- 18 Eylül 2021
- 384
- 130
- 53
- 26
- Konu Sahibi Mavimilenam
-
Öncelikle hayırlısı olsun canım, bende adetten 5 gün önce öğrendim gebe olduğumu kaset tipi testte çıktı hemen, sende dene bakalım çıkmazsa üzülme bazı kadınların adet tarihi geçmeyene kadar çıkmıyormerhabalar kızlar 29.09.2021 son adet tarihim biz yumurtlama dönemlerimizi değerlendirdik dün gece mide bulantısı yaşadım üstüne birde onun sabahına sabah kahvaltı yapamayan ben canım çikolatalı pasta istedi sabahın köründe pasta yedim normal gelmedi bana ama hamileysem ki öyle hissediyorum ne zaman belli olur ne zaman kan testi ve idrar testi yapmalıyım ?
Normal şartlarda olduysa belli olur mu benim 6 gün var adetimeÖncelikle hayırlısı olsun canım, bende adetten 5 gün önce öğrendim gebe olduğumu kaset tipi testte çıktı hemen, sende dene bakalım çıkmazsa üzülme bazı kadınların adet tarihi geçmeyene kadar çıkmıyor
Evet belli olur %50 kadınların erken belli oluyorNormal şartlarda olduysa belli olur mu benim 6 gün var adetime
Normal şartlarda olduysa belli olur mu benim 6 gün var adetimeya
merhabalar kızlar 29.09.2021 son adet tarihim biz yumurtlama dönemlerimizi değerlendirdik dün gece mide bulantısı yaşadım üstüne birde onun sabahına sabah kahvaltı yapamayan ben canım çikolatalı pasta istedi sabahın köründe pasta yedim normal gelmedi bana ama hamileysem ki öyle hissediyorum ne zaman belli olur ne zaman kan testi ve idrar testi yapmalıyım ?
Yaparsan testi yazNormal şartlarda olduysa belli olur mu benim 6 gün var adetime
6 gün varTest negatif bir kaç gün bekleyin bata kaç gün var
Erken varsa da bu testle çıkmaz6 gün var
Bence yarın veya haftasonu erken gebelik testi yapmalısın artık yavaş yavaş belli olmaya başlar 3 hafta geçmişNormal şartlarda olduysa belli olur mu benim 6 gün var adetime
Bı ihtimal çıkabilir canım. Fakat adetten en az iki gün önce daha iyi olurPredictor erken gebelik testi aldım son adet başlangıç tarihim 29.09.2021 sizce testi yapayım mı bugün ? yoksa bekliyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?