Hamileliğim zehir oldu

Bu arada annesi posetlerle malzeme alip getirirken utanmadi mi esiniz bi biskuvi almadigi icin?
Ustune de senin yuzunden demis neden senin yuzunden olsun ki onu da anlamadim. Almayan ariza cikaran kendi degil mi?

Çalışıyordum onceden ve hic farketmedim hatta özenilen bit evliligimiz vardi 1 yildan sonra hamile kaldım zaten. Ve su an yeni görüyorum bunlari
Bir paket büsküvi cimriliğine inebilen birinin karakteri nasıl farkedilmez
Yeni mi farketiniz insanları dahi dikkatli incelemelisiz
Çok çirkin bir üsluba sahip biri bile karşındaki hamilelik gibi bir durum karşısında daha dikkatli olaniliyorken çocuğunu taşıyan kadına nasıl böyle davranıyor
Ve siz böyle birini tanıyamamışsınız

cokmu maddi sikintiniz var?
bir biskuvi icin delirmesi hic normal degil sanki.
daha oncede maddi sorunlarimiz vardi demissin, o zmnda boyle bagris cigris delirmis miydi?
annesinin yaninda gurur kirildi zaar afedersin odunun.
kv yapicimsi en azindan, tebrik etmek lazim.

Bu adam aldığı parayı napiyor peki ?
Kumar iddia falan mı oynuyor acaba da evine erzak almak zoruna gidiyor?
Ayrıca hic yeni fark ediyorum demeyin allah aşkına böylesine ölümüne cimri biri nasıl fark edilmez ?
Bir de seviyorum bana sarilinca unutuyorum falan deyince benim beynim yanıyor bu tip konularda.
Bu tip bi adamı hiçbir kadın sevmemeli.
Ayrıca bu pintilikle çocuk dogunca ne yapacak çocuk kaka yapınca da kızar bu bez parası gidiyor diye.

Kıyamam sana yaa (

Kayınvalidene birden içim ısındı. Yazık gidip alışveriş yapmış.

Eşin bana göre içinden gelerek söylemedi o sözleri. Şimdi pişman ve üzgündür.

Annemde hep der kendimde herzaman çalış ayaklarının üzerinde dur kimseye minnet etme kocan dahi olsa ... Bence bebegn doğduktan kısa bir süre sonra toparlandiktn sonra gir bı ise çalış , bu adama asla minnet etme...

Eşin cimrimi yoksa maddi sıkıntı mı yaşıyorsunuz orayı kaçırdım.

Bu adam seni hiç ama hiç sevmiyor. Saygı duymadığı açık zaten. İlk defa birinin boşanmasını çok istiyorum.

Kardeşim ömür boyu bu çileyi çekebilir misin?

Cimrimi maddi sıkıntımı var.
Çok üzüldüm çooook için parçalandı.
Kv den ne güzel insanmış eli öpülesi.

O kocan varya zerre kadınlık insanlık haketmiyo ayarsız

31.haftanızdasinız uzulmeyin ne olur Allah buyuktur. Anlayisli bi kayinvalideniz var okudugum kadariyla. Bi muddet esinize tepkinizi belli edin. Hatasini mutlaka anlayacaktir. Ufak tefek para hesaplari hepimizin evinde oluyor bilirsiniz. Kendinizi ve bebeginizi dusunun.

Vah vah vah 1 liralık bisküvi için hamile karısını paralayan adam... ne biçim insanlar var. Lohusayken masrafın çok olacak. Göğüs kalkanı, bebek bezi, ilaç milaç bir sürü zımbırtı. Bebek de ağlayacak bir taraftan. Çünkü bebek ağlar. 1 liralık bisküvinin hesabını yapan adam, o zaman nasıl davranacak. Üzüldüm senin adına. Çocuğunu doğur, kendine gel boşan o hayvandan. Bırak kocalığı,insan olan yapmaz o adamın yaptığını.

Kendi dotune guvenemeyip karisina bakamayan adam söylüyor bunu s.......

Birtane meşelik daha Allahsız yemin ediyorum bu erkekleri yakasım geliyor kızım yokmu annen ara gelsin
Allah esirgesin benim kızıma sıkar gerçi böyle demek önce onu bir dövdürürüm sonra açtırırım davayı alırız tazminatı dünyaya mutsuz olsun diye çocuk getirmiyoruz kimse böyle yaşamamalı

Allahım ne adamlar var.. hiç bişey diyemiyorum bi petibörün lafını mı ediyor ? Çok iyi küfürler hak ediyor da neyse.. Allah kurtarsın kardeşim ne diyelim hakkında hayırlısı

kayınvalıdenız ıyı ınsanmıs bu konuda cok sanslısınız
esınızede allah akıl fıkır versın
muhattap olmayın kendısıyle bı sure
kendısı hakkında demek ıstedıklerımı ıcımden bır bır saydım buraya yazamam

Ne yazik ki taniyamamisim tanimis olsam.neden hayatimi zorlastirmak isteyeyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…