Ayy aynı durumdayız aynıııı tek fark benim 12 gün gecikmem olması, 2 gün önce tansiyonum düştü baş dönmesi yaşadım ve birden iltihaplı sivilceler bastı yüzümü bugünde hafifte olsa mide bulantım oluyor ,adet ağrısı yaşıyorum ama gelen giden de olmuyor test yapıyorum negatif bu ay herkeste gecikme var sanırım mevsimsel2 aydır korunmuyorum . Bu ay adetim 4-5 gün geciktiğinde kan testi verdim 0.2 çıktı . Ama hala adet olamıyorum 8 gün gecikti . Kasıklarımda özellikle solda batma var . Mide yanmam var . Başım bir kaç kere döndü ama adet olamadığımdan mı neyden bilmiyorum . Bu şekilde hamileliği geç belli olan oldu mu ? Yoksa gebe değil miyimdir ?
Yüzüm tuhaf sivilceler doldu midem bulanıyor asla zeytinyağı koklayamıyorum ve çok hassaslaştım acaba bize ne oluyor tuhaf bir heyecan var içimdeAyy aynı durumdayız aynıııı tek fark benim 12 gün gecikmem olması, 2 gün önce tansiyonum düştü baş dönmesi yaşadım ve birden iltihaplı sivilceler bastı yüzümü bugünde hafifte olsa mide bulantım oluyor ,adet ağrısı yaşıyorum ama gelen giden de olmuyor test yapıyorum negatif bu ay herkeste gecikme var sanırım mevsimsel
Yüzüm tuhaf sivilceler doldu midem bulanıyor asla zeytinyağı koklayamıyorum ve çok hassaslaştım acaba bize ne oluyor tuhaf bir heyecanAyy aynı durumdayız aynıııı tek fark benim 12 gün gecikmem olması, 2 gün önce tansiyonum düştü baş dönmesi yaşadım ve birden iltihaplı sivilceler bastı yüzümü bugünde hafifte olsa mide bulantım oluyor ,adet ağrısı yaşıyorum ama gelen giden de olmuyor test yapıyorum negatif bu ay herkeste gecikme var sanırım mevsimsel
başkalarında da mı varmış gecikmeeeAyy aynı durumdayız aynıııı tek fark benim 12 gün gecikmem olması, 2 gün önce tansiyonum düştü baş dönmesi yaşadım ve birden iltihaplı sivilceler bastı yüzümü bugünde hafifte olsa mide bulantım oluyor ,adet ağrısı yaşıyorum ama gelen giden de olmuyor test yapıyorum negatif bu ay herkeste gecikme var sanırım mevsimsel
Bende öyleyim adet olamıyoruz diye mi böyle olduk acaba test yaptın mı hiç ? Evet canım bu ay herkes gecikme yaşıyorYüzüm tuhaf sivilceler doldu midem bulanıyor asla zeytinyağı koklayamıyorum ve çok hassaslaştım acaba bize ne oluyor tuhaf bir heyecan var içimde
İdrardan değil de kandan yaptım 3 gün önce çıkmadıBende öyleyim adet olamıyoruz diye mi böyle olduk acaba test yaptın mı hiç ? Evet canım bu ay herkes gecikme yaşıyor
Bir de her ay düzenli oluyordum 21-22 sin de kesin olurdum bu ay böyle olunca tuhaf hissettim kendimiİdrardan değil de kandan yaptım 3 gün önce çıkmadı
Olsaydı çıkardı ya ama bekle biraz daha bakalım geç döllenme vs olmasın benim geç döllenme zamanım da geldi geçti umudum yok birşeyler oluyor ama doktora gitmeye vakit bulamadım gidicem en yakın zamanda ilk defa bu kadar uzun geçikme yaşıyorum çünkü karnında o kadar şişti ki hamile gibi duruyorumİdrardan değil de kandan yaptım 3 gün önce çıkmadı
Geç döllenme konusunda bilgim yok onun vakti nasıl hesaplanıyor. Benım karnımda duba gibi olduOlsaydı çıkardı ya ama bekle biraz daha bakalım geç döllenme vs olmasın benim geç döllenme zamanım da geldi geçti umudum yok birşeyler oluyor ama doktora gitmeye vakit bulamadım gidicem en yakın zamanda ilk defa bu kadar uzun geçikme yaşıyorum çünkü karnında o kadar şişti ki hamile gibi duruyorum
Ovülasyonla yumurtlamanızı takip ettiniz mi daha yeni denemeye başlamışsınız çünküGeç döllenme konusunda bilgim yok onun vakti nasıl hesaplanıyor. Benım karnımda duba gibi oldupatlayacak gibiyim . Geçen ay gebelik planladığım için ultrason yaptırdım kanlarımı gerdim çok şükür sorun yoktu kist felan da yok elhamdullılah ama neden böyle gecikti bilemiyorum
