Hamileliğim zehir oldu

Helal olsun kv esin denilenede yuhhh bu nedir yahu bu kadar parasi kiymetliymisde evlenmeseymis kazanip kazanip atsaymis kenara canin cok uzuldum sana kv iyi biri gibi sanki ona anlatsan herseyi ona gitsen biraz kafan dagilsa sakince ne yapacagini dusunsen

Olayı çıkartan kendisi, annesine yansıtmaması gereken kişi sizmişsiniz öyle mi? Belli etme demeler, senin yüzünden oldu demeler. Sinir oldum eşinize. Bence kayınvalidenizle konuşun. O oğluyla konuşur gibime geliyor.

Babama anlattm oyle duygulandim ki kimse benim kizima boyle davranamaz dedi ilk ucakla yanindayim ve ona hesabini soracagim sonra istersen birlikte doneriz dedi babam geliyor. Annem dedi ki bi koli bisküvi aldi baban kesin yuzune atacak..

Allah ailenize uzun ömürler versin, başınızdan eksik etmesin, helal olsun öyle babaya.

Babama anlattm oyle duygulandim ki kimse benim kizima boyle davranamaz dedi ilk ucakla yanindayim ve ona hesabini soracagim sonra istersen birlikte doneriz dedi babam geliyor. Annem dedi ki bi koli bisküvi aldi baban kesin yuzune atacak..
İyi yapmışsın. Sahipsiz sandı tabi.
Ama ailene söylediysen boşanmayı göze aldın değil mi? Laçkalaştıktan sonra yeniden tutturmak zordur.
Ki bence boşanman lazım. Kvye kıyamadım yazık iyiymiş kadın ama işte çocukları her zaman istediğimiz gibi yetiştiremiyoruz.

Kv niz yavda anneniz yakinlarinizdaysa bebek dogduktan bi sure sonra ise girin. Bu laflar çok ağır okurken bile kötü oldum

Kendi durumumu hatirladim. Hamile ve lohusaykene esim bana çok kötü davranmaya basladi. Kaynana doldurusu ve esimin asaglik kompleksi yüzünden( sen okudun ben okumadim diye kompleks yapardi). Bana iftira atip oglunu doldurdu ve suçum bile yok. Sonra özür diledi annem babama açtiktan sonra durumu ve düzeltmedi kendini yinede. içimden öyle seyler koptu ki o anki hayalkirikligimi anlatamam. Bu muydu beni seven adam? Gözünden sevgi akan bana bakmaya kiyamayan adam bu muydu? Zerre kadar deger vermeyen bana inanmayan birisi oluvermisde haberim yok. Ona son sözüm "seninle evlendigime pismanim, keske hiç karsima çikmasaydin" dedim. Terkettim o eve birdaha dönemezdim. iftiraya inanip kucagimda 1 aylik bebeyle beni kovan birinde merhamet aramam, hayatimdan sonsuza dek çikardim onu artik.

1 liralik biskuviyi esirgeyen hesaplayan adamlara cocuk yapmak icin cok ugrasiyor musunuz?

Adam bir anda degismeyecegine gore, artik kadinlarimiz aklini basina almali...

Ya ne gereksiz varlıklar insan sıfatına bürünüp nefes alıyorlar

Adam "git çalış sana para yok nankör" diyerek böğürdü diye, ben olsam işe gireceğim varsa da girmem.
Adam olsun evin geçimini sağlasın. Durumu olmaz anlarım ama cimrilikten nefret ediyorum.

Ayrıca eşinizin o an başka şeye sinir olduğunu, bisküvi ile patladığını düşündüm nedense.
Tabi siz daha iyi bilirsiniz genel tavrını.
Bu yine de onu haklı çıkarmaz o ayrı da.

Doğrusu epey bir özür dileyerek gönül alması lazım.

Kayınvalideniz de eli öpülesi insanmış.
Oğluşlar da hata yapar, görebilen kayınvalidelere selam olsun!

Babanızın arkanızda olması çok güzel, şans, mutluluk...
Ama söylemekte acele etmişsiniz gibi geldi.
Ha evi terkedecek, farklı kararlar alacaksanız, tabii bilmeli.

Üzüldüm, umarım sizin için hayırlı ve güzel şeyler olur.
Kocanız gerçek bir adam olur ve sizi bir daha üzmez umarım.

Ne biçim laflar onlar o an çıkıp gitme tepkisini vermediyseniz kalırsınız artık zaten, hiç gitmezsiniz.

Maddi konularda ben aşırı hassasım yada bilemedim. Allah kimsenin eline düşürmesin ya , karnında bebeğini taşıdığın adam 8 ayda bu hale geldiyse elalem neler yapar... çalışmaya başladığınızda hesapları tamamen ayırın önerim. 1 kuruş yedirmeyin bu pisliğe. Gizli hesap açıp biriktirin ödemelerin yarısını verin.

Su an sadece ailemin yaninda olmak istiyorum zaman ne gösterir bilmiyorum babam gelince konusacaktir muhakkak sonra sekillenicek her sey..

1 liralik biskuviyi esirgeyen hesaplayan adamlara cocuk yapmak icin cok ugrasiyor musunuz?

Adam bir anda degismeyecegine gore, artik kadinlarimiz aklini basina almali...
Siz cocuklarimizi dusunuyorsunuz biz düşünmüyoruz mu saniyorsunuz ?
Ben evleneli 1 bucuk yili gecti ve bu ilk gebeligim tanımayi bekledim bu süreçte. Isten cikana kadar bu huyunu bilmiyordum kusursuz gidiyordu her sey.
Bence de aklimizi basimiza almaliyiz.

Eşi hamile kocalara neoluyor böyle ya. Söylenecek laflarmi onlar.baban gelince inş. Büyümez canim iş. Yazik deyilmi adama. Neler hissetmiştir

Eşi hamile kocalara neoluyor böyle ya. Söylenecek laflarmi onlar.baban gelince inş. Büyümez canim iş. Yazik deyilmi adama. Neler hissetmiştir
Bir degilki bu ben sustukca ozur diledi aynısını yaptı. By gerekliydi canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…