merhaba angela42
bende seninle aynı durumdayım gelişimde sorun yok ama bu gün kalp atışlarımızın yavaş olduğunu söyledi.senin durumunuda bi değişiklik varmı merak ettim.
benim gebeligim düsük degerlerle basladi.12.gün 23.20 14.gün 48,40 yavas ilerliyo dediler.17.gün 134 eçikmisti.keseyi gördük ama bebegim gelismedi.11 haftadayken kürtaj olmak zorunda kaldim.
arkadaşalar cevaplarınız için teşekkür ederim.
angela şu an ne kadarlık hamilesin.kalp atışları ne kadar yani bana 100 ün altında dedi.seninde öylemi.. allah yardımcımız olsun ne diyeyim.ama dünden beri gecem gündüzüm zindan oldu.pazartesi benimde kontrolüm.inşallah güzel şeyler yazarız buraya..
ben cuma günü kontrole gittiğimde 8+4 tüm.8+0 ile 8+6 arası 9 haftalık demek oluyormuş.sen tama olarak ne kadarlıksın.akrabanınde bebeğinin kalp atışları yavaşmıymış.inşallah bzimde öyle olur..
transferden sonraki 12.gün degerlerim canim.genetik test ten sonra dondurulmuslarla yapilcak.saol canim dualarimiz kabul olsun hepimizin.
merhaba arkadaşlar olmadı size güzel şeyler yazmak isterdim ama malesef bebeğimin 2 hafta önce güm güm atan kalbi sessizce durdu..
çok üzgünüm çok canım yanıyor.çarşamba günü alacaklar benden ama şu haliyle bile içimde gezdirmeye razıyım ..
nasıl geçer bu sızı bilmiyorum..
allah sabır versin elif gerçekten yazdıklarınızı korku dolu bir bekleyişle okuyordum gerçekten çok üzüldüm bende cuma günü kontrole gideceğim yüreğim sıkışıyor düşündükçe rabbim hepimize sabır versin.meleklerin seni cennette bekliyor olacak canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?