hamileliğim Ne zaman belli olur?

Mavimilenam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2021
384
130
53
26
merhabalar kızlar 29.09.2021 son adet tarihim biz yumurtlama dönemlerimizi değerlendirdik dün gece mide bulantısı yaşadım üstüne birde onun sabahına sabah kahvaltı yapamayan ben canım çikolatalı pasta istedi sabahın köründe pasta yedim normal gelmedi bana ama hamileysem ki öyle hissediyorum ne zaman belli olur ne zaman kan testi ve idrar testi yapmalıyım ?

merhabalar kızlar 29.09.2021 son adet tarihim biz yumurtlama dönemlerimizi değerlendirdik dün gece mide bulantısı yaşadım üstüne birde onun sabahına sabah kahvaltı yapamayan ben canım çikolatalı pasta istedi sabahın köründe pasta yedim normal gelmedi bana ama hamileysem ki öyle hissediyorum ne zaman belli olur ne zaman kan testi ve idrar testi yapmalıyım ?
Öncelikle hayırlısı olsun canım, bende adetten 5 gün önce öğrendim gebe olduğumu kaset tipi testte çıktı hemen, sende dene bakalım çıkmazsa üzülme bazı kadınların adet tarihi geçmeyene kadar çıkmıyor

Öncelikle hayırlısı olsun canım, bende adetten 5 gün önce öğrendim gebe olduğumu kaset tipi testte çıktı hemen, sende dene bakalım çıkmazsa üzülme bazı kadınların adet tarihi geçmeyene kadar çıkmıyor
Normal şartlarda olduysa belli olur mu benim 6 gün var adetime

Normal şartlarda olduysa belli olur mu benim 6 gün var adetimeya

Göbeğimi sol tarafı daha şiş gibi gözüküyor birde bilmiyorum normalden farklıyım test dün yapmıştım yoktu bir bakar mısın

Eklentiler

• 20211020_131942.webp
    20211020_131942.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 47
İnternetten baktığım kadarıyla bu test çok güvenilir değilmiş bilemedim ya çok kararsızım

Test negatif bir kaç gün bekleyin bata kaç gün var

4-5 gün önce erken gebelik testi sonuç verir .hamileliğin belirtisi olmaz ilk başlarda henüz hormon seviyesi yükselmediği için.

Yazdiklariniz bana belirti gibi gelmedi. Gecikince test yapmaniz daha dogru sonuç verecektir.

Normal şartlarda olduysa belli olur mu benim 6 gün var adetime
Bence yarın veya haftasonu erken gebelik testi yapmalısın artık yavaş yavaş belli olmaya başlar 3 hafta geçmiş

Predictor erken gebelik testi aldım son adet başlangıç tarihim 29.09.2021 sizce testi yapayım mı bugün ? yoksa bekliyim mi

Back
X