Hamileligim karin agrisi ve sorumsuz koca!!!

Annesibebisleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
424
306
33
34
kizlar daha sabah sorumsuz kocam var diye yazmistim.
Mactan geldikten sonra, oglumuzla vakit gecirdi. Benim bir haftadir karnim sertlesiyor ve nefes nefese kaliyorum. Az once de karnima belime bacagima sancilar girdi. Biz 3 kardesiz 3umuzde 6 aylikken annemin suyunu patlatmisiz dogmak istemisiz. Annemde doktorunu ara soyle dedi ne olur ne olmaz aradim doktor gel dedi. Sorumsuz kocam yarin sabah gideriz ben uyicam aksam calisicam dedi, bende ozaman aksam gitme dedim ( buyuk fabrikada calisiyor asla hastalik fln yapmaz bi geceden sorun olmaz) bana senin amacin beni evdw tutmak dedi.. Ben bebegimin derdindeyim o neyi dusunuyorr. Simdi oglumla yatti uyuyor kizlar deliricem gercekten..

Kocayla ilgili kısmı bilemicem de. Kendini cok yoruyorsan ondan bu agrilar artiyordur. Cok olmadığı surece bu kasilmalarin cok onemi yok. Benim ikinci gebeligim,ilkinde de olmustu hep,bunda da oluyor. Cok olmadigi surece normal bir surec bu.

Mactan geldikten sonra, oglumuzla vakit gecirdi. Benim bir haftadir karnim sertlesiyor ve nefes nefese kaliyorum. Az once de karnima belime bacagima sancilar girdi. Biz 3 kardesiz 3umuzde 6 aylikken annemin suyunu patlatmisiz dogmak istemisiz. Annemde doktorunu ara soyle dedi ne olur ne olmaz aradim doktor gel dedi. Sorumsuz kocam yarin sabah gideriz ben uyicam aksam calisicam dedi, bende ozaman aksam gitme dedim ( buyuk fabrikada calisiyor asla hastalik fln yapmaz bi geceden sorun olmaz) bana senin amacin beni evdw tutmak dedi.. Ben bebegimin derdindeyim o neyi dusunuyorr. Simdi oglumla yatti uyuyor kizlar deliricem gercekten..
öbür konunda da aynı şeylerden bahsetmişsin aynı içerikte 2 konu açmak yasak

onda sordum bunda da sorayım bu sorumsuz eş babaya neden 2.çocuk?

bu arada o götürmüyorsa ailenden birileri ara onlar gelsin götürsün bebeğe bir şey olmasın

Bu kadar ilgisiz zamansiz bir adama 2. cocuk neden?
Strestendir bence gerci ikinci hamileligin zaten sen kendini daha iyi bilirsin
sikma tatli canini duzelir insallah kocan..

Back
X