Hamileliği çok çok çoook isteyenler buraya :)

Böyle canım belirli ama ilk çizgiden biraz daha silik gibi yani ilk çizgi gibi net değil

Canım yeni gebeliklerde test yapıldığında bu çizgilerin zamanla belirginleştiğini okumuştum
hatta bır bayan her ay yaptığı testlerın fotoğrafını koymuştu.

bebişistiyoruz ama anlayacagız buhafta bebiş var mı yokmu .. beklemek zor ,ama farklı konulara odaklanmaya calısıyorum

Biz de yarin gidiyoruz hastaneye.
Hormon testi yapılacak.
Dua edelim birbirimize bu sene Bizim senemiz olsun.

hamılesınnn canımmmmmm :))
Hadi inşallah canım ) çok dikkat ediyorum kendime valla bu bebeği çok istiyorduk biz bir yıldır uğraşıyoruz bir türlü iyi bir doktora denk gelememiştik. Bu doktorum çok iyi bilgili çok şükür bana söz vermişti sözünüde tuttu. İlk gittiğimde iki üç aya kalmaz hamile kalırsın dediklerimi yaparsan demişti çok şükür ilk ay tedaviye başlamadık vücut dinlesin diye ikinci ay tedaviye başladık çok şükür sözünüde tuttu bende onu dinledim ve sonuç böyle valla çok mutluyum rabbim bütün isteyenleré nasip etsin inşallah

Canım yeni gebeliklerde test yapıldığında bu çizgilerin zamanla belirginleştiğini okumuştum
hatta bır bayan her ay yaptığı testlerın fotoğrafını koymuştu.
İlginç bende ilk defa duyuyorum canım inşallah öyledir rabbim bütün isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah en yakın zamanda herkes olumlu sonuç alır :)

çooook şukuuurr cok sevındımmmmm :))) aynen allahım ısteyen herkese versın harıka bıseyms

hadı bakalım , umarım bız de ıyı haberler verırız..
ben test alıp yapmamak ıcın zor tutuyorum kendımı ...

Hayırlısı olsun arkadaşım. Bende 2 yıllık evliyim ve hiç korunmamamıza rağmen gebelik oluşmadı klomen ve 2 tüp bebek denemesi bile sonuç vermedi nerede hangi doktora gittin söyleyebilir misin?

Hayırlısı olsun arkadaşım. Bende 2 yıllık evliyim ve hiç korunmamamıza rağmen gebelik oluşmadı klomen ve 2 tüp bebek denemesi bile sonuç vermedi nerede hangi doktora gittin söyleyebilir misin?
Canım allah yardimcin olsun inşallah en kısa zamanda sende bebişiné sahip olursun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben istanbul özel çapa Hastanesine gittim canım Dr. Şifa Ayşe SAVAŞ doktorum eğer gitmek istetsen irtibata geçelim canım

Umutsuzluga kapılma nolur ıcını ferah tut bol bol dua et ve rahat ol cnm ınsallah hayırlısıyla gelır bebıss

Kizlar doktor adetimin ucuncu gunu kan tahlili vermemi istedi ,bunun icin acilden giris yapabilir miyim ?cunku doktorlarin randevulari bir hafta onceden dolmus oluyor

bende coook cok istiyorum rabim isteyen herkeze bebis nasip etsin..4 senelik evliyim.ilk sene bi dusuk yasadim ve hala gebe kalamadim.bu arada pko hastasiyim ve kistlerimi amelyatla aldirdim.9unda adet olmam lazimdi hala olmadim.gebelik felan hisetmiyorum.adetin gecikmesi canimi sıkıyor.bu ayda olmazsa 1 ay sonra asilamaya gecicez. rabim isteyen herkeze anneligi tattirsin..

Merhaba kızlar bizde 15 aydir istiyoruz bebis rahim filmi çekildim geçen ay adetim 3 gün gecikti hamileyim sandım ama dün adet oldum ( doktor um klomen verdi 1 gün sonra ona basliyacam bundan sonra da artık hayırlısini nasip etsin Allahım herkese inşallah sağlıklı bebis ler versin...

Arkadaşlarım Canlarım bol bol dua edin ben eyüp sultan'a adak bile adadım inşallah gebe kalırsam gidip orda tezbih dağıtacağım diye. Rabbim bana nasip etti klomen bende etki yaratmadı ve pko hastaları özellikle klomen kullanırken dikkat edin benim başıma geldi yumurtalıklarımı büyütürken pkoyu da büyütüp 3 Cm yapmıştu yumurtamdan da bütük olmuştu. Lütfen doktorunuzu iyi seçin benim gerizekalı doktorum bunu fark etmemiş ben tesadüf başka doktora başlarken fark ettim bunu sağolsun şimdiki doktorum söyledi 3 Cm olmuş bunu nasıl göremez diye. Ve şimdiki doktoruma klomen kullanmak istemediğimi belirttim oda Femara yazdı bana ilk aydan gebe kaldım rabbim bütün isteyenleré nasip etsin inşallah :)

Arkadaşlar folik asit kullanan varmı aranızda doktora gitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…