Hamileligim iki hafta geriden geliyor

zeyneptemiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
37
8
1
45
Arkadaşlar 8 haftalık hamile olmam gerek ama 6 haftalık gözüküyor biraz sorunlu çok üzgünüm böyle olup dogum yapan varmı acaba doktor bir hafta bekleyecegiz dedi

Tatlım hic sıkıntı yapma çünkü her şey olacağına varıyor kafanda kurma streslenme rahat ol böylesi bebeğin içinde daha iyi olur fakat olduda olmadı yani kalbi atmadı üzülmemeye çalış hayırlısı de geç diğer gelecek bebeğin için rahmin temizlenir ve 2 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin inşallah ... düşün ki 38. Haftada bebeğini kaybedenler var bebek doğuyor ve ölüyor rabbim korusun yani o yüzden herşeyin hayırlısı deyip tevekkül ve şükür etmek gerek..

Yani bir hafta sonra belli olur dedi gelişip gelişmeyecegi daha öncede düşük yapmıştım ondan biraz korkuttu böyle olup dogum yapan varmı acaba

Bnmde bta hcg sonucum 81 çıktı son adetim 12 eylul doktor ya daha cok kucuk yada dış gebelik diyip tekrar tahlil istedi sizce dış gebelikmidr:/

İlk basta bu onemlidir gelisim acisindan elbette ama benim hala 1 hafta geri gözüküyor doktor ultrasonla sat tutmaz normal dedi

Geç döllenme olmaz sanırım tam adet günümde kan testi yaptım yüksek çıkmıştı 4 haftalık gözüküyordu sonradan çok yavaş gelişti sanırım

Seninki tam olarak nasıl oldu kaç hafta geridendi şuan hamilemisin
Evet hamileyim mesela benim hesabıma göre yani SATA göre 7 haftalık dr.bakıyodu 6+1 diyodu moralim bozuluyodu dr.a sordum bebegin anne karnındaki pozisyonundanda kaynaklanabiliyomuş hatta ben aynı gün 2 dr.a usg.ye girdim sıkıntı yok dediler üzülme sende.şimdide bir hafta öne geçti bu bebekleri anlamak zor

İnşallah benimkide herşey normaldir açıkça çok umudum yok çok korkuyorum dua ediyorum

bnm kızım baslarda 10 gün geriden geliyordu,simdi tam haftasinda gorunuyor boyutlari oyuzden sakin 1 hafta icinde gelismiyor diye kurtaj derse dinleme baska doktora git.

bnm kızım baslarda 10 gün geriden geliyordu,simdi tam haftasinda gorunuyor boyutlari oyuzden sakin 1 hafta icinde gelismiyor diye kurtaj derse dinleme baska doktora git.
Bu hafta kontrolüm var gidicem ama olumsuz derse başka doktora gidicem profösör ya güveniyom sanki.inşallah benimkide seninki gibi yolunda gider sen kaç aylıksın şuan

Canım korkma insallah bi sıkıntı olmaz benim kızimında kalca bölgesi 2 hafta geriydi ama cok sükur hicbisey olmadi simdi 7 yasinda

Geç döllenmedir, benimde öyleydi, şimdi 2 hafta önde gidiyor boy kilo gelişimi, kafana takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…