Hamileligim iki hafta geriden geliyor

Öyle söylemesi kolayda insan bazen duygularına hakim olamıyor cnm ben daha öncede 3 defa yaşadım çok korkuyorum dua edin bana psikolojim çok bozuk

Bana da aynı şeyi söylemişti doktor 8 haftalıkken. Normal bi durummuş. Canınızı sıkmayın,dua edin. Düşünmemeye çalışın.

İnşallah herşey normaldir o kadar çok dua ediyorum ki anlatamam
Stres daha kötü etkiler bebeği de sizi de unutmayın. Ben de ilk doktoe böyle dediğinde çok üzülmüştüm,öncesinde düşüğüm vardı yine. Ama kk ya sorunca rahatlamıştım. Biçok kişinin yaşadığı bir durummuş yani. Rahatlamaya çalışın

Benim de öyle su an ama herşey yolunda hatta bir iki gün öne attı. Daha önceki düşüğünden sonra kan pıhtılaşması var mi diye baktırdın mi? Kan pıhtılaşması var ben de iğne kullanıyorum mesela su an. Daha önce bor düşüğüm var benimde.

Öyle söylemesi kolayda insan bazen duygularına hakim olamıyor cnm ben daha öncede 3 defa yaşadım çok korkuyorum dua edin bana psikolojim çok bozuk
Haklisin bende bir kere yaşadım o duyguyu bilirim ama elden bir şey gelmiyor üstelik stres gerçekten bebeği çok etkiliyor ki ben ilk bebeğimi yoğun is stresi ve çalışmaktan kaybettim

Kan pihtilasmasi testi yaptırın araştırın ve yaptırın kesinlikle eğer pihtilasman varsa bebeğin gelişimi geriden gelir bu testi kesinlikle yaptirin

Bende kan pıhtılaşması yoktu yinede igne ve koraspin kullandım ama karnımda kan biriktigi için onları kesti şimdi

Öncelikle hayırlısı olsun, kalp atışını duydunuz mu?
1 hafta çok ciddi bir fark değil,sonradan kapanabiliyor hatta ileri bile atıyor.
Daha önce düşüğünüz olduğu için, doktorunuzun en kötüyü düşünmesi normal.
Elinizde değil biliyorum ama stres yapmamaya çalışın.

Benimki geçen aya kadar 12 gün geriden geliyordu geç döllenmeydi yani.
Bu ay yetişti.

Doktorlara bakmayın onlara kalsa bebeğimde gelişim geriliği vardı hatta aldırmayı bile teklif ettiler. Sapasağlam doğdu çok şükür. Önceleri hep geriden geliyor dediler doğuma yakında hem önde dediler. Hamileliğinizin tadını çıkarın aldırış etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…