- 19 Mart 2016
- 10
- 2
- 1
- Konu Sahibi cirkinsansi
-
hanımlar 14 haftalık hamileyim 3 haftadır da sanki sürekli adet olmuş gibi kanamam oluyor her günüm çok korkarak geçiyor doktorum olabileceğini söylüyor içimde bişey kalmadı kanaya kanaya hamileliği böyle geçip sağlıkla bebeğini dünyaya getiren varmı bunu durdurmanın bi yolu yokmu yardım edin lütfen.
inşallah her gün o günlere gelebilecek miyim diye düşünüyorum. Seninde mi hergün kanamalrın oluyorBende aynı durumdayım inşallah bir sıkıntı olmadan yavrularımızı kucağımıza alırız
umarım canım ama 3 haftadır geçmez mi bi çatlak bendeki aksine giderek artıyorCanim rahmin genisledigi icin ince damarlarda yirtilma olup kanama olabiliyormus yat dinlen sen Rabbimin izniyle hic birsey olmaz.
inşallah her gün o günlere gelebilecek miyim diye düşünüyorum. Seninde mi hergün kanamalrın oluyor
Benn hamile degilim. Ben 7-9 haftalarda dusuk yaptim. Bu ayda kimyasal gebelik gecirdim.ama gecen doktorda bi kiz surekli kanmasi oldugunu soyledi 12 haftalikmis o. Yatip dinleniyorum dedi. Kanamanin sebebide yokmus. Ben bu damarlarin yirtildigini nette okudum ve mantiken dogru bana gore
inşallah her gün o günlere gelebilecek miyim diye düşünüyorum. Seninde mi hergün kanamalrın oluyor
geçmiş olsun öncelikle bende yatıp dinlenmeye çalışıyorum progestan kullanıyorum ama faydası olmuyor korkuyorum bebeğin gelişimi beslenmesini engeller mi diye
dua okuyorum ama bu aklıma gelmemişti bi bakayım teşekkür ederim :)İnternetten bebegi korumak icin dualar var istersen o dualara bakabilirsin cnm
dua okuyorum ama bu aklıma gelmemişti bi bakayım teşekkür ederim :)
veinşallah her gün o günlere gelebilecek miyim diye düşünüyorum. Seninde mi hergün kanamalrın oluyor
Acaba hangi duaları okumamız faydalı olur. namazda kuşanıyoruz Bari duamızı eksik etmeyelim
Peki doktorunuz ilaç verdimi ben Progestan içiyorum günde iki kere sanki biraz azaldı gibi başladığımdan beri tabi hep yatıyorum içmeye başladığım gündem beri belkide o yüzdendir bilemiyorum. Cumartesi tekrar kontrol edecek doktor hazırlıklı ol herşeye dedi biraz tedirgin oldum ister istemez . Senin doktorun olumlu konuşmuş inşallah bana da öyle şeyler söyler doktorum
ne güzel çok sevindim senin adına saglıkla kucağına alırsın inşallah. progestan kullanıyorum bende günde 1 defa ama pek faydasını da görmüyorum doktorum da etkili bi tedavi yöntemi değil dedi hiç bişey yapamıyoruz yani olmaması için. umarım bizimkide seninki gibi geçer giderCanım bende aynı sorunları yaşadım Allaha dua et ve dinlen bide progestan kullandim ben günde 3 defa ve pruloton İğneye basladı doktorum şuan 37 haftalıgım doguma az kaldı korkma insan endişleniyor evet ama hayırlısını ver Allahım dedim inşallah sagsalim bebegini kucagina alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?