Hayır hiçbir şey takip etmedim genelde her gün veya gün aşırı ilişkiye giriyorumOvülasyonla yumurtlamanızı takip ettiniz mi daha yeni denemeye başlamışsınız çünkü
Amin ecmainnn tuhaf bir bekleyiş ve geyecanmış . Ben bu ay üzüldüm negatif çıkınca demek ki insanı çok etkileyen bir durummuş . Rabbim isteyen herkese nasip etsinBende 4 gün geciktim test yaptım pozitif çıkmadı ama doktorlar 7 ila 10 gün gecikmeden sonraki tarihlerde test yapmanın daha sonuca yakın ve doğruluk payı olacağını belirtiyor 6 gün daha beklicem olmazsam eğer tekrar bir evde test yapıcam ona göre de doktora giderim Allah evlat isteyen herkese nasip etsin aminn
Belki geç yumurtlama olmuş olabilir her ay aynı günler yumurtlama olmuyor kimi zaman hiç yumurtlama olmuyor vücut kendini dinlenmeye alıyor o yüzden daha vaktin olabilir canım beklemede kalHayır hiçbir şey takip etmedim genelde her gün veya gün aşırı ilişkiye giriyorum
O test nasıl yapılıyor canım o zaman mantıken belki geç yumurtladım ve daha yeni döllenmişte olabilir yani öyle miBelki geç yumurtlama olmuş olabilir her ay aynı günler yumurtlama olmuyor kimi zaman hiç yumurtlama olmuyor vücut kendini dinlenmeye alıyor o yüzden daha vaktin olabilir canım beklemede kal
Eczaneden yada Trendyol gibi yerlerden satın alabilirsiniz sabah ilk idrar olmamak kaydıyla 2. İdrarınla ve aynı saatler olması çok önemli (en iyi saat aralığı 12:00 16:00) ve sıvı alımı olmucak,adet bittikten ertesi günü yapmaya başlıyorsun hergün bir kere, bu test gebelik testi gibi aynı C çizgisiyle T çizgisi aynı koyulukta yada T çizgisi daha koyuysa yumurtan olgunlaşmış heran çatlama olucak demek ve ilişki olması gerekiyor ertesi gün yaptığın testte T çizgisi silik çıktıysa çatlama gerçekleşmiş oluyor ve 3 gün peş peşe ilişki oluyor ,1 hafta 2 günde 1 ilişkiye devam ediliyorO test nasıl yapılıyor canım o zaman mantıken belki geç yumurtladım ve daha yeni döllenmişte olabilir yani öyle mi
Çok teşekkür ederim detaylı açıkladığın için Allah razı olsun . Rabbim isteyen herkese güzel sağlıklı hayırlı bebiş nasip etsinEczaneden yada Trendyol gibi yerlerden satın alabilirsiniz sabah ilk idrar olmamak kaydıyla 2. İdrarınla ve aynı saatler olması çok önemli (en iyi saat aralığı 12:00 16:00) ve sıvı alımı olmucak,adet bittikten ertesi günü yapmaya başlıyorsun hergün bir kere, bu test gebelik testi gibi aynı C çizgisiyle T çizgisi aynı koyulukta yada T çizgisi daha koyuysa yumurtan olgunlaşmış heran çatlama olucak demek ve ilişki olması gerekiyor ertesi gün yaptığın testte T çizgisi silik çıktıysa çatlama gerçekleşmiş oluyor ve 3 gün peş peşe ilişki oluyor ,1 hafta 2 günde 1 ilişkiye devam ediliyor
Aminnn rica ederim yani sizin geç yumurtlama olmuş olabilir hala umut varÇok teşekkür ederim detaylı açıkladığın için Allah razı olsun . Rabbim isteyen herkese güzel sağlıklı hayırlı bebiş nasip etsin
Beni derin bi hüzünden güzel bir ümide çıkardınız … neden hüzünlendiğimi bilmiyorum daha yeni deniyorum ama çok beklentiye girdimAminnn rica ederim yani sizin geç yumurtlama olmuş olabilir hala umut var
Herşeye hazırlıklı olmak lazım 3 senedir uğraşıyorum her ay bir umutla olucak gözüyle bekliyorum ama yerini hayal kırıklığına bırakıyor, sizde her ihtimale karşı hazırlıklı olun bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur Allah'tan ümit kesilmez tevekkül etmek lazım umarım güzel haberini verirsinBeni derin bi hüzünden güzel bir ümide çıkardınız … neden hüzünlendiğimi bilmiyorum daha yeni deniyorum ama çok beklentiye girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?