melllleek Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2023 739 168 33 Cuma 21:49 Konu Sahibi Konu Sahibi nessnsrsn #21 denemeyedeger .!.: Çok teşekkür ederim inş aslında vajinada hpv çıkmadı popo bölgesinde siğil çıktı hpv diyorlar ama cinsellikle geçmemiş temasla geçmiş olabilir dediler. Makata da yakın değil çünkü nerden nasıl geldi bilmiyorum vallahi Genişletmek için tıkla... Allah iyiliğini versin balım işte başına gelecek okuduktan sonra önüne geçmiyorsun acaba kullandığın antibiyotikler felan mi yaptı ki
denemeyedeger .!.: Çok teşekkür ederim inş aslında vajinada hpv çıkmadı popo bölgesinde siğil çıktı hpv diyorlar ama cinsellikle geçmemiş temasla geçmiş olabilir dediler. Makata da yakın değil çünkü nerden nasıl geldi bilmiyorum vallahi Genişletmek için tıkla... Allah iyiliğini versin balım işte başına gelecek okuduktan sonra önüne geçmiyorsun acaba kullandığın antibiyotikler felan mi yaptı ki
D denemeyedeger Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2023 21 5 6 36 Cumartesi 20:52 Konu Sahibi Konu Sahibi nessnsrsn #22 melllleek .!.: Allah iyiliğini versin balım işte başına gelecek okuduktan sonra önüne geçmiyorsun acaba kullandığın antibiyotikler felan mi yaptı ki Genişletmek için tıkla... Öyle olacak olanın önüne geçilmiyor her şey olabilir bilemiyorum şuan
melllleek .!.: Allah iyiliğini versin balım işte başına gelecek okuduktan sonra önüne geçmiyorsun acaba kullandığın antibiyotikler felan mi yaptı ki Genişletmek için tıkla... Öyle olacak olanın önüne geçilmiyor her şey olabilir bilemiyorum şuan
melllleek Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2023 739 168 33 Dün 17:25 Konu Sahibi Konu Sahibi nessnsrsn #23 denemeyedeger .!.: Öyle olacak olanın önüne geçilmiyor her şey olabilir bilemiyorum şuan Genişletmek için tıkla... Rabbim iyiliğini versin balim
denemeyedeger .!.: Öyle olacak olanın önüne geçilmiyor her şey olabilir bilemiyorum şuan Genişletmek için tıkla... Rabbim iyiliğini versin balim