- 19 Ekim 2016
- 37
- 8
- 1
- 45
- Konu Sahibi zeyneptemiz
-
Öyle söylemesi kolayda insan bazen duygularına hakim olamıyor cnm ben daha öncede 3 defa yaşadım çok korkuyorum dua edin bana psikolojim çok bozukTatlım hic sıkıntı yapma çünkü her şey olacağına varıyor kafanda kurma streslenme rahat ol böylesi bebeğin içinde daha iyi olur fakat olduda olmadı yani kalbi atmadı üzülmemeye çalış hayırlısı de geç diğer gelecek bebeğin için rahmin temizlenir ve 2 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin inşallah ... düşün ki 38. Haftada bebeğini kaybedenler var bebek doğuyor ve ölüyor rabbim korusun yani o yüzden herşeyin hayırlısı deyip tevekkül ve şükür etmek gerek..
İnşallah öyledir cnm ama benim tam günümde kan testi yapmıştım degerlerim yüksek çıkmıştı 4 haftalık çıkmıştı sonradan gelişmi yavaşladı sanki bana dua edinGeç döllenmedir, benimde öyleydi, şimdi 2 hafta önde gidiyor boy kilo gelişimi, kafana takma.
İnşallah herşey normaldir o kadar çok dua ediyorum ki anlatamamBana da aynı şeyi söylemişti doktor 8 haftalıkken. Normal bi durummuş. Canınızı sıkmayın,dua edin. Düşünmemeye çalışın.
Stres daha kötü etkiler bebeği de sizi de unutmayın. Ben de ilk doktoe böyle dediğinde çok üzülmüştüm,öncesinde düşüğüm vardı yine. Ama kk ya sorunca rahatlamıştım. Biçok kişinin yaşadığı bir durummuş yani. Rahatlamaya çalışınİnşallah herşey normaldir o kadar çok dua ediyorum ki anlatamam
Haklisin bende bir kere yaşadım o duyguyu bilirim ama elden bir şey gelmiyor üstelik stres gerçekten bebeği çok etkiliyor ki ben ilk bebeğimi yoğun is stresi ve çalışmaktan kaybettimÖyle söylemesi kolayda insan bazen duygularına hakim olamıyor cnm ben daha öncede 3 defa yaşadım çok korkuyorum dua edin bana psikolojim çok bozuk
Yaptım yok pıhtılaşma kan sulandırıcılar kullanıyorum zatenKan pihtilasmasi testi yaptırın araştırın ve yaptırın kesinlikle eğer pihtilasman varsa bebeğin gelişimi geriden gelir bu testi kesinlikle yaptirin
Gidicem hafta içibaşka bir doktora daha gitsen cnm
Bende kan pıhtılaşması yoktu yinede igne ve koraspin kullandım ama karnımda kan biriktigi için onları kesti şimdiBenim de öyle su an ama herşey yolunda hatta bir iki gün öne attı. Daha önceki düşüğünden sonra kan pıhtılaşması var mi diye baktırdın mi? Kan pıhtılaşması var ben de iğne kullanıyorum mesela su an. Daha önce bor düşüğüm var benimde.
Bu hafta kontrolüm var gidicem ama olumsuz derse başka doktora gidicem profösör ya güveniyom sanki.inşallah benimkide seninki gibi yolunda gider sen kaç aylıksın şuan
Amin cnm dua edinAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Amin cnm inşallahAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Geç dollenme olabilir bence başka bir doktora gitmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?