Hamileligim iki hafta geriden geliyor

Arkadaşlar 8 haftalık hamile olmam gerek ama 6 haftalık gözüküyor biraz sorunlu çok üzgünüm böyle olup dogum yapan varmı acaba doktor bir hafta bekleyecegiz dedi
bana da ileride demişlerdi ve adet tarihimi bir hafta ileri alıp güncellemişlerdi, cihazlarında da eminlerdi ama sonuçta teknolojikalet işte, birinde ileride çıkarsın diğerinde geride

Oğlumda hep iki hafta önde idi, gebeliğimin son ayı çok yoruldum Bi hafta geri düşmüştü. Bu ileri gerilik bebeğin ortalama boy ve kilosuna göre hesaplanıyor. Şu an beslenmenize dikkat edin.

Arkadaşlar 8 haftalık hamile olmam gerek ama 6 haftalık gözüküyor biraz sorunlu çok üzgünüm böyle olup dogum yapan varmı acaba doktor bir hafta bekleyecegiz dedi
Bebeğin anne rahmindeki buyume hizina gore sanirim bu durum
Bir arkadasimin da bir hafta ilerideydi boyu ve kilosu ama kiz 40.haftada dogum yapti yani bunu takmayın belli ki narin bir bebeğin olacak hatta buyuk ihtimal kız :)

İnş cnm benimkide herşey normaldir

Biraz rahatladım umarım herşey yolunda gider

geç döllenmedir büyük ihtimalle istersen başka doktora git istersen içini ferah tut inan her şey olacağına varıyor yıpratma kendini...

Siz şuan kaç aylıksınız kaç haftalıkken gerideydi
En başindan beri gerideydi usg gelişimiyle sat uymuyodu birbirine. 25 hftlik hamileyim 6 aylik yani, ama daha geçen ay sat e yetişti.
Sen canini skma bu tarz şeyler olabiliyor. Birden gerileme de olabilir önden de gidebilir. Olağan durumlar canim.

İnşallah tutunur bebeğin cnm. Böyle olup da bebeğini sağlıkla kucagina alan cok.
Benim çok karışık bir durumdu bebek 9 haftalık kese 7 haftalık görünüyor du.baştan böyle gitti ve devam etti. Bebeğim hiç rahat edemedi malesef. 20haftalık doğum yaptım kaybettim kızımı.

Geç döllenme olmuş olabilir canınızı sıkacak bi durum degil bildigim kadariyla ama yinede doktorunuzla görüsün iciniz rahat etsin cunku hamilelikte stres olumsuz sonuclara neden olabilir.

Normal. Sadece simdi degil ileriki haftalarda da uyumsuz olabilir. Usg olcumune gore degisiyor. Ayni gun 3 farkli doktor ( kanama olmustu doktor doktor gezdim evet) farkli olcup farkli soylemisti gununu. Doktorlara cok kulak asma felaket tellali gibiler.

Başınız sağolsun , genetik bi problemi filan vardı belki , başından beri sıkıntılı gitmiş
Ben de adetin son günü hamile kalmıştım, doktor bazen nadir de olsa olabilir dedi,12 haftada 10 görünüyordu düşükle sonuçlandı, sağlıklı değilmiş demekki

Çok üzüldüm cnm rabbim kimseye bu acıları yaşaatmasın yaşayan anca bilir inş yeniden saglıkla rabbim nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…