L A L 🎀İDİLİM🎀 Kayıtlı Üye 9 Mart 2022 8.287 En iyi cevaplar 1 6.298 148 4 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi aysima52 #41 esmer papatya .!.: Baya da uzamış daha omce uzamış miydi canım noyle Genişletmek için tıkla... Korunmayı bıraktığım dönemler böyle uzamıştı 2 buçuk sene önce olmuştu birde bu ay
esmer papatya .!.: Baya da uzamış daha omce uzamış miydi canım noyle Genişletmek için tıkla... Korunmayı bıraktığım dönemler böyle uzamıştı 2 buçuk sene önce olmuştu birde bu ay
esmer papatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2022 720 283 33 31 4 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi aysima52 #42 L A L .!.: Korunmayı bıraktığım dönemler böyle uzamıştı 2 buçuk sene önce olmuştu birde bu ay Genişletmek için tıkla... Anladım canım inşallah tez zamanda sağlıkli bir şekilde bize de nasip etsin Rabbim
L A L .!.: Korunmayı bıraktığım dönemler böyle uzamıştı 2 buçuk sene önce olmuştu birde bu ay Genişletmek için tıkla... Anladım canım inşallah tez zamanda sağlıkli bir şekilde bize de nasip etsin Rabbim
L A L 🎀İDİLİM🎀 Kayıtlı Üye 9 Mart 2022 8.287 En iyi cevaplar 1 6.298 148 4 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi aysima52 #43 esmer papatya .!.: Anladım canım inşallah tez zamanda sağlıkli bir şekilde bize de nasip etsin Rabbim Genişletmek için tıkla... Aminnn
esmer papatya .!.: Anladım canım inşallah tez zamanda sağlıkli bir şekilde bize de nasip etsin Rabbim Genişletmek için tıkla... Aminnn
yorgunarginim Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Eylül 2023 330 614 18 28 5 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi aysima52 #44 Ben iki hafta gecikince kan verdim negatifti, ardındn birer hafta arayla verdim bi kereden 10 bini gördü HCG geç ovulasyon geç döllenme
Ben iki hafta gecikince kan verdim negatifti, ardındn birer hafta arayla verdim bi kereden 10 bini gördü HCG geç ovulasyon geç döllenme
esmer papatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2022 720 283 33 31 5 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi aysima52 #45 yorgunarginim .!.: Ben iki hafta gecikince kan verdim negatifti, ardındn birer hafta arayla verdim bi kereden 10 bini gördü HCG geç ovulasyon geç döllenme Genişletmek için tıkla... Ciddi misin ya regli döneminden sonra mi yumurtlamissiniz ki öyle çıktı
yorgunarginim .!.: Ben iki hafta gecikince kan verdim negatifti, ardındn birer hafta arayla verdim bi kereden 10 bini gördü HCG geç ovulasyon geç döllenme Genişletmek için tıkla... Ciddi misin ya regli döneminden sonra mi yumurtlamissiniz ki öyle çıktı
yorgunarginim Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Eylül 2023 330 614 18 28 5 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi aysima52 #46 esmer papatya .!.: Ciddi misin ya regli döneminden sonra mi yumurtlamissiniz ki öyle çıktı Genişletmek için tıkla... Artık bilemiyorum detayını 30. Haftaya kadar geldik şükür sorunsuz ben de çok sorgulamadım
esmer papatya .!.: Ciddi misin ya regli döneminden sonra mi yumurtlamissiniz ki öyle çıktı Genişletmek için tıkla... Artık bilemiyorum detayını 30. Haftaya kadar geldik şükür sorunsuz ben de çok sorgulamadım
esmer papatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2022 720 283 33 31 5 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi aysima52 #47 yorgunarginim .!.: Artık bilemiyorum detayını 30. Haftaya kadar geldik şükür sorunsuz ben de çok sorgulamadım Genişletmek için tıkla... Ay maşallah saglikla alın kuvaginiza inşallah canım valla böyle şeyler okuyunca umutlaniyor insan 9 .günüm benim de gecikmemin dün yaptım test negatif çıktı salı doktora gideceğim bakalım
yorgunarginim .!.: Artık bilemiyorum detayını 30. Haftaya kadar geldik şükür sorunsuz ben de çok sorgulamadım Genişletmek için tıkla... Ay maşallah saglikla alın kuvaginiza inşallah canım valla böyle şeyler okuyunca umutlaniyor insan 9 .günüm benim de gecikmemin dün yaptım test negatif çıktı salı doktora gideceğim bakalım