- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi zeyneptemiz
-
bana da ileride demişlerdi ve adet tarihimi bir hafta ileri alıp güncellemişlerdi, cihazlarında da eminlerdi ama sonuçta teknolojikalet işte, birinde ileride çıkarsın diğerinde gerideArkadaşlar 8 haftalık hamile olmam gerek ama 6 haftalık gözüküyor biraz sorunlu çok üzgünüm böyle olup dogum yapan varmı acaba doktor bir hafta bekleyecegiz dedi
Amin cnmAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Bebeğin anne rahmindeki buyume hizina gore sanirim bu durumArkadaşlar 8 haftalık hamile olmam gerek ama 6 haftalık gözüküyor biraz sorunlu çok üzgünüm böyle olup dogum yapan varmı acaba doktor bir hafta bekleyecegiz dedi
İnş cnm benimkide herşey normaldirDoktorlara bakmayın onlara kalsa bebeğimde gelişim geriliği vardı hatta aldırmayı bile teklif ettiler. Sapasağlam doğdu çok şükür. Önceleri hep geriden geliyor dediler doğuma yakında hem önde dediler. Hamileliğinizin tadını çıkarın aldırış etmeyin
İnş cnm saglıkla olsunda farketmezBebeğin anne rahmindeki buyume hizina gore sanirim bu durum
Bir arkadasimin da bir hafta ilerideydi boyu ve kilosu ama kiz 40.haftada dogum yapti yani bunu takmayın belli ki narin bir bebeğin olacak hatta buyuk ihtimal kız :)
Biraz rahatladım umarım herşey yolunda giderDoktorlara bakmayın onlara kalsa bebeğimde gelişim geriliği vardı hatta aldırmayı bile teklif ettiler. Sapasağlam doğdu çok şükür. Önceleri hep geriden geliyor dediler doğuma yakında hem önde dediler. Hamileliğinizin tadını çıkarın aldırış etmeyin
Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin banada nasip etsin inş dua edin8 aylikAllah nasip ederse 1 ay kaldi doguma
Ama ben tam gününde kan testi yaptım degerlerim yüksek çıktı 4 haftalık gözüküyordu sanki sonradan gelişme yavaşladıBenimki geçen aya kadar 12 gün geriden geliyordu geç döllenmeydi yani.
Bu ay yetişti.
Şuan kaç aylık oldu sizinkiBenimki geçen aya kadar 12 gün geriden geliyordu geç döllenmeydi yani.
Bu ay yetişti.
Sagol cnm tüm arkadaşlardan dua bekliyorumgeç döllenmedir büyük ihtimalle istersen başka doktora git istersen içini ferah tut inan her şey olacağına varıyor yıpratma kendini...
Siz şuan kaç aylıksınız kaç haftalıkken gerideydiBenimki geçen aya kadar 12 gün geriden geliyordu geç döllenmeydi yani.
Bu ay yetişti.
En başindan beri gerideydi usg gelişimiyle sat uymuyodu birbirine. 25 hftlik hamileyim 6 aylik yani, ama daha geçen ay sat e yetişti.Siz şuan kaç aylıksınız kaç haftalıkken gerideydi
Başınız sağolsun , genetik bi problemi filan vardı belki , başından beri sıkıntılı gitmişİnşallah tutunur bebeğin cnm. Böyle olup da bebeğini sağlıkla kucagina alan cok.
Benim çok karışık bir durumdu bebek 9 haftalık kese 7 haftalık görünüyor du.baştan böyle gitti ve devam etti. Bebeğim hiç rahat edemedi malesef. 20haftalık doğum yaptımkaybettim kızımı.
Şuan kaç aylık oldu sizinki[/QUOTE
Geçen hafta gittigimde 6 haftalıktı bu hafta içide gidecegim bakalıminş hayırlı haberler alırım.sizinki kaç haftalıkken geriden geliyordu şuan kaç aylık
Çok üzüldüm cnm rabbim kimseye bu acıları yaşaatmasın yaşayan anca bilir inş yeniden saglıkla rabbim nasip ederİnşallah tutunur bebeğin cnm. Böyle olup da bebeğini sağlıkla kucagina alan cok.
Benim çok karışık bir durumdu bebek 9 haftalık kese 7 haftalık görünüyor du.baştan böyle gitti ve devam etti. Bebeğim hiç rahat edemedi malesef. 20haftalık doğum yaptımkaybettim kızımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?