Hamileliğim ve Zor Dönemim

Hamilesiniz hormonlarınız farklı çalışıyor ancak şunu bilin ki hasta olan eşiniz sizin hamileliğiniz bir hastalık değil. Hormonlar yüzünden takılıyorsunuz. Böyle olması gerekiyormuş yapabilecek birşey yok stres yapmayın çok

Ben kotu bisey sezmedim acikcasi.saglikciyim.bahsettiginiz ameliyatlar kolay glrunsede hayat kalitesini dusurur.yurumede zorluk agri sizi.zor bir donemden geciyor bazen acaba boyle mi kalacagim (yurumekte ve harekette kisitlilik)diye dusunuyordur.kendi ihtiyaclarini kendin karsila dememis.altin bozdururz bence gayet makul bisey.eger raporu uzarsa maddi anlamda sarsilacagini dusunmus olabilir dogal olarak.
Sizde haklisiniz ilgi bekliyorsunuz ama su an bence onunda bu ilgiye ihtiyaci var.yan yana geldiginizde bunlar gececektir daha sakin ve sabirli olun derim.

Birde eger ozelde olduysa bu ameliyati ciddi paralar dokmustur fizik vs.capraz bag 2 ay degnekle geliyorlardi fizige (bir donem calismistim).kendini boyle hissetmesi cok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…