Hamileliğim ve saçma utanmam

Aslında tüm bu hislerimin temelinde evliligimdeki problemler yatıyor ve bu problemleri çözememem...

Eşim benim geçmişimi bile bile yanı geçmişteki deli dolu hayatımı bile bile benimle evlendi ama şimdi bunlar dünyanın en büyük sorunu... bu yüzden işitmediğim hakaret kalmadi. Aileme açamıyorum ona hak verecekler diye ama sorunlarım olduğunu biliyorlar. Ailemi cok seviyorum ama beni hiç bir zaman anlayamadılar.
bence siz bunları dert etmeyin. Daha ciddi elle tutulur sorunlarınız varken bu gibi düşünceler sizi asıl sorunlardan uzaklaştırıyor. Öncelikle eşinizle aranızdaki problemleri çözmek için adım atın. Bebek sürpriz mi oldu bu arada. Yani eşle problem varken bebek düşüncesi kimden geldi? Bu psikolojiyle hamilelik süreci zaten tek başına ağırken nasıl geçecek? Bakın şimdiden zahiri sorunları dert etmeye başlamışsınız. Yapmayın.

bence siz bunları dert etmeyin. Daha ciddi elle tutulur sorunlarınız varken bu gibi düşünceler sizi asıl sorunlardan uzaklaştırıyor. Öncelikle eşinizle aranızdaki problemleri çözmek için adım atın. Bebek sürpriz mi oldu bu arada. Yani eşle problem varken bebek düşüncesi kimden geldi? Bu psikolojiyle hamilelik süreci zaten tek başına ağırken nasıl geçecek? Bakın şimdiden zahiri sorunları dert etmeye başlamışsınız. Yapmayın.
Bebek benim istwgim esiminde ama ben bebeği dert etmiyorum o bana ömürlük yoldaş sadece ayrılmak zorunda kalırsam beni kimsenin anlamaması zorluyor. Belki hormonlardandir teşekkür ederim haklısınız

Bilmiyorum belki de utanmadan ziyade sinir olmam, evliligimdeki huzursuzluğumu önemsemeyip çocuk olunca koca benle iyi olacak saçmalığını düşünmeleri. Cok karışık.
bence siz ailenize degil kendinize kizginsiniz. Bu sorunları gore gore gebe kaldığınız icin kendinizden utaniyorsunuz gibi.

bence siz ailenize degil kendinize kizginsiniz. Bu sorunları gore gore gebe kaldığınız icin kendinizden utaniyorsunuz gibi.
Hayır Bebek benim icin sorun değil sadece Eşimin hayati zorlaştırmasi beni herseye öfkelendiriyor sanırım. Belki de kendime kızgınım istediğim adımları atma cesaretim olmadıgından

Haklısın. Onların Mutlu olmaları beni cok mutlu ediyor ama benim mutsuzluğuma katlanmam gerektiğini düşünmeleri beni çok üzüyor. Her evlilikte sorun olur ama sonsuza dek sorun olsa da sabret diyorlar ya iste bu beni hep yanlız olmay itti. Kız evlat evlendir kurtul mantıgi beni daha da ters olmaya itti...
Daha çok boşanıp yanımıza gelmesin el bize güler diye düşnüyorlar bence. Sorunlarınız inşallah düzelir.

Aslında korkum yok sadece gerginim eşimle problemlerimi anlamak istemeyecekler ve hamile olmam onlar icin yeterli güya adam böyle eve bağlanacak. Ama sorunlarım onları pek ilgilendirmeyecek bunlar beni sinir ediyor iste
Sorunların seni de ilgilendirmemiş ki, hamile kalmışsın.
Ailenin anlamak istememesi , hamile olman onlar için elbetteki yeterli sebep.
Ben bile diyorum bak, ciddi sorunlar olsaydı , eşini sevmeseydi bebek yapmazdı herhalde diye.

Eşinden şikayetçi olduğun halde, hamile kaldığın için ailen kaale almaz , gayet normal.

Back
X