- 19 Ekim 2016
- 37
- 8
- 1
- 45
- Konu Sahibi zeyneptemiz
-
Seninki tam olarak nasıl oldu kaç hafta geridendi şuan hamilemisinDr.sıkıntı olur dedimi canım benimde öyleydi başlarda sat.la usg uyuşmuyodu
Evet hamileyim mesela benim hesabıma göre yani SATA göre 7 haftalık dr.bakıyodu 6+1 diyodu moralim bozuluyodu dr.a sordum bebegin anne karnındaki pozisyonundanda kaynaklanabiliyomuş hatta ben aynı gün 2 dr.a usg.ye girdim sıkıntı yok dediler üzülme sende.şimdide bir hafta öne geçti bu bebekleri anlamak zorSeninki tam olarak nasıl oldu kaç hafta geridendi şuan hamilemisin
Betan yavaş ilerlerse dış gebelikten şüpheleniyo dr.lar inşallah degildir rahmine yerleşir bebeginBnmde bta hcg sonucum 81 çıktı son adetim 12 eylul doktor ya daha cok kucuk yada dış gebelik diyip tekrar tahlil istedi sizce dış gebelikmidr:/
İnşallah benimkide herşey normaldir açıkça çok umudum yok çok korkuyorum dua ediyorumEvet hamileyim mesela benim hesabıma göre yani SATA göre 7 haftalık dr.bakıyodu 6+1 diyodu moralim bozuluyodu dr.a sordum bebegin anne karnındaki pozisyonundanda kaynaklanabiliyomuş hatta ben aynı gün 2 dr.a usg.ye girdim sıkıntı yok dediler üzülme sende.şimdide bir hafta öne geçti bu bebekleri anlamak zor
Umudum yok deme canım tevekkül et Rabbime bırak başka dr.a gitseydin keşke o ne diyecekİnşallah benimkide herşey normaldir açıkça çok umudum yok çok korkuyorum dua ediyorum
Çok inançlıyım ama üzüntüden çaresizlikten ne yapcam bilmiyorum. Bu hafta içi sonkez bu doktoruma gidim sonra başka doktora gidicem doktorum profosör güveniyorum ama yinede başka doktorada gidicemUmudum yok deme canım tevekkül et Rabbime bırak başka dr.a gitseydin keşke o ne diyecek
Bu hafta kontrolüm var gidicem ama olumsuz derse başka doktora gidicem profösör ya güveniyom sanki.inşallah benimkide seninki gibi yolunda gider sen kaç aylıksın şuanbnm kızım baslarda 10 gün geriden geliyordu,simdi tam haftasinda gorunuyor boyutlari oyuzden sakin 1 hafta icinde gelismiyor diye kurtaj derse dinleme baska doktora git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?