- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
- Konu Sahibi Findikkiran
-
Ben tavrimi aldim ona zaten ama bana hala alttan almami bekleme artik benden dedi . bende onu bekleyecek kadar umursamiyorum bile artik dedi .. Galiba kopuyoruz tamamenElbet allaha havale edin ama lutfen ona bir daha boyle cümleler sarf edecek cesareti vermeyin. Siz hamilelikten once calisiyor muydunuz
Ben onceden çalışıyordum ve bilmiyordum boyle olduğunu yargilamak yerine anlamaya calissaniz keske. Hamileligim riskliydi mecbur istifa ettim ayrica .Kusura bakma da sen de evine bi bisküvi bile alamayan adamdan ne cesaret çocuk yapıyosun.Çalışmayıp el adamının eline bakarsan olacağı da bu yani bu yüzden burda yırtınıyoruz kadının maddi özgürlüğü olmalı diye...Yazık boşanamazsın da susup oturacaksın...
Kv var diye gitmiyorum su an onla bende gidecegimBir liralik petibor icinmi cikti bu olaylar.
Kayinvalidene helal olsun eger evi terketmeyeceksen kayinvaliden doguma kadar yaninda kalsin hatta dogumdan sonrada.
Kocan olacak kisi bebege ek mama takviyesi gerekirse seni suclar sutun yok diye mamasiz kalir bebek yaninda olsun birileri.
Peki sizce ailemin yanina gitmeli miyim ailem marasta ben İstanbul dayim gidersem dogumdan sonraya kadar dönememAyy oha ya, ben de dedim 3-5 liralık bisküvi için bu kadar delirdiyse herhalde işten falan atıldı iş bulamıyor .adam polis maaşı belli düzenli. Çok borcunu bile olsa bir paket bisküvi alabilir. Doğumda falan ne yapacak acaba bu masraf işini bebek olunca vs. Allah kolaylık versin sana burnunu sürt,baştan yola geldi geldi.yoksa hep bu kafayla gider
Peki sizce ailemin yanina gitmeli miyim ailem marasta ben İstanbul dayim gidersem dogumdan sonraya kadar dönemem
Canım ben olsam gitmem,her kavgada aileye gidince iyice lackalasiyor.7 yıl oldu ben evleneli 3 çocuğum var tartışmamız vs oldu tabi ama bu derece değildi. Ama ben ailemin yanına gitsem işin rengi değişirdi. Eşini aileni sen tanıyorsun o yüzden bu kararı sen ver.esin konuşmaya açık bı topar önce konuşmayı düzeltmeyi dene. UJn ayrılıkta araya iyice soğukluk girebilir,dönüşte bebekle hayat zaten bı tık daha zor olacak.en iyi kararı sen vereceksin yinePeki sizce ailemin yanina gitmeli miyim ailem marasta ben İstanbul dayim gidersem dogumdan sonraya kadar dönemem
Çalışıyordum onceden ve hic farketmedim hatta özenilen bit evliligimiz vardi 1 yildan sonra hamile kaldım zaten. Ve su an yeni görüyorum bunlariAşk diyorsunuzda iki göze bir burna mı bu aşk karakterini hiçmi fark etmediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?