Hamileliğim ve Zor Dönemim

İşte bu yüzden yardım almalısınız
Aslında hepimizin düzenli olarak buna ihtiyacı var
Ama şöyle düşünün her karanlık gecenin sabahında güneş doğuyor.
Evet zor bir süreç ama geçecek sonrasında daha güzel günler geleceğine inanın.

Bence tüm bunlarda bile olumlu şeyler var hayatınızda
Bir işiniz var
Maddi kaygınız yok
Hamilesiniz ki insanlar buna sahip olmak için çok çabalıyor.

Rahmetli annem hep şunu derdi her zaman sahip olduklarını düşün ve mutlu ol

Emin olun tüm bunlar bir süreç ve geçecek

Siz ne kadar tatlı bir insansınız. Terapiye tekrar başlasam sanırım benim için iyi olacak gibi. Annenize rahmet diliyorum, başınız sağ olsun. Ne güzel demiş, ben de inanın öyle yaşayan bir insandın ama 2022 kırılma noktam oldu, babamın vefatı. Sonrasında da artık hiçbir şeyi o kafayla karşılayamamaya başladım. Güzel kalbiniz ve dilekleriniz için teşekkür ederim.

Ben bir süre kendimi psikolojik açıdan korumaya alma kararım aldım. Minimum iletişimle veya iletişimsiz günlerimi geçirmeyi düşünüyorum.
Eşiniz normalde de psikolojik olarak dayanıksız ve zayıf biri mıdır hami olur ya bazı erkekler gripolur kanser gibi davranır falan prenses mıdır yani
Ayrıca sakat kalma ihtimali vs bunlar önüm tahmini veya yorumu mu yoksa gerçekten bir doktor bunu ona söylemiş mi

Diğer yandan iletişim ile ilgili aldığınız karar çok doğru onceliginiz evladınız olsun Rabbim yardımcınız olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin kuzum amin

Normalde hasta olduğunda falan evet çok dillendirir, baktığında çok dayanıklı olduğunu söyler ama bence hayır değil. Prenses gibi her şeyi ayağına isteyen bir tip de değildir gerçi. Kayınvalidem ile konuştum, psikolojisinin iyi olmadığını ve yardım alması gerektiğini söyledim. Endişeleniyorum onun için dedim. O da benimle aynı fikirde. Psikiyatra gitmesi için ikna edeceğini, gözümün arkada kalmaması gerektiğini söyledi. Destekleyici biridir zaten. Ama ben kendisiyle diyalog kurma isteğimi kaybettim. Yazmış bugün normal bir şekilde, günaydın güzelim, nasılsın, napıyorsun falan gibi. Normal cevap verdim, çok bir şey yazmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…