Hemen konuya gireceğim kimseye anlatamiyorum kafayı yiyeceğim..
Esimin maddi konudaki tutumunu onceki konumda bahsetmiştim yibe maddi bir sorun oldu ama bu sefer cok büyüdü. .
Aksam misafirlerim geliyor bisküvili pasta yapacagim dedim once yok falan dedi (annesi bize geldi esimin onu gormeye geliyorlar) sonra geri tamam dedi bisküvi alirken 1 tane aldi bu yetmez dedim evde de 1 tane vardi. Yetmezse alirim dedi bende yetmez sen al şimdi dedim delirmesine sebep bu oldu.. Orda bi çıkıştı bana haliyle bende bu konularfa zaten dolu olduğum icin yatak odasinda aglama krizine girdim once geldi yanima bende gormek istemiyorum seni su an git dedim sakinlesmek istedim sinirlendi gitti, sonra tekrar geldi ben de dedim artik bunaldim her maddi konuda bana sıkıntı etmenden dedim bana dedi ki "nankör köpek git çalış o zaman sana 1 kuruş para yok bundan sonra naparsan yap" ha bir de g*te bak dedi. Defol git diyebildim o an.
Saatlerdir kendime gelemedim anneside sahit oldu bunlara esime kızdı bunun ustune geldi benden ozur diledi ama icimde koptu bi seyler benim gururum bunu yemez ki..
Benim sevdiğim asık olduğum adam bana bunlari dedi mi sahiden hemde bebegimizi taşırken ben..
Annesi disari cikti bizi tek birakmak icin o ara geldi" anneme yansıtma napiyosan yap , odada agliyo musun gece uyuyamiyo musun umrumfa degil ama anneme yansıtma" dedi bende bana o laflari dedin ben nasil yiyeyim susayim dedim umrunda olan tek seyin annesinin bir seyi cakmamasi oldugunu söyledi.
Sonra kv geldi ellerinde posetler bi sürü alışveriş yapmış eve eşim oturdu ağladı bunlarin tek sebebi sensin iste dedi bana .
Ben olayların şoku icindeyim ilk defa duyuyorum bu hakaretleri .
Cok kötüyüm kafami toplayamiyorum..