Hamileliğim zehir oldu

Elbet allaha havale edin ama lutfen ona bir daha boyle cümleler sarf edecek cesareti vermeyin. Siz hamilelikten once calisiyor muydunuz
Ben tavrimi aldim ona zaten ama bana hala alttan almami bekleme artik benden dedi . bende onu bekleyecek kadar umursamiyorum bile artik dedi .. Galiba kopuyoruz tamamen

Kusura bakma da sen de evine bi bisküvi bile alamayan adamdan ne cesaret çocuk yapıyosun.Çalışmayıp el adamının eline bakarsan olacağı da bu yani bu yüzden burda yırtınıyoruz kadının maddi özgürlüğü olmalı diye...Yazık boşanamazsın da susup oturacaksın...

Ben onceden çalışıyordum ve bilmiyordum boyle olduğunu yargilamak yerine anlamaya calissaniz keske. Hamileligim riskliydi mecbur istifa ettim ayrica .

Bu adama söyleyecek kelime bulamıyorum,canım sen bebegin için sağlam dur,gerekirse biraz evden ayrıl,böyle adamları arada sarsmak gerekiyor......

Ay allah cocugunuzu size bagislasin kocaniz olacak insan musvettesini de islah etsin kusura bakmayin bebeğinizin babasina biraz saydirdim ama saydirilmayacak gibi degil bana kalırsa hicbir sekilde konuşmayın ama hicbir sekilde suratına dahi bakmayın bir ihtiyaciniz oldugunda kv soylersiniz en kötü

Kv var diye gitmiyorum su an onla bende gidecegim

stratejik davran.
kavga etme...
kv yaninda.bunun simdilik degerini bil...
para altin ne bulursan tirtikla...
eger yine ayni seyi yaparsa sessizce kalkar taxiye atlarsin...
kapıdan cikarkende bak ben nasıl senin paranla bisküvi alaçam dersin. boşanma dilekçesi eve uçunca anlar mal herif

Ayy oha ya, ben de dedim 3-5 liralık bisküvi için bu kadar delirdiyse herhalde işten falan atıldı iş bulamıyor .adam polis maaşı belli düzenli. Çok borcunu bile olsa bir paket bisküvi alabilir. Doğumda falan ne yapacak acaba bu masraf işini bebek olunca vs. Allah kolaylık versin sana burnunu sürt,baştan yola geldi geldi.yoksa hep bu kafayla gider

Peki sizce ailemin yanina gitmeli miyim ailem marasta ben İstanbul dayim gidersem dogumdan sonraya kadar dönemem

Hayvan herif, elinden gelse acikmamak icin s*çmayacak masraf olmasin diye...

bir sey alinacaksa alinir , hayatinda kac kere biskuvili pasta yapmis kac paket gidecegini nereden biliyor da buna kendisi karar veriyor...

böyle adamlar hic bir sey hak etmiyor...
ne iyi bir eş, ne evlat sahibi olmayi nede insan yerine konmayi...
köpek muamelesi yapacaksin insan gibi davranmayacaksin olacak bitecek...

Aşk diyorsunuzda iki göze bir burna mı bu aşk karakterini hiçmi fark etmediniz

Peki sizce ailemin yanina gitmeli miyim ailem marasta ben İstanbul dayim gidersem dogumdan sonraya kadar dönemem
Canım ben olsam gitmem,her kavgada aileye gidince iyice lackalasiyor.7 yıl oldu ben evleneli 3 çocuğum var tartışmamız vs oldu tabi ama bu derece değildi. Ama ben ailemin yanına gitsem işin rengi değişirdi. Eşini aileni sen tanıyorsun o yüzden bu kararı sen ver.esin konuşmaya açık bı topar önce konuşmayı düzeltmeyi dene. UJn ayrılıkta araya iyice soğukluk girebilir,dönüşte bebekle hayat zaten bı tık daha zor olacak.en iyi kararı sen vereceksin yine

Aşk diyorsunuzda iki göze bir burna mı bu aşk karakterini hiçmi fark etmediniz
Çalışıyordum onceden ve hic farketmedim hatta özenilen bit evliligimiz vardi 1 yildan sonra hamile kaldım zaten. Ve su an yeni görüyorum bunlari

Bence başbaşayken kayınvalidenize ne var ne yoksa anlatın.anne ailemin yanına gidersem bu iş kötü olur.buradada kalamam.sen al götür beni size deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…