- 28 Nisan 2021
- 297
- 102
- 18
- 27
- Konu Sahibi damlahanim22
-
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHayırlı akşamlar arkadaşlar. 2 aylık hamileyim ve sosyal medyamdan paylaşım yapmak istiyorum ama korkularım var. Ya nazar olursa, ya düşerse, ya bla bla vs. Bir çok iç ses çelişkisi. Sizce paylaşmak görgüsüzlüğe girer mi? Ayıp olur mu?
Ben paylaşma taraftarıyım. Ama eş dost paylaşma diyor. Ya özet geçmek gerekirse. Hamile olduğumun sevincini paylaşmak istiyorum amalar ve acabalar var? Sizler neler yaptınız? Fikirlerinize talibim♡♡
Bende ayrı fikirdeyim seninle♡Bende bazen paylaşmak istiyorum ama biliyorum ki herkes güzel duygu ve hislerle bakmayacak gönderdiğim yazı,görsel vs ne ise ona. Öte yandan neden sadece sosyal medyada ekli olan başkalarına duyuruyoruz ki diye düşünüyorum. O yüzden toplamda duyurmama isteğim ağır basıyor :))
Allah razı olsun canım bende böyle düşündüm açıkçası ama paylaşmak ne gibi zarar verir diye bazen düşünüyorum♡Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinben iş çevrem, arkadaşlar dışında akrabalara doğuma kadar söylemedim,çünkü nazardan korktum. Ne söylesem, yapsam,çoğu sekteye uğruyor ya da olmuyordu çünkü, Yıldız'im düşük çok.
Bence de en güzel şekli öyle baya kararsızdım sonra forumda bir konu açayım dedim baya kararsızdımGeçenlerde arkadaşım sosyal medyada karnı baya büyümüş şekilde fotoğraf yükledi.
Çok şaşırdım,çok sevindim öyle öğrenmek benim daha çok hoşuma gitti açıkçası
Ben paylasmazdim.cok sonraları belki.
Ben paylaşamadım hamileyken. Çocuğum 6 aylık olacak neredeyse hala yüzü gôrünen fotografini paylaşamadımHayırlı akşamlar arkadaşlar. 2 aylık hamileyim ve sosyal medyamdan paylaşım yapmak istiyorum ama korkularım var. Ya nazar olursa, ya düşerse, ya bla bla vs. Bir çok iç ses çelişkisi. Sizce paylaşmak görgüsüzlüğe girer mi? Ayıp olur mu?
Ben paylaşma taraftarıyım. Ama eş dost paylaşma diyor. Ya özet geçmek gerekirse. Hamile olduğumun sevincini paylaşmak istiyorum amalar ve acabalar var? Sizler neler yaptınız? Fikirlerinize talibim♡♡
Evet öyle tabi. Allah razı olsun çok sağ ol♡Bence her türlü göz var, paylaşmanız için henüz erken
Allah sağlıkla sıhhatle doğurmayı nasip etsin bu arada
Benim paylaşacağım şöyle birşey. Bence olsa her zaman olur nereye kadar saklayacak insan ki :-/Ben paylaşamadım hamileyken. Çocuğum 6 aylık olacak neredeyse hala yüzü gôrünen fotografini paylaşamadımkorkuyorum. Ama dogrusu bu degil içten içe biliyorum.
Neden peki? Biraz açsanızKardeslerim haric herkes göbegimi görüp kendi farketti. Teyzem dahil kimseye söylemedim. Paylasmayi cok uygun bulmuyorum.
Elbette öyle ama ne bileyim nereye kadar da saklanacak kiYakınların bildikten sonra paylaşmaya gerek var mı? Ben hiç bişey paylaşma taraftarı bı insan degilim( sosyal medya da) bana çok gereksiz geliyor. Herkes aynı duygularla okumayabilir.
Ay güzel sürpriz olmuş amaAbim bile yegeninin olacagini dogumdan 1 gun once ogrendi. O da 4 unite kan temin etmemiz gerekiyordu, ondan.
Son 1 hafta ayni evde kalmamiz disinda sorun yokAy güzel sürpriz olmuş ama
İçinizden geliyorsa paylaşın bence.. o günler geri gelmiyor. Ben tekrar hamile olmak isterdim meselaBenim paylaşacağım şöyle birşey. Bence olsa her zaman olur nereye kadar saklayacak insan ki :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?