hamileligim

semraelifcik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
37
10
3
30
Merhabalar kk çok sıkın eşiminailesi yüzünden
arkadaşlar konuya geçim 1.5 yaşında bir kızım var ve 1 aylık hamile y
im aynı Mah.oturduğum 2 gorumcenin var onlarda gebe ler biri aylık diğeri 2 aylık kızıma doğum yaptığımda onlar yardım ettiler ve şimdi gebeler, annem yardım edemedi çünkü psikolojik rahatsızlığı var kızlar benim size sorum bu doğumda tek kalacağımöyle gözüküyor kız kardeşlerin var 18 17 yaşlarında sizce onlarla beraber bakabilir miyiz eşim de diyo sen merak etmebende yanında olacağım bebek gelene kadar kızımız 2.5 yaşında olacak eşimin ailesi de şimdi niye yaptıniz zamanınızı bakacak kimsesiz yok bir sürü dedikodu yapmışlar arkamdan hep üzüldüm nasıl bir tavır sergilenen acaba

• Beğen
Reactions: mnt
ilk kızıma hastanede 2 kaldım eve gelir gelmez hemen ew işleri yaptım hiç oturmadim normal doğumda suan da çok iyiyim sanki gebe değilmiş gibi kızlar ne olur moral werin

Benimde ilk doğumumda yanımda kimse yoktu şimdi tekrar bebek istiyoz ee bundada yanımda kimse olmayacak kimseye illede gelin diyemem sorun yok yani Allah güç kuvvet veriyo

Merhabalar kk çok sıkın eşiminailesi yüzünden
arkadaşlar konuya geçim 1.5 yaşında bir kızım var ve 1 aylık hamile y
im aynı Mah.oturduğum 2 gorumcenin var onlarda gebe ler biri aylık diğeri 2 aylık kızıma doğum yaptığımda onlar yardım ettiler ve şimdi gebeler, annem yardım edemedi çünkü psikolojik rahatsızlığı var kızlar benim size sorum bu doğumda tek kalacağımöyle gözüküyor kız kardeşlerin var 18 17 yaşlarında sizce onlarla beraber bakabilir miyiz eşim de diyo sen merak etmebende yanında olacağım bebek gelene kadar kızımız 2.5 yaşında olacak eşimin ailesi de şimdi niye yaptıniz zamanınızı bakacak kimsesiz yok bir sürü dedikodu yapmışlar arkamdan hep üzüldüm nasıl bir tavır sergilenen acaba
canım ya bu kadar sitres etme kendine bak ikinci çocuğun olacak yüzde elli tecrübelisin :) eşinde senin yanında rabbim güç veriyor zaten anne olmak güçlü olmak demek herşey olacağına varır sen şimdi dert etsende günü gelince yaşanacak olanı yaşayacaksın.hamileliğinin tadını çıkart bence hem allah ona yaşam vermişse eşinin ailesi yada başksı buna karışamaz :) kulaklarını tıka doğuma yakın işlerini yapar evini bebeğin eşyalarını hazırlarsın doğumda zaten tecrüben var hastanede de hemşireler zaten yardımcı hem kız kardeşlerin zaten nimet sayılır büyüğü ile ilgilenseler yeter sana :)

Bende öyle düşünüyorumçevremdekiler bi kafadan atsam sorun yok bacalarım yanımda olacak ama hadi inşallah iyi moral werdin

Ilk gebeligin olsa tamam derim ama bu ikinci yani az cok bise biliyosundur yikamadanmi korkuyosun suya sokmasin acarsin bezle silersn heryerini biraz ele avuca gelene kadar bi banyosu sorun ki oda yapilmayacak bise degil yani esinde yardim eder ztn bence sen bunlari dusunme veren Allah sabrinida verio dedikodularda gercekten kotu benimde kulagima gelse bende asla istemem o laflardan sonra zaten baktirmam gider komsumdan yardim.isterim yinede muhtac olmam bunlari dusunme bence bende olsunda tek kendim bakiyim diyorum kimsede gelmesin yeterki olsn diyorum

Bende öyle düşünüyorumçevremdekiler bi kafadan atsam sorun yok bacalarım yanımda olacak ama hadi inşallah iyi moral werdin
benim ilk bebeğim ailemden uzaktayım kız kardeş desen yok yardım edecek kimsede yok ama senin kadar dert etmiyorum :)

ilk kızıma da bi takım böyle sorunlar yaşadım kızım 20 Günlüklerten sonra ben banyo yaptırdım kızımı banyo yaptıran gorumce gelmişti kızını hazırla banyosunda yaptırım dedi bende hallettim dedim uyumuş o sıra ewimin işini yapmıştım oda dedi iyi bana gerek kalmadı diye gitti

Ee ne guzel iste kendinde yapmissn hicc bosuna simdi strese girme hatta onlara inat daha iyisini yap senin kendi cocugun onun icin hemen toparla kendini onlarada kapak olsun nasil becerdi diye onlar seni onlara muhtac goruyolar ondn sende üstesinden gelirsin Allah in izniyle simdidn bu stres dogumunuda etkiler pozitif dusun ne gizel.iste karisan burnunubsokan kimse olmayacak

Kapakla alakası yok ikiside hamileymis zaten onlarin anca kendilerine hayirlari dokunur bu saatten sonra zaten.
Her hamilelik bir değil sen güzel gecirmissin ne güzel onlarinda öyle geçireceği muamma.
Allah onlarada yardım etsin kolay değil hamilelik süreci bak ilk çocuğunda gelip yardım etmişler bundan mutluluk duy ne güzel zaten sen artik tecrübeli bir annesin kimseye ihtiyacn olmaz Allahin izniyle belki ev işlerinde biraz zorlanirsin artık onda da kardeslerin yardim eder ne olacak böyle durumlarda insanin komşusu bile koşar yardima.

Kulağına gelen laflarida çok umursama belki yanlış uslupla denmiş olabilir ama ben içlerinde kötülük olduğunu düşünmüyorum keske vakitli bir gebelik önce sen onlara yardim ederdin sonra onlar sana ederdi demek istemişlerdir.
Kolay Değil bir ailede 3 gebe insan nereye koşacagini sasirir bide doğumlarinizda ayni dönem yani zor çok zor onlarada hak ver.

Annene de bir an önce sağlık dilerim Rabbim basinizdan eksik etmesin senide bi seste kurtarsin

canım gebe olduğum halde ben gittim ewlerini temizledim camlarını sildim oyle arkamdan konuşmaları canımı sıktı ama olsun takmiyon bundan sonra pozitifim:KK54:

canım gebe olduğum halde ben gittim ewlerini temizledim camlarını sildim oyle arkamdan konuşmaları canımı sıktı ama olsun takmiyon bundan sonra pozitifim:KK54:

Bazı insanlar konuşmayı sever doğru yada yanlış sen hamileliğin tadını çıkar eminim ilk gebeliğindenden acemilik yüzünden tat alamamissindir simdi nazlı ve şımarık olabilirsin :))) eşin yanindaysa gerisi mühim diil Allah can sağlığı versin

Back
X