Hamileliği paylaşmak

damlahanim22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
297
102
18
27
Hayırlı akşamlar arkadaşlar. 2 aylık hamileyim ve sosyal medyamdan paylaşım yapmak istiyorum ama korkularım var. Ya nazar olursa, ya düşerse, ya bla bla vs. Bir çok iç ses çelişkisi. Sizce paylaşmak görgüsüzlüğe girer mi? Ayıp olur mu?
Ben paylaşma taraftarıyım. Ama eş dost paylaşma diyor. Ya özet geçmek gerekirse. Hamile olduğumun sevincini paylaşmak istiyorum amalar ve acabalar var? Sizler neler yaptınız? Fikirlerinize talibim♡♡

Bende bazen paylaşmak istiyorum ama biliyorum ki herkes güzel duygu ve hislerle bakmayacak gönderdiğim yazı,görsel vs ne ise ona. Öte yandan neden sadece sosyal medyada ekli olan başkalarına duyuruyoruz ki diye düşünüyorum. O yüzden toplamda duyurmama isteğim ağır basıyor :))

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben iş çevrem, arkadaşlar dışında akrabalara doğuma kadar söylemedim,çünkü nazardan korktum. Ne söylesem, yapsam,çoğu sekteye uğruyor ya da olmuyordu çünkü, Yıldız'im düşük çok.

Geçenlerde arkadaşım sosyal medyada karnı baya büyümüş şekilde fotoğraf yükledi.
Çok şaşırdım,çok sevindim öyle öğrenmek benim daha çok hoşuma gitti açıkçası
Ben paylasmazdim.cok sonraları belki.

Bende ayrı fikirdeyim seninle♡

Allah razı olsun canım bende böyle düşündüm açıkçası ama paylaşmak ne gibi zarar verir diye bazen düşünüyorum♡

Bence de en güzel şekli öyle baya kararsızdım sonra forumda bir konu açayım dedim baya kararsızdım

Ben paylaşamadım hamileyken. Çocuğum 6 aylık olacak neredeyse hala yüzü gôrünen fotografini paylaşamadım korkuyorum. Ama dogrusu bu degil içten içe biliyorum.

Ben paylaşamadım hamileyken. Çocuğum 6 aylık olacak neredeyse hala yüzü gôrünen fotografini paylaşamadım korkuyorum. Ama dogrusu bu degil içten içe biliyorum.
Benim paylaşacağım şöyle birşey. Bence olsa her zaman olur nereye kadar saklayacak insan ki :-/

Eklentiler

Abim bile yegeninin olacagini dogumdan 1 gun once ogrendi. O da 4 unite kan temin etmemiz gerekiyordu, ondan.

Canım öncelikle nazar falan değeceğine inanmıyorum. Rabbim bir bebeğe can verdikten sonra hangi basit bir kulun kötü niyeti ya da gözü buna engel olabilir ? Biz kimiz bizim gözümüzünz gücü ne ki Rabbimin kararının, yazdığı kaderin karşısında buna engel olsun güzeli bozsun. Nazar ile alakalı Profesor İlahiyatçı Mehmet okuyanın mealini ya da açıklamalarını dinlemeni tavsiye ederim o yönden için rahat eder.

Bana soracak olursan ben 4 aylıkken paylaştım sebebi ise hem ikili tarama testi vs geçsin hem cinsiyeti öğrenmiş olayım diyeydi . Allaha şükür her gün duamı ederim bebeğim Allahıma emanet.

Sevincinş paylaşma isteği çok normal içinden nasıl geliyorsa öyle yap hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…