen gebelik oluşmadı klomen ve 2 tüp bebek denemesi bile sonuç vermedinerede hangi doktora gittin söyleyebilir misin?
Canım sende yap ben Adetimden iki gün sonra yaptım testi :) belki sendede bebiş vardır Hee
Umutsuzluga kapılma nolur ıcını ferah tut bol bol dua et ve rahat ol cnm ınsallah hayırlısıyla gelır bebıssHayırlısı olsun arkadaşım. Bende 2 yıllık evliyim ve hiç korunmamamıza rağmen gebelik oluşmadı klomen ve 2 tüp bebek denemesi bile sonuç vermedinerede hangi doktora gittin söyleyebilir misin?
Umutsuzluga kapılma nolur ıcını ferah tut bol bol dua et ve rahat ol cnm ınsallah hayırlısıyla gelır bebıss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?